reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

nefi hahahha doslalabys darmowa pizze dorzywotnio hhahahaha ale by bylo moja mama mnie by urodzila w skarbowce hahahaha ciekawe co oni by dali hahaha dorzywotnie podwojne podatki buahahahahahha

reklama
heyka
U nas nocka
..........nie hallo..............
problemy brzuszkowe Emila
teraz pościel piore
byliśmy w aptece, zakupiłam Enterol i lacidofil, oby pomogło
w spożywczaku cos na obiad i suche przegrychy
i w rossmannie po chemie:)

a teraz siedzi nemo .... taki cichy jak nie mój...
brzuch twardnieje i puszcza
i ze dwa razy juz dzis mnie blizna po cc pociągnęła ze szok..

Monika dzieki za ta stronke, kiedys jej szukałąm, dodałam sobie do ulubionych.
Angel no piknie tam... szalej mała szalej... moze Dorianka "wypedzicie"
Ivi Jak Ty jestes "pro natural" to chyba zadowolona ze Cie tak "delikatnie" przygotowują
a nie na cha..
potem będziesz mieć siły na parte i dla księżniczki mniejszy szok... łatwiej Ci pojdzie:)
trzymam kciuki
...........................................
mnie to szpitale "mecza" stasznie i ja taka za bardzo "natural" tez nie jestem,
chyba bym szału dostała po 3 dniach czekania..
............................................
Kasiulka, Ina, Lina no ciekawa z jakimi wiesciami wrocicie!!
oby po Waszej myśli było!!!

Ostatnia edycja:
wlasnie zadzwonila moja znajoma ,ktora ma termin na marzec i od wczoraj jest w szpitalu bo wody jej sie sacza, jak bede w szpitalu tu ide ja odwiedzic -te marcowe malenstwa tak sie spiesza ech...

A ja sobie zadzwoniłam do lekarza a On zdziwiony, że nie urodziłam :-D:-D
Coś czuję, że dostanę dzisiaj skierowanko do szpitala:eek:
Za kilka godzin się okażę, ale mała mi czadu daje od kilku dni no żeber nie czuję :-D
Mantaaaaaaaaaa gdzie jesteś babolku!!!

witam sie poniedzialkowo:happy:

angel- jak tam po nocce?
ivi- &&&&&&&&&&
ina- no ciekawa jestem co ci ten doktorek powie...
kasiulek- nie przejmuj sie nie jestes sama- ja tez niemam zadnych oznak zblizajacego sie porodu... nic a nic:baffled:

ja nieby nie spie od 8 ale jakos ciezko mi sie z wyrka wygrzebac... brak planow na dzisiaj, wiec kolejny dzien nudyyyyyyyyy:confused2:

Ivi - &&&&&&&&&&&trzymaj się w tym szpitalu.
Vill - bo te rozpieszczone tak mają tylko że mój po złości tak robi a ja jak kochałam psy i koty to teraz zaczynam być anty na początku ciąży też popis mój psiak dawał.Kurcze a miałam psa kiedyś w domu rodzinnym kundelek aniołek mądre słuchał się tylko nie wiem co się stało z nim bo zaginął podejrzewam że brat go gdzieś ciągał i wrócił bez niego) moja mama po schroniskach szukała :-(Ostatnio miałam patent na psa i jak ktoś do nas szedł a on ujada jak nie normalny taki rozdarty jest kładłam go na łózko piętrowe i sobie leżał a jak mój był i panowie w łazience mi szafkę wieszali to sobie skoczył więcej szczęścia niż rozumu ma bo skoczył z prawie 2 metrów i bardzo dobrze że mu się nic nie stało(ale gdzie to ma mózg )
Ina - powodzenia na wizycie ,może poczekaj do 1 marca chociaż ty:-)
LIna - udanych zakupów i miłego oglądania :-)

hej ...
dołączam do grupowego trzymania kciuków za Ivi :tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kindza
dużo zdrówka dla Emila. Oby brzuszek już mu nie dokuczał :tak:

Inamorate
a czemu zdziwiony , skoro ostatnio mówił że dzdzia jeszcze wysoko , no i dopiero teraz jesteś w terminie ;-)

nefi ja też mam takie schizy z wodami , :confused2:

Angel jak tam po romantycznej nocce ?? :-)

Byłam dziś z Boryskiem do kontroi - już wszystko ok - dostaliśmy skierowanie na mocz i morfologie ...
Kto się orientuje jak pobierają krew czterolatkom ?? Z paluszka czy z żyły ??

reklama
Do góry