reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

kurcze biedna ta Perelandra . W którym ona tygodniu była ??

ps: doszukałam się - zaczęła 37 tydzień 4 dni temu ... ( 36i4)

Ostatnia edycja:
reklama
O faktycznie biedna Perelandra - no ale trzymam kciuki za nich - żeby szybko mogła do Marcinka dojechać, to i większe prawdopodobieństwo, że z pokarmem coś ruszy i że małemu mleko mamy lepiej podejdzie. I mam nadzieję, że z serduszkiem też się wszystko wyjaśni - u małych dzieci często są różne szmery i wątpliwości, które szybko ustępują - oby i tym razem tak było. Wszystkiego dobrego.

Kasiurek za Was też kciuki, co by żółtaczka szybko minęła i żebyście mogły raz dwa wracać do domku

Pere, Kasiurek wszystkiego najlepszego dla Was i małych szkrabów

a ja na 15.30 umówiłam się do fryzjera, w koncu pokryje te moje siwulce

Perelandra zaciskam mocno kciuki za malutkiego :) niech szybko wraca do zdrowia &&&&&&&&
Wrocilam :) nawet niebylo tak zle na drogach :) usg nic niewykazalo wsesie wszytsko ma prawidlowe zadnych wylewow wszytsko lanie pracuje ;) i po raz kolejny uslyszalam ze niemozliwe ze to wczesnniak ;) moja niunia dzielna a wogule to sie wam niepochwalilam ze malutka kruszynka jest silna strasznie jak j klade n pleckach to malpiszonek moj kochany podkurcza nogi i dzwiga pupcie do gory ;) najlepsza mam zabawe ja ja przewijam hehe sama podnosi pupcie do wyciagniecia papiego i do zalozenia czystego ;)
Atan a z Toba jak ??

Pere miała rodzić tak jak ja trzymam kciuki żeby było wszystko ok z Malutkim.
Bozienka - super wieści Kornelka zuch dziewczynka..
Kasiurek- szybkiego powrotu do domku życzę
Kasiulka - ja idę do fryzjera jak mi lekarz ustali termin wyjęcia pessera bo zrobione odrosty a na zdjęciach wyglądają jak bym miała nie zrobione wiec muszę pasemka zrobić.A u Ciebie nie widać nic siwych

monika, generalnie z tego co widzę, że u blondynek trudniej zrobić jest dobry kolor, pasemka itd. Moje wszystkie przyjaciółki to blondyny i nim znalazły swoich fryzjerów to miały różne rzeczy na głowie. Ja, gdzie nie pójdę proszę "czekoladę" i zawsze jest dobrze

reklama
no wiec co zemna tak sie cieszylam ze moze mieszkanko bede miec ale wlasciciel za remont jego chce odstepne 45tys niemamy oszczednosci wiec dupka.. ogolnie zasnelam od 11-13 pospałam w koncu troszke boli mnie spojenie lonowe a pomyslalam ze moze pojde do kina ;-) chyba ze mezowi sie tylka nie bedzie chcialo ruszyc..ale to by mnie zrelaksowalo ;-) bo siedzenie w domku mnie po prostu juz dobija ... a porodu nie widac bozienko jak sie cos zacznie napewno ci napisze ;-) jak beda skurcze tez tu napisze bo zanim bede wiedziec ze sa regularne to troche potrwa a komputer zawsze prawie wlaczony ;-) plan na dzis to paczusie od ivi jesli maz mi skladniki kupi...

Do góry