reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dzien dobry

Noc okropna, pol nocy przeryczalam tak mnie dziąsla po prawej stronie bolaly, raz góra raz dół. Wzielam apap ale nie pomogł:wściekła/y:wkońcu zasnelam ale nie iem o ktorej. JAk wstawalam w nocy moj od razu sie budzil i sie pytal czy boli. chcial jechac do dentysty ze mna, ale on mi nic nie poradzi, bo to samo mialam w listopadzie.

Moj ma dzis popoludnie 15-24( nienawidzę jak ma taka zmiane) wstał przed chwila i pojechał po pączki do polskiej piekarni mniam mniam

MAta kow- oponki.....ja zawsze wyjadalam te kuleczki ze środków jak Dobrusia. Po prostu je uwielbiam.

Lina jedz ostre póki mozesz:-) ja w walentynki zaserowalam sobie ostre chińskie danie:-) Miłego wieczóru w kinie:-) Pomyśł sobie kiedy następnym razem bedziesz jadła takie rarytasy:-)

ajako- kiełbasa teraz słodkie, hmm wydaje mi się ze w ciązy jestes hehehehehe

Bozeinka- 50 km w jedna strone... uwazajacie bo ciezk sie jezdzi w taka pogode

Atan - relaksik, DO końca 40 tyg jeszcze zostało:-)

No to dziewczynki Dzis jemy tylko Pączusie:-)

reklama
Cześć kobitki :-D

Ja już po 4 pączkach czaje się na 5 :-D
ajako jak chcesz to Ci przecisnę kilka pączków przez kabelki :-D
Atan nie stresuj się niedługo Amelka wyjdzie, pewnie dobrze jej w mieszkanku jeszcze i zimno jest to co sę bedzie pchała ;-)

Lina u mnie też twierdzili, że szybko urodzę a Haneczka strajkuje i dobrze niech siedzi ile chce :-D

U mnie zasypane łohohoho na łyżwach bym pośmigała ale wątpie że lód wytrzyma :-D:-D Coś jakaś rozkojarzona jestem i ta miednica ał brak słów :eek: W ogóle miałam Wam pisać, że w tesco jest spora wyprzedaż mamcia wczoraj kupiła malutkiej boski kombinezon za 20zł! Sweetaśny jest :-)

A tak w ogóle gdzie jest Manta??? Hop hop nie chowaj się !! ;P​

Witajcie slodkie pączusie.

Wszystkie się zajadają pączkami, a u mnie nikomu się z rana ruszyć nie chciało, to teraz będę czekać na powrót M z pracy, czyli do 18/19 i nie wiem czy wtedy będę miała na te pączki jeszcze ochotę :eek:

Maruusia trzymam kciuki za realizację dzisiejszych planów ;-)Sama, podobnie jak Mini, mam prania ciąg dalszy - i to też pościelowo :-)

Atan bidulko naprawdę spróbuj zapomnieć o tym, że masz rodzić - niech przyjdzie samo. A tymczasem wyciągam kocioł czarownicy i odprawiam gusła za szybki poród Amelki ;-):-D

No to patrzę szybko co tam na pozostałych wątkach się działo i idę pogadać z pralką ;-)
Miłego dnia - u mnie sypie bez końca, ale jest faaajnie. A jaką koty mają radochę kopiąc tunele w śniegu!

tunia- mialas gnic!!! eee sorry, moze lepiej tak; lezec i pachniec ;-):-D

ina- no ba! dawaj tego pączka! mata niech podrzuci kilka oponkow i bede na dzis juz baaaardzo szczesliwym czlowiekiem!

Manta- juz wyszla z tego szpitala czy pisala, ze ma w 'planach' wyjscie??moze jeszcze nie wyszla??

nusia- biedna :-( kurde, ale az tak boli, dziwne, moze jednak jedz do tego sadysty niech Ci tam zajrzy, moze cos poradzi.
taaaa w ciazy, w ciazy, ostatnie dni to szalejemyyyy tzn. ja, dobrze, ze nie wychodze na zakupy, bo bym sporo zarelka do domu przytaszczyla:-D

laski ja Wam powazne pytanie zadalam, prosze o konsultacje!

ajako no ja nie wiem co z tym SMSem ja bym zła nie była ale nie wiem jak Pere

Dopiero doczytałam ze Ewstera w szpitalu ojej kciuki zaciśnięte!!
:tak:

Ajako ja nie wiem - sądzę, że sms to spoko - ja bym się nie obraziła... Wiem natomiast, że zdjęcie Małej jak prześlę, będę chciała, żeby znalazło się na poczcie a nie na ogólnym forum....
Ina ach te nasze Córki w kogo to takie uparte :-D:-D:-D:-D
A ja wymyta, wypachniona, wysuszona, najedzona a Mała szaleje i w szyjkę chyba "z baranka" strzela :-D:-D:-D

ajako myślę że to zależy od tego co jest w tym sms'ie, no i chyba najlepiej osoby pierwsze/drugie zapytać...
Ja osobiście nie miałabym nic przeciwko - jak już wyślę sms'a to z myślą o forum właśnie, ale też nie utrzymuję z nikim korespondencji prywatnej.
Więc jeśli sms był raczej prywatny, to nie bardzo żeby wklejać, ale to już chyba bardziej Kasiurek powinna zdecydować?

reklama
A ja chyba dzisiaj złamię wszelkie zasady - nie dość, że zjem pikantne jedzonko to jeszcze popije lampką wina :-D:-D:-D też mam chęć :-D:-D:-D:-D tylko cholerka nie mam żadnego czerwonego w domku tylko same białe :sorry::sorry: trzeba będzie na zakupki wyskoczyć :-D:-D:-D:-D

Do góry