reklama
Jestem ponownie
Czuję się zdecydowanie lepiej, przekimałam się z 15 minut, wypucowałam się od stóp do głów i wzięłam za sprzątanie
Zła tylko jestem bo w pon byłam u dentystki kończyła mi dalej to leczenie kanałowe, a mnie od wczoraj masakrycznie znowu ten ząb boli, noż kurde no
Angel to co w końcu jesz te pączki czy nie?
Atan kochana nasza, spokojnie, nie myśl w ogóle o porodzie, zapomnij,że to już czas żeby Amelka wyszła. To tak jak z zachodzeniem w ciąże. Im się bardziej starasz i jesteś pod większą presją tym często wcale się nie udaje, a jak tylko ludzie się luzują i zapominają to po krótkim czasie okazuje się,że się udało
Winka to i ja bym się napiła, choć ogólnie nie przepadam, ale brak % od tak długiego czasu powoduje ochotę na cokolwiek z procentami hahah
Czuję się zdecydowanie lepiej, przekimałam się z 15 minut, wypucowałam się od stóp do głów i wzięłam za sprzątanie
Zła tylko jestem bo w pon byłam u dentystki kończyła mi dalej to leczenie kanałowe, a mnie od wczoraj masakrycznie znowu ten ząb boli, noż kurde no
Angel to co w końcu jesz te pączki czy nie?
Atan kochana nasza, spokojnie, nie myśl w ogóle o porodzie, zapomnij,że to już czas żeby Amelka wyszła. To tak jak z zachodzeniem w ciąże. Im się bardziej starasz i jesteś pod większą presją tym często wcale się nie udaje, a jak tylko ludzie się luzują i zapominają to po krótkim czasie okazuje się,że się udało
Winka to i ja bym się napiła, choć ogólnie nie przepadam, ale brak % od tak długiego czasu powoduje ochotę na cokolwiek z procentami hahah
monika2412
Fanka BB :)
Ivi - ja to mam taki patent oglądam pierwszą miłość potem na tvn player Julie potem przerwa na wspólnej a teraz załączę sobie rezydencje bo widzę że na tvp wrzucili już.Ja nie wiem jak to jest ale w ciąży oglądam co się da a jak Kacper się urodził to przestałam bo nie było kiedy i szkoda czasu teraz pewnie też tak będzie .
Mini dobra jesteś ja bym nie wpadła na to że jak wyjdę i mi wody odejdą
Mini dobra jesteś ja bym nie wpadła na to że jak wyjdę i mi wody odejdą
Mini55
&&&&&
Atan Oczywiście Amelka ( nie wiem czemu napisałam Emilka ) Wierz mi że też się czuje fatalnie , chodzić nie mogę tak mnie kości miednicy bolą , mięśnie brzucha też mi doskwierają - w pierwszej ciąży nawet pod koniec ciąży się tak fatalnie się nie czułam Pomyśl że Ty będziesz jeszcze maksymalnie dwa tygodnie tak chodzić a ja ponad miesiąć
monika2412
Fanka BB :)
Idę spać kobietki.Dobranoc
reklama