reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ivi - nieeee, nie z takim zamiarem - poprostu chęć naszła przeogromna :-D:-D:-D Mamie oddałam resztę winka a mój M się śmieje, że on pić nie będzie - jeden rodzic zawsze trzeźwy musi być przy dziecku :-D:-D:-D:-D

reklama
Atan normalnie Ci dupsko spiorę :-D A daj Ty tej Emilce święty spokój ... i tak nie ma wyjścia i prędzej czy później wylezie :-)

Tak jak chodzi o lampkę wina przy czwartku ;-);-);-) po porodzie to już całkiem póki karmienie to nie będzie można tknąć nawet lampki :-):-):-):-)
Atan nic nie pomaga ;-);-);-);-) chyba, że wyluzować się i zasnąć mocniej :tak::tak::tak::tak: a ja Mini pomogę - daj spokój dziewczynie - dziś tłusty czwartek, może się pyszności najeść jeszcze a Ty ją wyganiasz!!! Nie wolno :tak:

atan - nie tyle wino przyśpiesza tylko rozluźnia chyba? Chyba manta pisała o tym zeby na przyśpieszenie romantic wieczór z mężem zrobić, przy dwóch lampkach wina i gorącym seksiku łatwiej się rodzi:-D

nagadałyście o tych truskawkach że chyba kompocik zaraz otworzę... mnia mmniam......

mini sory ale niebij i tak sie czuje fatalnie.. bo podbrzusze ciaggnie jak niewiem co i do tego chodzic nie moge spojenie lonowe wysiada.. chyba se kapiel wezme .. relaksujaca z bombelkami ;-) i nie emilka tylko Ammelka

reklama
nusia - hehe przerwa przerwa :) potem lecę pod prysznic i obejrzę jutrzejszy odcinek "Juli" na tvn player :-D A CO :-D

Atan - wspólczuję biedaku. Na prawdę wiem co znaczy zmęczenie 9. miesiąca.. ale jeszcze tylko trochę! serio :) w końcu urodzisz;)

Do góry