reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ivi ktos ostatnio o ty baloniku pisał - ponoć super sprawa - bezboleśnie rozwarcie ponoc do 4 cm robi :tak: z tego co widze, to super Ciebie na to wywoływanie przygotowują - więc spokojnie, szybo pójdzie :tak:

Lina tak własnie w okolicahc 4 kg myslę, że będzie - z jednej strony "dobrze", że aniemię mam,bo ponoc maluszki są odrobinę mniejsze przez to ;-) usg mieć nie będę, bo sonda brzuszna w ośrodku zepsuta... chyba, że wysle mnie na ktg, to podjade do niego prywatnie (w gabinecie ma tez ktg) i przy okazji zerkniemy co u malucha ;-) ale parcia na to usg nie mam, bo bardziej mnie ciekawi jak maluch naprawde wygląda ;-)

co do malucha - smigam poleżec, bo dzis coś niemrawo się rusza, a ja do 10 ruchów mam liczyć

reklama
dzień dobry :-)

Ivi, Ajako trzymam kciuki, na pewno dzieciątka będą dzisiaj już z Wami.

Moja siostra cioteczna miała założony balonik, ale noc przed wywoływaniem i zrobił jej rozwarcie na 4 cm, a później dali jej oxy i od razu znieczulenie, mówi że bólu miała tyle co na partych.

Dziewczynki, Wy macie jakieś dolegliwości przedporodowe, a to coś boli, coś się napina, napiera, kuje itd., a mnie nic- totalnie nic. Ani jednego skurczu, żadnych bóli... nic. Więc jeżeli nie będą mi wywoływać to ja chyba w maju urodzę:-)

Nefi o oksy to się nasłuchałam i jeśli będzie tylko taka możliwość będę chciała tego uniknąć... wręcz wstępnie krzyczę, że nie wyrażam zgody na podanie - wolę cesarkę niż oksy.

Ivi z tymi 4 cm to fakt - potrafi się nawet takie rozwarcie zrobić a dziewczyny też skurczy zaczynały dostawać - także czekamy na rozwój akcji :-):-):-)

Kaisulka!, ale wiesz jak to jest my tutaj stękamy, a Ty po cichu i nagle trach i jeszcze będziesz pierwsza :-D:-D:-D

mata czy ja wiem czy takie mniejsze ja mialam duuuuza aneme a mala jak sie urodzila wcale taka niska wage niemiala i tak lekarz mowil ze ponad 4 kg by miala do terminu ;)
eghh 2 dni emu synek skoczyl mi n plcy ;( bylam zgieta i od tego czasu tak mnie boli brzuch ze masakra :( doslowne jak bym miala skurcze porodowe :( dzisiaj ide o lekarza niech zobaczy czy czegos mi tam nieuszkodzil bo doslownie jak skoczyl to asz czulam jak mi sie cos odbila w srodku brzuszka masakra doslownie boje sie ze zas cos wyjdzie nie tak :(
KIASIURKA oby dzisiaj urodzila hehe bo do maja to ty zwariujesz ;) trzymam mocno mocno kciuki &&&&&& daj nam znac jak tylko bedziesz cos wiedziec

Ostatnia edycja:
Kasiulka też mi się tak wydaje - nas tu boli, goni a Ciebie jak weźmie to porządnie :-D
Moje Drogie Kobietki - znikam, coś pogotuje , ogarnę się a potem wózek wybrać jedziemy i zakupy do torby uzupełnić :-D może potem kino co by się odstresować ;-);-);-)

Odezwę się wieczorkiem :-):-):-)

_Lina albo wiesz bilety do kina dożywotnio za darmo :-D:-D:-D. Tak serio to ja mam już stres gdzies tak chodzic bo sie boję, że mi wody odejda. :-D:-D Ostatnio z M jak poszliśmy na festiwal pizzy to tak troszke sie stresowałam co by było gdyby :baffled::-D

reklama
nefi prawdziwy wykręt to był z mojego psa, który najbardziej lubił czerwone owoce: truskawki, maliny, porzeczki, nawet wiśnie karłowe - nic nie mozna było mieć w ogródku, bo wszystko obżerał :-D

Kasiulka nie na darmo się mówi, że każda ciąża inna - może Cię wziąć w jednej chwili, że nawet się nie spodziejesz - szybki start, szybki koniec ;-)

Lina udanych zakupów 4 kółek i miłego seansiku - na co idziecie?

ivi Twoja mała będzie chyba najdłużej wyczekaną kruszynką na forum (obok Atanowej Amelki) ;-) Oby poszło samo i to jak najszybciej :tak:

Do góry