reklama
nusia181
Fanka BB :)
Lina ale masz dobrego mężusia :-)
Tak jak chodzi o lampkę wina przy czwartku ;-);-);-) po porodzie to już całkiem póki karmienie to nie będzie można tknąć nawet lampki :-):-):-):-)
Atan nic nie pomaga ;-);-);-);-) chyba, że wyluzować się i zasnąć mocniej a ja Mini pomogę - daj spokój dziewczynie - dziś tłusty czwartek, może się pyszności najeść jeszcze a Ty ją wyganiasz!!! Nie wolno
Atan nic nie pomaga ;-);-);-);-) chyba, że wyluzować się i zasnąć mocniej a ja Mini pomogę - daj spokój dziewczynie - dziś tłusty czwartek, może się pyszności najeść jeszcze a Ty ją wyganiasz!!! Nie wolno
ivi
uzależniona;) // I.2010
atan - nie tyle wino przyśpiesza tylko rozluźnia chyba? Chyba manta pisała o tym zeby na przyśpieszenie romantic wieczór z mężem zrobić, przy dwóch lampkach wina i gorącym seksiku łatwiej się rodzi
nagadałyście o tych truskawkach że chyba kompocik zaraz otworzę... mnia mmniam......
nagadałyście o tych truskawkach że chyba kompocik zaraz otworzę... mnia mmniam......
nusia181
Fanka BB :)
Atan- ty sie tak nie nakrecaj. Wez ciepla kąpiel, i do łożka z mezem. PAmietaj ze 2 tyg po terminie to tez w terminie:-)
Ivi- co przerwa w na wspolnej:-) ja tez ogładam, a w miedzyczasie barwy szczescia ogladam:-)
Ivi- co przerwa w na wspolnej:-) ja tez ogładam, a w miedzyczasie barwy szczescia ogladam:-)
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
nusia - hehe przerwa przerwa potem lecę pod prysznic i obejrzę jutrzejszy odcinek "Juli" na tvn player A CO
Atan - wspólczuję biedaku. Na prawdę wiem co znaczy zmęczenie 9. miesiąca.. ale jeszcze tylko trochę! serio w końcu urodzisz
Atan - wspólczuję biedaku. Na prawdę wiem co znaczy zmęczenie 9. miesiąca.. ale jeszcze tylko trochę! serio w końcu urodzisz