reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Cześć Wam.
Widzę, że ciągle czekamy. Mam nadzieję, że ivi dzielnie sobie radzi i lada moment oznajmi nam dobre nowiny, że już po wszystkim.

monika my normalnie jak ofiary przemocy zwierzęcej ;-) Też mi się coś wydaje, że piesek wyczuwa pismo nosem i zazdrość w niego wstępuje.
A u mnie rano dziadek wpuścił do domku Kleksa (najmniejszy i myślałam, że najgrzeczniejszy), a ten czort mi opracował tulipany, które dostałam od M na walentynki :baffled:

Angel jak po nocce ;-) Chyba nie na porodówce? Po takich luksusach szkoda pchać się na szpitalne łóżko (chyba że w UK mają wygodniejsze łóżka niż u nas):-)

U mnie dziś kompletny brak inwencji twórczo-zapałowej. Trzeba się uporać z pościelą - tak na raty przez cały tydzien zapewne i naszykować powoli łóżeczko, tak sobie myślę. Poza tym może w końcu poczytam książkę (znim zaczną mnie z biblioteki ścigać).

Miłego dzionka. Kciuki za wszystkie wybierające się do nas dzisiaj marcowiątka (lutowe). Będę zerkać.

reklama
Czesc. Zalozyli mi tzw balonik. Albo sie ruszy albo przynajmniej lepiej macice przygotuje pod oxy.

ach a mój pies tylko marudzi (i budzi za wczesnie bo mu kurde smutno).... tulipanów mi nie zjadł, ale dlatego, że on jest koneser zapachów i sobie je niucha co jakis czas. normalnie mój pies to jest totalny wykret.

Ostatnia edycja:
hej ivi, jejku ależ tam masz sprzet kosmiczny w tym szpitalu. ja nawet nie wiem o czym Ty piszesz. ale czekają u Ciebie z oksy to dobrze, chcą Ci dać szansę żeby samo poszło. dobra opieka nad Toba i maluszkiem czuwa, a to najważniejsze.

Ivi ile czasu będą Cię trzymać z tym balonikiem???????? Ze mną dziewczyny co były na sali trzymali po 24 godziny :sorry:
ja piernicze ale Cię męczą... trzymaj się Kobietko....

_Lina kurcze aż tyle :szok: i co to za cudo ten balonik bo ja serio nie wiem o co kaman???? może i cos mi sie o ucho obiło, ale i tak nie pamiętam.

Wiesz, ja nie wiem jak to dokładnie wyjaśnić -ja tego nie miałam i dziewczynom pod koszulę nie zaglądałam, ale z tego co pamiętam (jak mówiły) to tak jakby ciężarek mocowany do szyjki , żeby ona się skracała i zaczynało się robić rozwarcie...

Ivi biedactwo nasze ale Cie wymeczą w tym szpitalu :-( ahhhhhh czekamy :tak:

Lina trzeba było zaglądać! :-p:-p:-p:-D:-D:-D

boziuuu ivi bidulko moja kochana wymecza cie tam a kiedy oxy ci dadza ?? co wogule twoj lekarz mowi ?? wspolczuje i zaciskam jeszcze mocniej kciuki &&&&&&&&&
atan czyzby naszeee KRAAAAAA KRAAAAAA KRAAAAA podzialalo ?? angel hihihi z luksusów sie obudzic niechce ;)

reklama
wiecie, ale oksy to też nic ciekawego nie jest, więc może i lepiej, że z ivi czekaja aż samo się coś zacznie.

Do góry