reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lina ja to bym też winka sobie wypiła , szkoda że bliżej nie mieszkasz :rolleyes2:
a truskawki ze sklepu :-D... promocja była za taki mały koszyczek 2,5 nie mogłam się oprzeć :-):-):-)
Jutro też sobie kupie ;-)

reklama
mini ja tam dziś sie nigdzie nie wybieram.
lina- ja w sumie nigdy nie narzekałam na przemiane materii, ale dziś to chyba pobilam rekord. A paczulki zostawie na jutro, no moze wieczorkiem skusze sie jeszcze na jednego

No i teraz truskawki na tapecie ...
To z rana wyśle mojego po truskawki:-) tylko u nas taki mały koszyczek 3-4 euro:/ czyli 12-13 złotych:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
nusia nie przeliczaj na złotówki ;-) zresztą od czasu do czasu można zaszaleć :-D
A co do wybierania się na porodówkę to zawsze można urodzić w domu jak się nie chce nigdzie jechać :-p

Mini a ja takie dobre winko otworzyłam - w ubiegłym roku z Turcji przywiezione i tak czekało na szczególną okazję i się doczekało :-D:-D:-D:-D:-D:-D do truskawek , winogrona i sera jak znalazł ;-);-);-);-)

Ja u Nas truskawek w sklepie dawno nie widziałam - no może w Piotrze i Pawle ale ceny ich są tam kosmiczne...

Przestalam przeliczac po miesiacu bycia tutaj. Ale sama zoabcz jaka różnica. Wposlce chcoiaz latem masz te prawdziwe truskawki, mozesz kupić w kobiałce, a tu cały rok te same. I tzreba trafić zeby smakowały jak truskawka.

A w domu nie chcialabym rodzic,,, za duzo do sprztania....ale w samochodzie mój już spakował czysty recznik i kocyk w razie W. Bo ostanio znajoma znajomej urodzila w aucie w drodze na porodówkę....a mamy jakies 40 km

no ja ogolnie po spacerku i po drodze kfc i spozniony prezent walentynkowy mezusiowi kupilam zabawa na calego mini fura na pilota
wink2.gif
zdalnie sterowana
wink2.gif
amelka wypina sie czasem i ogolnie mam cala macice obolala jak nic bo ciagnie ze hej dawno mnie tak nie bolalo... tylko skurczy brak ale luzik uznalam ze jak moze przestane myslec o objawach bedzie lepiej i wyjdzie jedynie zastanawiam sie czy ja czasem czopa nie stracilam dzisiaj bo taka galaretka wyleciala ze mnie moze nie caly ale czesc ale ogolnie 3 razy musialam papierkiem sie wycierac... bialy gesto galaretkowaty jagby śluz. a i kupilam gazete dziecko z kocykiem ale tylko z rozowym dostalam z niebieskim nie bylo wszedzie z kaloszami...

a i nie mowie musialam wlesc po spacerku na moje 3 pietro wiec schody tez zaliczone ;-) ciagnie mnie z prawej strony podbrzusze.. ahh i jak tu nie myslec ...
ale za to milo spacerowalismy po sniegu i zabawa samochodzikiem byla ;-) i wieczorkiem film bo w kinie underwold nie graja juz.. a paczkow nie zrobilam bo brak skladnikow w domku a na faworki zapomnialam po dordze kupic smietany wry.. skleroza nie boli...

a co do mieszkanka to ja sie nie przejmuje ;-) bo wychodzi na to ze bede z tesciową wiec nie bede sie musiala o pranie martwic zawsze zrobi ;-)

Marussia- nie denerwuj się spokojnie będzie dobrze najważniejsze ze zdrowy maluszek jest :-)
Angel - kurcze gdybym mogła to wysłałabym ci moje pączki .
Winko jak mi się marzy .............
A ja zmykam na allegro muszę kupić podkład na materac jak mi wody odejdą albo potem maluch coś zrobi to wypierze się i tyle

Lina dostałam śliniotoku na myśl o serze i winie :sorry:

nusia wszystko ma swoje plusy dodatnie i ujemne . U nas np wino i sery są mega drogie a we Włoszech kupisz za grosze , tak samo jak oliwę ... U was pewnie też macie tanie rzeczy regionalne :tak:

Atan
fajne popłudnie :tak:

monika ja ostatnio myślałam co by to było jak by mi wody odeszły na spacerze ... masakra jakaś na taką pogodę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lina - z ciekawości - to winko na przyśpieszacza? czy co? :) szalona kobieto :)

Tymek śpi, ja grzecznie leżę i oglądam na wspólnej ;)

Do góry