reklama
V
villandra8
Gość
O faktycznie biedna Perelandra - no ale trzymam kciuki za nich - żeby szybko mogła do Marcinka dojechać, to i większe prawdopodobieństwo, że z pokarmem coś ruszy i że małemu mleko mamy lepiej podejdzie. I mam nadzieję, że z serduszkiem też się wszystko wyjaśni - u małych dzieci często są różne szmery i wątpliwości, które szybko ustępują - oby i tym razem tak było. Wszystkiego dobrego.
Kasiurek za Was też kciuki, co by żółtaczka szybko minęła i żebyście mogły raz dwa wracać do domku
Kasiurek za Was też kciuki, co by żółtaczka szybko minęła i żebyście mogły raz dwa wracać do domku
Bozienka24
Fanka BB :)
Perelandra zaciskam mocno kciuki za malutkiego niech szybko wraca do zdrowia &&&&&&&&
Wrocilam nawet niebylo tak zle na drogach usg nic niewykazalo wsesie wszytsko ma prawidlowe zadnych wylewow wszytsko lanie pracuje i po raz kolejny uslyszalam ze niemozliwe ze to wczesnniak moja niunia dzielna a wogule to sie wam niepochwalilam ze malutka kruszynka jest silna strasznie jak j klade n pleckach to malpiszonek moj kochany podkurcza nogi i dzwiga pupcie do gory najlepsza mam zabawe ja ja przewijam hehe sama podnosi pupcie do wyciagniecia papiego i do zalozenia czystego
Atan a z Toba jak ??
Wrocilam nawet niebylo tak zle na drogach usg nic niewykazalo wsesie wszytsko ma prawidlowe zadnych wylewow wszytsko lanie pracuje i po raz kolejny uslyszalam ze niemozliwe ze to wczesnniak moja niunia dzielna a wogule to sie wam niepochwalilam ze malutka kruszynka jest silna strasznie jak j klade n pleckach to malpiszonek moj kochany podkurcza nogi i dzwiga pupcie do gory najlepsza mam zabawe ja ja przewijam hehe sama podnosi pupcie do wyciagniecia papiego i do zalozenia czystego
Atan a z Toba jak ??
monika2412
Pere miała rodzić tak jak ja trzymam kciuki żeby było wszystko ok z Malutkim.
Bozienka - super wieści Kornelka zuch dziewczynka..
Kasiurek- szybkiego powrotu do domku życzę
Kasiulka - ja idę do fryzjera jak mi lekarz ustali termin wyjęcia pessera bo zrobione odrosty a na zdjęciach wyglądają jak bym miała nie zrobione wiec muszę pasemka zrobić.A u Ciebie nie widać nic siwych
Bozienka - super wieści Kornelka zuch dziewczynka..
Kasiurek- szybkiego powrotu do domku życzę
Kasiulka - ja idę do fryzjera jak mi lekarz ustali termin wyjęcia pessera bo zrobione odrosty a na zdjęciach wyglądają jak bym miała nie zrobione wiec muszę pasemka zrobić.A u Ciebie nie widać nic siwych
monika2412
Kasiulka - zobacz moje zdjecia co na zamkniętym są napisałam hasło poprawne i normalnie mam placka żółtego na środku a najlepsze że to zrobione jest he wiec wolałabym twoje siwe :-)
monika, generalnie z tego co widzę, że u blondynek trudniej zrobić jest dobry kolor, pasemka itd. Moje wszystkie przyjaciółki to blondyny i nim znalazły swoich fryzjerów to miały różne rzeczy na głowie. Ja, gdzie nie pójdę proszę "czekoladę" i zawsze jest dobrze
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no wiec co zemna tak sie cieszylam ze moze mieszkanko bede miec ale wlasciciel za remont jego chce odstepne 45tys niemamy oszczednosci wiec dupka.. ogolnie zasnelam od 11-13 pospałam w koncu troszke boli mnie spojenie lonowe a pomyslalam ze moze pojde do kina ;-) chyba ze mezowi sie tylka nie bedzie chcialo ruszyc..ale to by mnie zrelaksowalo ;-) bo siedzenie w domku mnie po prostu juz dobija ... a porodu nie widac bozienko jak sie cos zacznie napewno ci napisze ;-) jak beda skurcze tez tu napisze bo zanim bede wiedziec ze sa regularne to troche potrwa a komputer zawsze prawie wlaczony ;-) plan na dzis to paczusie od ivi jesli maz mi skladniki kupi...