reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

kamilka zdrowka duzo zycze niech idze w cholere ta choroba!!!:-)

kindzia a nie prawda ze chlopak rybka to "ciapa" moj brat to ryba i w zyciu zaradniejszego faceta nie widzilam mimo ze teraz 22 lutego skonczy dopiero 18 lat:-)powinien miec w glowie wydawalo sie same gow.....:-Da wcale tak nie jest:-D

I musze isc po nutelle ze snu bo normalnie az mnie skreca:-)

reklama
łóżko pościelone ja umyta glowa wysuszona ale sie zmachalam teraz ide zrobic babeczke rodzice beda kolo 16tej ;-) wiec luzik jeszcze do was wroce i posiedze z wami ;-)
hym wachadelko nigdy sie nie mylilo nawet do tego ze w ciazy jestem i ze mam miec dziewczynke w brzuszku i mowi mi ze dzis urodze ciekawe czy sie sprawdzi ;-)
do zobaczenia pozniej ;-)

dzieki dziewczyny.
u mnie z tym termine to troszkę sie przesunęło do przodu, ale w sumie teraz to i tak tydzień w ta czy w tamtą nie robi róznicy.
ajako no to rób sie na bóstwo i jutro wielki dzień więc &&&&&&&.

co do rybek to ja tutaj moje drogie sie nie zgadzam. samam ryba jestem i może romantyczka jestem, ale nie bez przesady, a facetów ryby znam paru i sa świetni. inteligentni, zadziorni i niezłe pozytywne świry, więc nic z "rozmoczona rybą" nie maja wspólnego także prosze tutaj się nie martwić, tym bardziej, że nasze dzieci urodzą się w chińskim roku smoka (dokładnie smoka wodnego) i żadne rozmoczone nie będzie :-D:-D:-D:-D. Chińczycy jesli komuś dobrze zycza mawiaja "obys miał dziecko urodzonego w roku smoka" także wiecie sma fajne maluchy będa. :-D

tunia
kurde za mna tez nutella chodzi, ja nie wiem, ale ostatnio to zaczynam miec dopiero zachcianki, wczesniej mnie tak nie przesladowało. wczoraj np. lody czekoladowe.

Ostatnia edycja:
Atan a wiec sie szykuj :p a moj brat tez rybka i wcale nie cipka on to raczej z tych rekinowatych ;) atan a jak sie wogule czujesz?? mdlosci przeszly ?? pomecz sie jeszcze troche to urodzisz :p moze podloge umyj ;) firanki zmien :p albo cus :p

Ajako to juz jutro:-) troszkę ci zazdroszczę ze juz bedziesz po :-)

jopal- najważniejsze ze impreza udana i jeszcze goscie posprztali po sobie:-)

kamilka- zdrowka zycze

Angel- no to zyczymy udanych walentynek:-)

ja pochłonelam bardzo szybko kinder bueno, i chyba po jeszcze jedno pójde bo ledwo go poczułam:p

ps. A kasiulka to dziś czy jutro miala zgłosić sie do szpiatala?

kasiulek miala sie zglosic 20 czyli jutro ale nibylo wiadomo czy ja zostawia czy nie ;) wiec moze jutro bedzie wiecej marcowo-lutowych dzieciaczkow :) mamy juz najprawdopodobniej 3 :) ivi atan kasiurek trzymam kciuki bardzooo bardzooo mocno Kornelka tez :)

Czeeeeeeeeeeeść :-D

Matko mi dziecko tak dało do wiwatuw nocy, że szok :szok::szok::szok: Myślałam, że na porodówce wyląduję, aj coś czuję że to już kwestia dni. Brzuch to mi po prostu klapnął śmieją się, że zaraz będzie mi się po podłodze ciągnął :-D:-D Jutro mam lekarza to się może czegoś dowiem. Trochę mnie to zaczyna irytować, co poniedziałek wizyta i za każdą 100zł :eek:a do milionera to mnie daleko :-D:-D Mam nadzieję, że mnie pogoni na porodówkę o :-D

Widzę u Ivi cisza ehhhhh coś się malutkiej nie śpieszy :shocked2:

Nie wiem co która pisała kurdeeee no:no: skleroza jakaś mnie ogarneła, albo się cofam w rozwoju :eek:

ja jakos niemialam doczynienia z rybami wczesniej no moze jedna (ex moje T, wiec relacje srednie hihihi:confused2:)

ina,kasiulek - powodzonka jutro

a za mna michalki chodza... a tu nie ma gdzie kupic... chyba zawloke sie po jakies kinder czekoladki albo bueno cos slodkiego trza mi...

ale najpierw mycie podlogi (szczoniry juz spore wiec conajmniej dwa razy na dzien) i poprasowac troche trza......:rofl2:

inamorate 100 zł co pon to troche kaski idzie, ale przynjamniej wiesz czy szyjka sie skraca, czy jakies rozwarcie. A u nas...... poki wody nie odejda albo skurczy nie dostane to dopiero wiemy ze porod blisko lub ze sie zaczal.....

reklama
nusia181 no tak nawet co wizytę mówi mi mniej więcej ile godzin trwałby mój poród gdyby mi teraz wywołali :-D:-D Ale turlaj się tak co tydzień na ten fotel masakra!! :-D:-D no i prócz badania co tydzień teraz usg kurde często trochę, ale sprawdza czy mała przybiera na wadze, a Kruszynka dalej 3kg przekroczyć nie chce... może jutro :-D

Do góry