reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hej. pisze z kom. Wody odeszly ale konkretnych skurczy brak wiec.... Leze na patologii. Czad :( za szybko to raczej sie nie skonczy:( odezwe sie rano jesli nic nie ruszy;)

reklama
bozenko u mnie sie jakos rozkrecic niechce... a do tego bol glowy doszedl.. i sie mecze jak na razie wygladaja skurcze czasowo tak :
00;22 00;32 00;53 01;03 01;13 01;23 01;39
i cisnienie 140/81 puls 101
ivi nio to powodzenia !! zeby sie ruszyło ;-)&&&&&&&&&&&&&&

Atan a to tak mniej wiecej co 10 min :p czas na ciebie :p
Ivi rozkrei se zbaczysz a ak nie to ci pomoga zoaczysz szybko bedzie mala z toba czekam dziewczyny z niecierpliwoscia na wiadomosci doslownie spac niebede a eszcze en intere masakryczny wrrr a tu taie rzeczy sie dzieja dawajcie znac dziewczyny co i jak :) bede siedziec jak na szpilkach :)

no i gdzie te skurcze poszły ?? zaginął ahh jakos nie widze powoli nadziei ze pojade do szpitala dzisiaj..
za 4 h maz do pracy wstaje... a skurcz zaginął ahh a juz zylam nadzieja,..:-(

Ostatnia edycja:
Ivi -Bo ty teraz może musisz sił nabrać na poród wiec się wyśpij może cię obudzą skurcze w nocy.Kciuki zaciśnięte:-)
Atan spokojnie wyluzuj jak będą te właściwe to poczujesz od razu a teraz się wyśpij
Ja zmykam może zasnę dobranoc

no przyszedl o 2;08 wiesz zasnac sie nieda bo co jakis czas masz skurcz a do tego glowa mnie boli wiec jak tu wyluzowac.. ;-(

ide sprobowac zasnac wiec dobranoc ;-) raczej nie urodze ;-P

Ostatnia edycja:
Hej. pisze z kom. Wody odeszly ale konkretnych skurczy brak wiec.... Leze na patologii. Czad :( za szybko to raczej sie nie skonczy:( odezwe sie rano jesli nic nie ruszy;)

IVI no weekend miał być twój !! MÓWIŁAM :-D:-D:-D:-D
Trzymam kciuki!!!!! Kurde wstane pozno bede szybko wchodzic i patrzec czy sa wiesci!!
KCIUKI MOCNE!!!!!!!!!

To ja się witam nocnie. Co tu za rewelacje się dzisiaj działy.
Renia ogromne gratulacje i kciuki za zdrówko.
Ivi powodzenia i szybkiego rozwiązania.
Atan oby się szybko rozkręciło.

A jeśli chodzi o mnie to jak mówiłam tak zrobiłam, czyli błysk w chacie dosłownie (nawet grzejniki pomyłam i kurze w najmniejszych kątach nic tylko oko cieszyć). Masaż sutków oczywiście bardzo skuteczny bo skurcze mam jak ta lala cały dzień ale mało efektywne, tzn. u mnie one chyba działają na jelita a nie na macice. Co tylko chwile się pomasowałam brzuch się zaraz stawiał a zaraz potem na kibelek. Oprócz tego wieczór z mężem i po tym to były bóle ale nie konkretne skórcze tylko jakby cały czas brzuch mnie bolał jak na okres tylko z 10 razy bardziej. Przez to nie mogłam spać a teraz to mi sie wogóle już nie chce nocka zdaję się z głowy a jutro pewnie bede chodzic jak zombie (a ostatnio bardzo dobrze mi się spało). Z tego wszystkiego zgłodniałam (bo kolacje jadłam o 20) wiec poszłam sobie zrobic 2 kanapki i co zjadłam i bez masażu sutków zaraz brzuch twardy i na kibelek ale teraz to już dosłownie woda ze mnie leciała po tych kanapkach. No i teraz nie wiem czy to to oczyszczanie organizmu jest i dalej masować bo to znaczy, że są efekty czy sobie odpuścić bo juz mam dość latania do łazienki ech. Ja chce dzis urodzić -> ale lipa. Jak nie dziś to juz moge nawet do terminu poczekać:-)
Już nie wierze, że dzisiaj urodzę, buu

Ostatnia edycja:
Trzymam kciukasy dziewczyny ! Ja dziś nocna zmora jestem , obudzilam sie o 4 i po spaniu ... Z boku na bok :mad: ehhh ile jeszcze ?

reklama
Do góry