reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

japal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam sie z rana bo kurcze po 3 poszlam spac bo sie skurcze uspokoily a juz tak ładnie bylo.. teraz mnie meczy gardlo i chce mi sie wymiotowac ale czym tu wymiotowac jak w brzuszku tylko woda.. narazie sie powstrzymuje bo niechce.. ale zobaczymy jak dlugo.. vbede probowac zasnac bo padne w dzien.. a jesli znowu skurcze wroca to im juz nie wieze chce by mi wody odeszly bo te skurcze tylko robia zemnie obolala jeczaca kobiete.. wiec nie na mnie czas ja nie rodze...trzymam nogi zacisniete do terminu ;-)

reklama
hu hu ivi aleś sobie to zaplanowała :-D idealnie - no oprócz tego że skurcze Ci przeszły :-(
Trzymam kciuki żeby było wszystko jak najlepiej dla maluszka i dla Ciebie ...
Dużo Ci tych wód poleciało ??

Atan a bolesne masz te skurcze czy tylko tak napina Ci się brzuch ???

Amandla kurcze akurat mojego M nie ma i dopiero sie z nim jutro wieczorem zobaczę - a sama nie dam rady chyba wstawić mmsa :-(

jopal ivi atan &&&&&&&&&&& dziewczyny zycze szybkieo bezpolesnego porodu ivi a ze sie tak zapyta ile bez wod mozesz siedziec ?? Atan a Ciebie wkoncu wezma te surczybyki reguarne :) jopal hm moze oganizm sie przygotowuje do porodu roznie to dziala :) ja miala np przyplw eergi tz dzien przed spalamcaly dzien cala noc a w diu porodu mialam tyle energi ze szok potem przytulaie z mezulkiem i sie zaczelo :) powodzenia dziewczyny jeszcze raz :)

Wow ale wieści z rana - Ivi, Atan tam masowac sutki to i skurcze może się rozkręcą ;-) zobaczycie ten weekend będzie Wasz ;-)

zmykam cos działac, póki dobrze się czuję ;-) z rana 2 bolesniejsze skurcze i ciiiiiiiiiiisza, więc synus czeka na to, jak wszystko gotowe w domku będzie ;-)

Wlasnie mam ktg. Bozienko:do 72godzin:/ czy duzo?chyba nie wszystk,ale duzo.lecialo jak z kranu. Trzymajcie kciuki za skurczybyki :)

Ps.. Nudzi mi sie!:(

helooo
a ja myslalam, ze wejde i juz znajde wiesci, ze ivi tuli coreczke, a tu nic z tego, no nic czekamy.

laski co Wy za diabelskie godziny siedzenia na necie macie :eek:

jopal- nooo jak tak czysci to moze sie oczyszcza organizm przed....no to da znac jakbys jechala!
ja dzis nawet wyjatkowo dobrze spalam, tzn. oczywiscie, ze sie budzilam 100 razy, ale szybko zmienialam pozycje i spalam sobie dalej.

Atan- odsypiasz zarwana nocke?

mata- Ty juz taka nakrecona z rana, wow! ja to wypije ze 2 kubki kakao i zalegam, poczekam, az mi laskawie malz sniadanie zrobi.

to tymczasem, milego i bede zagladac.

ivi kciuki zacisniete z calych sil,ciepla kapiel :) masaz sutkow :) spacerki :) i na porodowke :) ivi hmm na nude propouje zwiedzic oddzial hehe albo caly szpital tylko wiesz po schodach pocodz :) ehh dziewczyny ale wa zazdroszcze tez bym chciala teraz urodzic czekac a te wlasciwe skurcze :) &&&&&&&&& dla dziewczyn rozacych lub chcacych rodzic ;)

reklama
witam weekendowo
Poszlam wczoraj odespac wszystko a tu dzis tyle informacji, do mnie oczywiscie nikt nie zadzwonil ze szpitala-dzis rano musze znowu zawiesc karnisterek z moczem do badania-wczoraj zadzwonilam do szpitala ale powiedzieli ze dzis beda wyniki -mam nadzieje bo czuje sie jak bym na bombie siedziala- i od kilku dni mnie mdli i czasem wymiotuje ech ...
renia gratuluje -zaskoczona jestem bo by w tym samym czasie mialysmy miec termin ,ale jak widac nie zna sie dnia
ivi to pwodzenia w postepach porodu

Do góry