reklama
nusia181
Fanka BB :)
dzien dobry:-)
Wchodze i takie więsci:-) To mamy naszego Walentego:-) Gratulacje dl perelandry i zdrówka dla MArcinka.
Ja nic miałam masakryczna. Dziś w nocy chyba pobiłam rekord w chodzeniu do kibelka........ 7-8 razy. W ogole spać nie mogłam. I miałam jednego mocnego skurczybyka....
A dziś 15 luty wiec od dziś mam pozwolenie na poród od mojej ginegolog z Polski:-)
Wchodze i takie więsci:-) To mamy naszego Walentego:-) Gratulacje dl perelandry i zdrówka dla MArcinka.
Ja nic miałam masakryczna. Dziś w nocy chyba pobiłam rekord w chodzeniu do kibelka........ 7-8 razy. W ogole spać nie mogłam. I miałam jednego mocnego skurczybyka....
A dziś 15 luty wiec od dziś mam pozwolenie na poród od mojej ginegolog z Polski:-)
Ewstra
kadza na wasz samochod?
mini to zaraz podesle ci normalnie jak pisalam
mini to zaraz podesle ci normalnie jak pisalam
nusia181
Tunia wg OM 39 tc ale wg USG 38 :-) ja mialam okres nieregularny....nusia Ty juz 39 tydzien to juz tylko dotknac:-)
jopal
Jak dobrze, że tu takie super humory panują toż to lek na całe zło świata, jesteście laski niemożliwe. Albo wszystkie się nakręcają na to co złe, a za jakiś czas impreza forumowa na całego. Normalnie udziela się nastój wszystkim Dzisiaj wesoło jest.
reklama
kadza
Ewstra no akurat niefortunnie na nasze auto cholera:/ niewiem kto tam ustawiał te palety ale niech go trafi cos , wiatry u nas dzisiaj straszne są , dokładnie to niewiem co to tam stało na tych paletach dowiem sie pewnie wieczorem jak przyjedzie.
Strasznie mała dzisiaj napiera na brzuch troszke boli....
Strasznie mała dzisiaj napiera na brzuch troszke boli....