reklama
Perelandra
Fanka BB :)
ivi trzymaj się dzielnie
niektórzy ludzie są po prostu nienormalni
niektórzy ludzie są po prostu nienormalni
ivi
uzależniona;) // I.2010
Z wiesci od ajako: cc ordynator przelozyl jej na srode..
Maria: wody sie produkuja caly czas ale juz nie w tej ilosci co byly... Ja mam pekniecie gdzies z boju wiec tez wszystko nie wylecialo jeszcze(na szczescie dla malej)
Wiecie...my jak my. Ale tu jest caly oddzial wczesniakow do cholery!! Jak mozna narazac je na cos takiego??
Maria: wody sie produkuja caly czas ale juz nie w tej ilosci co byly... Ja mam pekniecie gdzies z boju wiec tez wszystko nie wylecialo jeszcze(na szczescie dla malej)
Wiecie...my jak my. Ale tu jest caly oddzial wczesniakow do cholery!! Jak mozna narazac je na cos takiego??
kamilaedi
ivi- jakas masakra poprosstu.... trzymajcie sie w dwupaku wiec poki co eh... co za jakis £$%$^&^ zazdzwonil......
cytrusowa85
Ivi
a jest ta bomba czy to była tylko ściema?
mowia cos na oddziale?
chyba ściema bo by Was juz ewakuowali i te wcześniaki tez
Pere witaj
jak sobie Marcinek daje rade? w domku oboje jestescie?
a jest ta bomba czy to była tylko ściema?
mowia cos na oddziale?
chyba ściema bo by Was juz ewakuowali i te wcześniaki tez
Pere witaj
jak sobie Marcinek daje rade? w domku oboje jestescie?
Ostatnia edycja:
Ewstra
oj ivi co za informacja, mam nadzieje ze jeszcze zacisniesz nogi i mala przyjdzie jak juz sie sytuacja unormoje, a my jedziemy do szpitala mam nadzieje ze do zobaczenia wieczorem
o kurcze Ivi no to masz przygody, wytrwałości w tym wszystkim, dużo siły
a ja właśnie byłam u dentysty, na kontroli, ale na szczęście nic się nie dzieje. na dworze zrobiło się ładnie słonecznie, takie przedwiośnie.
a ja właśnie byłam u dentysty, na kontroli, ale na szczęście nic się nie dzieje. na dworze zrobiło się ładnie słonecznie, takie przedwiośnie.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ivi co za palant mam nadzieje, że szybko go namierzą - bomby raczej nie ma, a taki durny żart naraża życie wielu osób o tych biednych maluszkach nie wspominając - bo bomba jest czy nie ma - procedury zawsze takie same i nie można takiej informacji lekceważyć...
a ztymi wodami to już chyba rozumiem - co innego jakby wszystkie poszły i naprawde niewiele zostało,a le tak jak piszesz, to mała tam jeszcze ma się w czym chlupać ;-) no i chyba dlatego też masz ten antybiotyk, żeby infekcja sie nie wdała...
Maria niestety nie na każdego rózne rzeczy działają... dlatego jednej balonik pomoże, a druga pół skurczu nie dostanie po 2 kroplówkach z oxy ;-)
a ja dzis jakaś śpiąca jestem... dobrze, że Dobrusia grzeczna, zaraz zabieram sie za ryż zapiekany z jabłkami na obiad, to trochę moż esie odmulę... no i koniecznie ciąg dalszy prasowania...
a ztymi wodami to już chyba rozumiem - co innego jakby wszystkie poszły i naprawde niewiele zostało,a le tak jak piszesz, to mała tam jeszcze ma się w czym chlupać ;-) no i chyba dlatego też masz ten antybiotyk, żeby infekcja sie nie wdała...
Maria niestety nie na każdego rózne rzeczy działają... dlatego jednej balonik pomoże, a druga pół skurczu nie dostanie po 2 kroplówkach z oxy ;-)
a ja dzis jakaś śpiąca jestem... dobrze, że Dobrusia grzeczna, zaraz zabieram sie za ryż zapiekany z jabłkami na obiad, to trochę moż esie odmulę... no i koniecznie ciąg dalszy prasowania...
reklama
V
villandra8
Gość
ivi mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Matko, jakim idiotą trzeba być, by robić coś takiego No masakra po prostu. Trzymajcie się dziewczyny.
Ewstra trzymam kciuki, żebyś wieczorem była z nami
A ja normalnie przyrosłam do krzesła i jak na razie NIIIIC nie zrobiłam (no, poza wstawieniem pralki i zmywarki - przydałoby się je opróżnić )
Ewstra trzymam kciuki, żebyś wieczorem była z nami
A ja normalnie przyrosłam do krzesła i jak na razie NIIIIC nie zrobiłam (no, poza wstawieniem pralki i zmywarki - przydałoby się je opróżnić )