reklama
no to ufff, super, ze mama na miejscu! i ta ginka w szpitalu! nie wiem jak to zrobilas; chyba jakies czary- mary ;-)
no to sio! jedz juz kobitko!! oby szybko i fajnie poszlo! bedziemy oczekiwaly dobrych wiesci z niecierpliwoscia!!
Atan- ale co 30 minut?! kuleee to nawet nie ma sie po co z chalpy ruszac, idz pod prysznic moze sie cos lepiej rozkreca, ja jechalam do szpitala (a mialam kawalek drogi) jak skurcze mialam co 7 i 5 minut.
to za Ciebie tez trzymam kciukaski! jak juz Cie mecza to niech sie rozkreca!
no to sio! jedz juz kobitko!! oby szybko i fajnie poszlo! bedziemy oczekiwaly dobrych wiesci z niecierpliwoscia!!
Atan- ale co 30 minut?! kuleee to nawet nie ma sie po co z chalpy ruszac, idz pod prysznic moze sie cos lepiej rozkreca, ja jechalam do szpitala (a mialam kawalek drogi) jak skurcze mialam co 7 i 5 minut.
to za Ciebie tez trzymam kciukaski! jak juz Cie mecza to niech sie rozkreca!
Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
nie wiem czy nie zanikna czasami bo w calym dniu miałam tak :
10;50, 11;15; 11;41; 11;56 12;15
18;40, 19;10 i 19.35; 20;15 20;32
21:40 22;14 22:40 23;10 23;40 00;04
jesli sie cos rozkreci napisze narazie kompa zamykam mam internet w telefonie jak co ;-)
10;50, 11;15; 11;41; 11;56 12;15
18;40, 19;10 i 19.35; 20;15 20;32
21:40 22;14 22:40 23;10 23;40 00;04
jesli sie cos rozkreci napisze narazie kompa zamykam mam internet w telefonie jak co ;-)
Ostatnia edycja:
Bozienka24
Fanka BB :)
ej takie wiadomosci a mi net dziala jak by niemogl ;(( ale ztego co sie kaplam to ivi odeszly wody a wiec kochana trzymam kciuki z calej sily oby wszytsko bylo dobrze i daj mi znac bo nieiwem kiedy mi internet bedzie dzialal tak jak ma Atan kochana huraaaa wysylaj mi eska jak trafisz do szpitala bo ten net to masakra niesprawdze nic a informatyka niesciagne bo jutro sobota wiec dopiero w poniedzialek kurde ale sie ciesze dziewczyny moje kochane rodza Tunia a ty kiedy ??? za ciebie tez trzymam kciukasy &&&& mini za ciebie tez &&&&& vill i za ciebie &&&&& angel za ciebie tez &&&& a wogule to za wszytskie dziewczynki &&&&
monika2412
Kurcze teraz nie zasnę.Ja to mam pecha jak mam czas to na forum pustki :-(
Jakiś film obejrzę i może jakieś wiadomości będą od Ivi
Jakiś film obejrzę i może jakieś wiadomości będą od Ivi
monika2412
Ja na bezsenność wczoraj nie cierpiałam.Ale spałam do 12 wiec szybko nie zasnę ciekawe jak tam Ivi się trzyma.
I jak nie mam czasu za bardzo to nadrabiam czytanie a teraz co zajrzę to cisza.
A jutro jadę do meblowego aferę zrobić do piątku miałam mieć nowe fronty i nawet nie zadzwonili grrrrrrrrrrrrrrr
I jak nie mam czasu za bardzo to nadrabiam czytanie a teraz co zajrzę to cisza.
A jutro jadę do meblowego aferę zrobić do piątku miałam mieć nowe fronty i nawet nie zadzwonili grrrrrrrrrrrrrrr
Ostatnia edycja:
reklama
monika2412
Ja z jednej strony bym też już chciała a z drugiej wiem że musi posiedzieć jeszcze w brzuszku mam dużo do zrobienia i on na pewno potrzebuje jeszcze podrosnąć.