reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hej dziewczynki jak po walentynkach ;)
egh czymajcie za nas dzisiaj kciuki ide wlasnie zaraz z mala na badanie krwi beda z glowki pobierac ;( ale bedzie darcie oj oj oj

reklama
Mini moge ci na priv podeslac, nie wiem co ona mi powiem o nim bo juz teraz wiem ze wszystko co napisalam to standart.
ivi ja po niedzielny smarzeniu, gnieceniu robieniu juz nie bede robic, jutro znajoma do mnie przyjdzie i bedziemy dziergac faworki jak bede sie dobrze czuc

o ludzie napisałam posta , wysłałam a tam tyllllllle nowych :-D

Inamorate fiu fiu , cichy wielbiciel :-) może to lepiej że cichy nie ?? :-D

ivi no właśnie ... muszę się obkupić w różne zabawki na ekstrymalne sytuacje :-)

Mata z Borysem się wybierzemy na zakupy dla Idusi może jutro ... zobaczymy jaka pogoda będzie , ale chyba wiem co wybierze :-D Od dawna podoba mu się zabawka do kąpieli ale mówiłam mu że ona jest dla dzidziusiów więc kpimy dla dzidziusia a przy okazji on się nią pobawi :tak:

jopal te przepowiadające skurcze potrafią nieźle wystraszyć :-D

U nas śnieg pada poziomo taki wicher wieje :szok:

Bozienka
trzymam kciuki ...

Ewstra podeślij ... jak stadard to dobrze przynajmniej nie będziesz się stresować że coś pominą :tak:

Mini55 tak tak lepiej, że cichy bo tak to by już mielił te kwiatki :-D:-D:-D
Bozienka kciukasy za Calineczke zacisniete :tak:
Tunia normalna?? oj przestań, przestań bycie normalnym w tych czasach jest nienormalne :-D:-D:-D

egh czymajcie za nas dzisiaj kciuki ide wlasnie zaraz z mala na badanie krwi beda z glowki pobierac ;( ale bedzie darcie oj oj oj

oj kciuki zaciśnięte, co by pielęgniarka szybciutko sie wbiła - ale z doświadczenia wiem, że mimoże z głowki wydaje sie straszniejsze, ale dla takich maluszków jest lepsze niż wyciskanie z paluszka (Dobrusia miała z paluszka pobierane, co sie biedna napłakała, bo to ból, a potem okazało się, że skrzep się zrobił i musieli pobierac jeszce raz - tym razem z głowki - kilka sekund i po strachu i płaczu :tak:)

Tunia Ty tu lekami na tarczyce oczu nie mydlij :-D

Inamorate oj ciekawe od kogo te badyle ;-)

o właśnie -plan porodu - koniecznie musze w końcu napisac, bo w głowie mam co i jak, a przydałoby jeszcze go ginkowi pokazac na wtorkowej wizycie ;-)

tunia23 oj tak wiemy wiemy :-D:-D:-D ja się lekami na tarczycę wytłumaczyć nie mogę, ale witaminki biorę to pewnie po nich :-D:-D

No badyle powiedzmy, że nie wiem od kogo ;-);-)

heloł :) u mnie po walentynkach miło :) w sumie nic specjalnego sie nie działo ale spędziliśmy z moim miło czas :) Mojemu sie spodobał prezent ode mnie jak sie cieszył on lubi takie prezenty gdzie musi rozpakowywac cos , jak dziecko :) ja dostałam piękne kwiaty, czekoladki :) ogólnie dzien udany a tu dzisiaj....
Dzwonił do mnie przed chwilą mój i powiedział ze w pracy jakas paleta spadła na auto pod firmą i zderzak z błotnikiem do wymiany , mój zły jak osa.

Jutro wizyta, rozmowy o porodzie będą :) :cool2:

reklama
Do góry