reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Jestem ponownie
Czuję się zdecydowanie lepiej, przekimałam się z 15 minut, wypucowałam się od stóp do głów i wzięłam za sprzątanie
Zła tylko jestem bo w pon byłam u dentystki kończyła mi dalej to leczenie kanałowe, a mnie od wczoraj masakrycznie znowu ten ząb boli, noż kurde no

Angel to co w końcu jesz te pączki czy nie?
Atan kochana nasza, spokojnie, nie myśl w ogóle o porodzie, zapomnij,że to już czas żeby Amelka wyszła. To tak jak z zachodzeniem w ciąże. Im się bardziej starasz i jesteś pod większą presją tym często wcale się nie udaje, a jak tylko ludzie się luzują i zapominają to po krótkim czasie okazuje się,że się udało

Winka to i ja bym się napiła, choć ogólnie nie przepadam, ale brak % od tak długiego czasu powoduje ochotę na cokolwiek z procentami hahah

lina juz to czytałam ;-)
atomowka wiesz problem jest taki ze w ciagu 3 cykli sie udalo i ja naleze do osob niecierpliwych i test ciazowy robilam w 10d fazy lutealnej i wyszedl bladzioch ;-) a wyłaczyc glowy nie umiem...

Ivi - ja to mam taki patent oglądam pierwszą miłość potem na tvn player Julie potem przerwa na wspólnej a teraz załączę sobie rezydencje bo widzę że na tvp wrzucili już.Ja nie wiem jak to jest ale w ciąży oglądam co się da a jak Kacper się urodził to przestałam bo nie było kiedy i szkoda czasu teraz pewnie też tak będzie .
Mini dobra jesteś ja bym nie wpadła na to że jak wyjdę i mi wody odejdą

Atan podobno ten olejek rycynowy jest super... i jak już jest wszystko gotowe to działa... ale ja mimo wszystko bym poczekała jeszcze2-3-4 dni...

Atan Oczywiście Amelka ( nie wiem czemu napisałam Emilka :zawstydzona/y:) Wierz mi że też się czuje fatalnie , chodzić nie mogę tak mnie kości miednicy bolą , mięśnie brzucha też mi doskwierają - w pierwszej ciąży nawet pod koniec ciąży się tak fatalnie się nie czułam :zawstydzona/y: Pomyśl że Ty będziesz jeszcze maksymalnie dwa tygodnie tak chodzić a ja ponad miesiąć :sorry:

Atan wiem,że łatwo Nam pisać a głowy sie wyłączyć nie da, masz rację
Ja Ci z całego serca życzę,żeby to już było
I codziennie przed snem myślę czy aby jutro nie zobaczę wpisu,że Amelka już po tej stronie brzunia

Atan skoro jeszcze nie wyszla najwyrazniej ma powod ze jeszcze sobie siedzi wyjdzie nie martw sie Twoj termin juz minal??

reklama
atomówka - to tak jak ja :-D ostatnio nawet jak się w nocy budzę to szybko przez kom zaglądam czy nie ma jakiś rewelacji u nas:-D

Do góry