reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

powodzenia ivi ;-) szybkiego bezpolesnego porodu ;-) a mi sie skurcze regularne robia 21:40 22;14 22:40 23;10 23;40

reklama
no to ufff, super, ze mama na miejscu! i ta ginka w szpitalu! nie wiem jak to zrobilas; chyba jakies czary- mary ;-):-D
no to sio! jedz juz kobitko!! oby szybko i fajnie poszlo! bedziemy oczekiwaly dobrych wiesci z niecierpliwoscia!!

Atan- ale co 30 minut?! kuleee to nawet nie ma sie po co z chalpy ruszac, idz pod prysznic moze sie cos lepiej rozkreca, ja jechalam do szpitala (a mialam kawalek drogi) jak skurcze mialam co 7 i 5 minut.
to za Ciebie tez trzymam kciukaski! jak juz Cie mecza to niech sie rozkreca!

Ostatnia edycja:
Ivi atan - super trzymam kciukasy żebyście sie szybciutko rozpakowaly i maluszki tulily ;-) Czekamy na wieści
Ło matko mój poród robi sie coraz bardziej realny :D

nie wiem czy nie zanikna czasami bo w calym dniu miałam tak :
10;50, 11;15; 11;41; 11;56 12;15

18;40, 19;10 i 19.35; 20;15 20;32

21:40 22;14 22:40 23;10 23;40 00;04

jesli sie cos rozkreci napisze narazie kompa zamykam mam internet w telefonie jak co ;-)

Ostatnia edycja:
ej takie wiadomosci a mi net dziala jak by niemogl ;(( ale ztego co sie kaplam to ivi odeszly wody :) a wiec kochana trzymam kciuki z calej sily oby wszytsko bylo dobrze i daj mi znac bo nieiwem kiedy mi internet bedzie dzialal tak jak ma Atan kochana huraaaa wysylaj mi eska jak trafisz do szpitala bo ten net to masakra niesprawdze nic :( a informatyka niesciagne bo jutro sobota wiec dopiero w poniedzialek kurde ale sie ciesze dziewczyny :D moje kochane rodza Tunia a ty kiedy ??? za ciebie tez trzymam kciukasy &&&& mini za ciebie tez &&&&& :) vill i za ciebie &&&&& angel za ciebie tez &&&& a wogule to za wszytskie dziewczynki &&&&

Monika nie tylko ty kochana cierpisz na bezsenność ;( ja już któraś noc z kolei nie mogę spac ... Masakra jeszcze troche I będziemy cierpieć na brak snu z innych powodów :D

Ja na bezsenność wczoraj nie cierpiałam.Ale spałam do 12 wiec szybko nie zasnę ciekawe jak tam Ivi się trzyma.
I jak nie mam czasu za bardzo to nadrabiam czytanie a teraz co zajrzę to cisza.
A jutro jadę do meblowego aferę zrobić do piątku miałam mieć nowe fronty i nawet nie zadzwonili grrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
Cisza dzis faktycznie. Tez mysle o ivi szczesciara jak dobrze pojdzie przed switem bedzie tulila swojego maluszka - ja tez chce , zazdrosna jestem ;-)

reklama
Do góry