reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dzien dobry

Noc okropna, pol nocy przeryczalam tak mnie dziąsla po prawej stronie bolaly, raz góra raz dół. Wzielam apap ale nie pomogł:wściekła/y:wkońcu zasnelam ale nie iem o ktorej. JAk wstawalam w nocy moj od razu sie budzil i sie pytal czy boli. chcial jechac do dentysty ze mna, ale on mi nic nie poradzi, bo to samo mialam w listopadzie.

Moj ma dzis popoludnie 15-24( nienawidzę jak ma taka zmiane) wstał przed chwila i pojechał po pączki do polskiej piekarni mniam mniam

MAta kow- oponki.....ja zawsze wyjadalam te kuleczki ze środków jak Dobrusia. Po prostu je uwielbiam.

Lina jedz ostre póki mozesz:-) ja w walentynki zaserowalam sobie ostre chińskie danie:-) Miłego wieczóru w kinie:-) Pomyśł sobie kiedy następnym razem bedziesz jadła takie rarytasy:-)

ajako- kiełbasa teraz słodkie, hmm wydaje mi się ze w ciązy jestes hehehehehe

Bozeinka- 50 km w jedna strone... uwazajacie bo ciezk sie jezdzi w taka pogode

Atan - relaksik, DO końca 40 tyg jeszcze zostało:-)

No to dziewczynki Dzis jemy tylko Pączusie:-)

reklama
Cześć kobitki :-D

Ja już po 4 pączkach czaje się na 5 :-D
ajako jak chcesz to Ci przecisnę kilka pączków przez kabelki :-D
Atan nie stresuj się niedługo Amelka wyjdzie, pewnie dobrze jej w mieszkanku jeszcze i zimno jest to co sę bedzie pchała ;-)

Lina u mnie też twierdzili, że szybko urodzę a Haneczka strajkuje i dobrze niech siedzi ile chce :-D

U mnie zasypane łohohoho na łyżwach bym pośmigała ale wątpie że lód wytrzyma :-D:-D Coś jakaś rozkojarzona jestem i ta miednica ał brak słów :eek: W ogóle miałam Wam pisać, że w tesco jest spora wyprzedaż mamcia wczoraj kupiła malutkiej boski kombinezon za 20zł! Sweetaśny jest :-)

A tak w ogóle gdzie jest Manta??? Hop hop nie chowaj się !! ;P​

Witajcie slodkie pączusie.

Wszystkie się zajadają pączkami, a u mnie nikomu się z rana ruszyć nie chciało, to teraz będę czekać na powrót M z pracy, czyli do 18/19 i nie wiem czy wtedy będę miała na te pączki jeszcze ochotę :eek:

Maruusia trzymam kciuki za realizację dzisiejszych planów ;-)Sama, podobnie jak Mini, mam prania ciąg dalszy - i to też pościelowo :-)

Atan bidulko naprawdę spróbuj zapomnieć o tym, że masz rodzić - niech przyjdzie samo. A tymczasem wyciągam kocioł czarownicy i odprawiam gusła za szybki poród Amelki ;-):-D

No to patrzę szybko co tam na pozostałych wątkach się działo i idę pogadać z pralką ;-)
Miłego dnia - u mnie sypie bez końca, ale jest faaajnie. A jaką koty mają radochę kopiąc tunele w śniegu!

tunia- mialas gnic!!! eee sorry, moze lepiej tak; lezec i pachniec ;-):-D

ina- no ba! dawaj tego pączka! mata niech podrzuci kilka oponkow i bede na dzis juz baaaardzo szczesliwym czlowiekiem!

Manta- juz wyszla z tego szpitala czy pisala, ze ma w 'planach' wyjscie??moze jeszcze nie wyszla??

nusia- biedna :-( kurde, ale az tak boli, dziwne, moze jednak jedz do tego sadysty niech Ci tam zajrzy, moze cos poradzi.
taaaa w ciazy, w ciazy, ostatnie dni to szalejemyyyy tzn. ja, dobrze, ze nie wychodze na zakupy, bo bym sporo zarelka do domu przytaszczyla:-D

laski ja Wam powazne pytanie zadalam, prosze o konsultacje!

ajako no ja nie wiem co z tym SMSem ja bym zła nie była ale nie wiem jak Pere

Dopiero doczytałam ze Ewstera w szpitalu ojej kciuki zaciśnięte!!
:tak:

Ajako ja nie wiem - sądzę, że sms to spoko - ja bym się nie obraziła... Wiem natomiast, że zdjęcie Małej jak prześlę, będę chciała, żeby znalazło się na poczcie a nie na ogólnym forum....
Ina ach te nasze Córki w kogo to takie uparte :-D:-D:-D:-D
A ja wymyta, wypachniona, wysuszona, najedzona a Mała szaleje i w szyjkę chyba "z baranka" strzela :-D:-D:-D

ajako myślę że to zależy od tego co jest w tym sms'ie, no i chyba najlepiej osoby pierwsze/drugie zapytać...
Ja osobiście nie miałabym nic przeciwko - jak już wyślę sms'a to z myślą o forum właśnie, ale też nie utrzymuję z nikim korespondencji prywatnej.
Więc jeśli sms był raczej prywatny, to nie bardzo żeby wklejać, ale to już chyba bardziej Kasiurek powinna zdecydować?

reklama
A ja chyba dzisiaj złamię wszelkie zasady - nie dość, że zjem pikantne jedzonko to jeszcze popije lampką wina :-D:-D:-D też mam chęć :-D:-D:-D:-D tylko cholerka nie mam żadnego czerwonego w domku tylko same białe :sorry::sorry: trzeba będzie na zakupki wyskoczyć :-D:-D:-D:-D

Do góry