reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Wrocilam i odrazu lepiej:-D
Od kolezanki dostalam caly zestaw do pielegnacji ciala stwierdzila ze dla dzidzi teraz wszystko mam i ze matce teraz nikit nie pamieta czyli ze o mnie wiec ma cos dla mnie:-)No wiec dostalam balsam zel pod prysznic zel do mycia twarzy mgielke do ciala i jestem przeszczesliwa:-D

Maruusia no masakra naprawde wspolczuje.
Pamietam jak nas sasiedzi zalali pralke przenosili i pekla rura od ogrzewania siedzialam i plakalam:-)

Co do pinuli to wlasnie niech polata po schodach:-)
Mocne kciuki za Perelandre i Marcinka wszystko sie pouklada i bedzie dobrze musi byc!!!!!

reklama
Biedna Pere... mam nadzieje, że szybciutko podjedzie do synka, to i pokarm będzie... no i żeby Marcinek dzielnie się trzymał i zrobił psikusa lekarzom i pokazał, że zdrowy chłopaczek z niego ;-)

Dziwne, że Pinuli nie puścili - najwyżej niech się z M w jedynce zamknie na noc to i poród sie ruszy ;-)

Atan może z mieszkankiem nie wszystko stracone - a to odstępne to cos nie halo - rozumiem 1-2 tys. ale tyle?

Marusia współczuje przeciekającego dachu - swoja drogą speców od dachu bym pociągneła niech naprawiaja co spartolili :crazy:

a ja w końcu za prasowanie się wzięłam i porażka - ledwo połowa rzeczy wyprasowana, a ja padam... musze kilka razy dziennie mniejsze pratie prasowac, może będzie lepiej...

co do ostrego - ja mam zostawioną czekoladę z chilli na czarna godzinę :-D póki co nie kombinuję, mam jeszcze troche przygotowań ;-)

Tunia koleżanka super się spisała
Maruusia bardzo, bardzo współczuje
Atan szkoda tego mieszkanka, ale na pewno coś lepszego się trafi, my jak byliśmyw takiej sytuacji i wszyscy na około nam tak mówili byłam zła, ale mieli racje

A na mnie chyba ostre by nie zadziałało, ja prawie codziennie jem bardzo ostro i nic :-). Byłam u fryzjera włosy pofarbowane, na taki sam kolor jak zawsze, tylko pierwszy raz w życiu przy okazji farbowania, nic nie ścięłam.
Teraz mam plan od czasu do czasu wiązać w kucyk, żeby nie prostować za każdym razem

Marussia-ja bym tych od dachu pociągnęła do naprawienia szkód zepsuli wiec niech naprawiają.Bardzo mi przykro
A ja dzisiaj wzięłam gryza pączka i nie mogę patrzeć na pączki a cała miska jest.Mój zamówił chińskie zjadłam trochę i mam dość.Dziewczyny a wy dostałyście już z Zusu pity (te co są na zwolnieniu )bo kurde nie mam jeszcze a zmieniałam adres i powiedziały panie że zdążyłam z zmianą ale w Warszawie wysyłają a ja nic nie dostałam jeszcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MaMicurina u mnie się od kłucia zaczęło a teraz tak mnie boli spojenie łonowe, że ledwo chodzę i tak już jakoś od tygodnia. Lekarz mówił, że to dzidzia naciska główką :eek:

nusia - czyżby czyściło Cię z konkretnego -porodowego- powodu? :)

mi z kolei dziś odeszła reszta czopa.. po tej ilości co dziś zeszła to nei wiem co mysleć.. wiec nie myślę.

Angel - tym donoszeniem się "martwie" bo gin dwa tyg. temu dała mi zielone światło na poród, a wczoraj mówiła że dobrze by było dociągnąć do 38tyg. I bądź tu mądry człowieku..

lecę robić kolacje młodemu i kładę się spać jak najszybciej się da..

reklama
No to ja juz tej ginki nie rozumiem :/
Kiedys zreszta sie nie liczylo w tygodniach, skonczonych, zaczetych , poczętych :-D
Tylko 9 miesiac wybil, to 9 miesiac w kazdej chwili sie mozna bylo spodziewac porodu ;-)
A co Cie tak ten czop zmartwil??

Ło matko Nusia ty masz 39 tydzien, kobieto toz to dni normalnie :-)
Masz do kogos tel w razie czego?

Do góry