reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hej witam ...

Ivi
trzymam kciuki - i współczuje sytuacji

Maria
no właśnie mnie też zdziwiła ta nieregularność skurczy ... byłam pewna że to skurcze przepowiadające :sorry:

Tunia truskawki czekają :-D

Ciekawe która urodzi 21 lutego ... Mamy już dzieciaczka z 7 i 14 więc teraz kolej na 21 i 28 :-D:-D:-D

reklama
dziewczyny- dzieki, dzieki i jeszcze pewnie z wieczora bede prosila o bardzo mocne trzymanie kciukasow, bo na razie jestem spokojna, zajelam sie nawet ostatnimi porzadkami...no wlasnie; niby spokojna, ale mnie nosi, moj pojechal z mala na basen, a ja zamiast lezec to podlogi zmywam :eek: i to po moim mini spa, oj glupia :-D

Maria- no Kasiurek miala pierwsza cc, a teraz urodzila pieknie sn, jak sie zglosi to jej podpytaj.
ja mialam cc i faktycznie baaardzo czesto mnie blizna bolala w ciazy, a z prawej strony to tak napieprzalo czesto chocby jaki wyrostek :eek: a gin jak mi tam ogladal ta blizne od srodka to stwierdzil, ze dziwne, bo z lewej strony to wszytko tam gorzej wyglada :eek:

tunia- ale fajny brat!! i jak mnie pocieszylas :-):-)

nefi- a Ty to juz w ogole z tym rokiem smoka itd!!! alez mnie to ucieszylo, pojecia nie masz!! dzieki, dzieki, tego mi bylo trzeba! bo ja wierze w takie rzeczy i juz sobie nawkrecalam, ze ten moj synus bedzie taki 'ciotkowaty', bidne dziecko jeszcze sie nie urodzil, a juz go matka ocenila

mini- nooo moj bedzie z 21, chyba ze po dzisiejszej mojej 'enerdżi" wezmie mnie w nocy i beda mnie ciac od razu z rana hehehe

ogladam sobie serial, ale z doskoku polece umyc schody hehhehe

Ostatnia edycja:
ajako no tak - 21 należy do Ciebie :-) Tylko nam nie popsuj statystyki :-D

A mnie zostały 4 tygodnie - myślę że więcej nie będzie :unsure:

cześć dziewczyny, troszkę was podglądłam ale wybaczcie nie mam czasu dokładnie czytać
trzymam kciuki za ivi
mini coś o skurczach widzę pisała, ja też miałam nieregularne chociaż nie mierzyłam nawet dokładnie u mnie może dlatego że wcześniak więc trochę inaczej
teraz się dowiaduję że 2012 to chiński rok smoka to mój synuś tak jak ja bo 1988 to też rok smoka :happy:
z Damianem dużo lepiej, fajnie bo żywszy się robi ;)

Hej.
Ja na chwilę tylko - przeczytałam, nic nie pamiętam :eek:
Rano pichciłąm obiadek i ciasto piekłam, bo dziadek urodziny dziś świętuje - 74 już.

No i widzę, że nadal żadne dzieciątko nie chce wyjść, a by się zdało...
KCIUKI za ivi, Atan - kto tam dalej w kolejce?

No oczywiście mocne kciuki za ajako - niech Cię nie pociachają za mocno, co byś szybko do sił wróciła (i do nas oczywiście ;-))

Angel ma chyba dzisiaj romantyczny wieczór w planach - no to romantyczności dużo dużo dużo ;-)

A ja zmykam.
Bawcie się, miłego wieczoru :-)

Ajako ale jak to- ty przeciez jeszcze nie urodzilas chyba? Czy cos mnie ominelo? Bo piszesz w czasie przeszlym o tym ze bolala blizna po cc:) a to juz nie boli? Mnie ciagnie i rwie szczegolnie z lewej ale wlasnie mialam usg blizny robione i wszystko ok - na szczescie i nie szczescie bo tak bym miala napewno cc.
No to musze sie kasiurek spytac jak ona to odczuwala:)

Maria ja jestem po CC i to niecale 2 lata i wstępnie mam rodzić SN ale z zastrzeżeniem, że jak cokolwiek będzie się działo to pod nóż, ale mnie generalnie blizna nic nie boli ani wewnątrz ani na zewnątrz akurat z tego powodu nie odczuwam żadnych dolegliwości.
Ajako kciuki &&&&&&

reklama
Villandra to imprezę rodzinną dzisiaj macie :-)

Renia chyba nie ma to znaczenia że wcześniak - jeśli chodzi o skurcze ... Sama jestem ciekawa dlaczego u mnie tak dziwnie te skurcze wyglądały :sorry:

Do góry