reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam dziewczyny :D
widze sie tu porobilo od piatku :0

ivi- trzyam kciuki za rozwoj akcji

poczytalam was pobierznie ale nie odpisze kazdej z osobna, bo kogos pomine jeszcze ;/

Ja wciaz chora, jakies przeziembienie mnie dopadlo.... nic mi sie nie chce robic ...
widze wszystkie maja juz jakies objawy zblizajacego sie porodu... tylko u mnie calkowita ciszaaaaa nic kompletnie nic sie nie dzieje....

milej niedzielki zycze

reklama
Kindzia no widzisz jaka Ty zdolna jesteś :-):-):-):-)

a ja mam nadzieję, że u mnie obędzie się bez krzyżowych - skoro do tej pory ich nie mam to może już się nie pojawią :-)

Czesc laski!

ivi- kochana trzymam kciuki za to, zeby skurcze same przyszly! jak nie przyjada to wierze, ze jutro jak bedzie Twoja ginka to wszystko łądnie poprowadzi! dzis odpoczywaj sobie i sprobuj sie nie denerwowac, wiem, wiem latwo powiedziec, gorzej zrobic.Jutro 20, ładna date urodzenia bedzie miala coreczka; 20.02.2012 :-)

mowicie, ze rybki romantyczne....hm...u dziewuszek to fajowsko, ale ja nie wiem jak ten moj chlopczyk bedzie rybka...obawiam sie, zeby nie byl taka rybka- pipka :sorry: wolalam jednak wodnika, ale coz....musze uwierzyc, ze nasze dobre geny ;-) plus wychowanie spowoduja, ze to bedzie jednak rowny facet, a nie jakas romantico lebioda, sama nie lubie takich facetow, pewnie przez to, ze ja panna- mocno stapajaca po ziemii :eek:

jopal- ale mialas piekne 30 urodziny wow, super! musisz miec swietna rodzine i przyjaciol!! maz tez fajowski, taki prezent słodki!

nefi, Lina- ja juz tez czuje sie na prawde kiepsko, brzuch jak kamien, ide sie wlasnie wymoczyc w brodziku hehehe, zrobic sie; wlosy, maseczka, nogi i cala reszta, zebym na jutro byla gotowa, rano tylko szybki prysznic wezme i jedziem!

Kasiurek- Witajcie w domku!!! pisz jak u Was! dawaj fote Igusi! jak znajdziesz chwile to skrobnij cos do mnie jak tam bylo...wesz o co caman....

tyle mialam pisac, ale oczywiscie zapomnialam, to ide, jak wyjede pewnie za jakas godzine z mojego mini spa to lukne.

nefi a wiec i za ciebie trzymam kciuki &&&&&&& niech szybko przyjdzie porud ulzy ci :) kindzia hehe cos by sie z tym brzuchem wymyslilo a z Calineczka nic niewymyslisz choc od 3 dni w nocy przesypia mi jedno jedzonko :) wiec te 3 godzinki dluzej pospie ;) a wogule to malpiszonek ogladal wczoraj zemna walke ;) po walce kupsko taakie wielkie jedzonko i do spania i sie obudzila nad ranem dopiero :)

Ajako pozytywnie zazdraszczam.... jutro już będziesz po wszystkim... super :-):-):-):-):-) i Mały Wielki Facet już na świecie będzie :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Bozienka no i prawidłowo Calineczka walke podsumowała
kupsztalem po pachy

nefi.. blisko blisko u Ciebie.. termin nasz na poczatek marca.. toz to przeciez 10 dni
jak na bombie siedzisz zegarowej:)

Kamila przeganiamy choróbsko!! sio sio sio!! dosc mamy wrazen to jeszcze przeziebienie sie przypałetało.

Ajako powodzenia, no fakt to juz jutro:) ale ci "ZaZdRaSzCzAm"

reklama
A ja nagle nie mam neta, donrze ze.babyboom ma aplikacje na androida to latwiej wejsc zobaczyx wiesci. Oczywiscie o ivi przedewszystkim hehe no to trzymamy kciuki za jutro! Ja po wczorajszym sprzataniu jestem tak poobijana i obolala jakbym w polu caly dzien robiła do tego konno na oklep pojezdzila -moje krocze! ale nawet Pol skurcza :rolleyes: nic nie mam jak kamila czasem w pochwie coś zakluje ale przy tym co wy opowiadacie to raczej żadne zapowiedzi. Chyba jednak czekać mnie bedzie wywolywanko 21 zapewne 5 kg dziecka ;) no a dzis nasze 'walentynki' w hotelu :-D uff masakra na tel pisac. Miłej niedzieli!

Do góry