reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Perelandra ale wiadomości, szok, gratuluje i trzymam kciuki za Marcinka , wszystkiego dobrego kochana :-)
Tunia,Lina,Villirandra mnie też typowe wymioty ominęły, zdarzyło się ze 2-3 razy przy bólu głowy- teraz cztery :-):-):-)
Atan co za pech z tą rura, współczuje :-(
Ivi gratuluje
Kangurzyca super, że maluszek rośnie, dużo zdrówka dla was

Zaliczyłam dzis szczepienie z Pati, bardzo ładnie poszło:-)
Zrobiłam 3 prania tzn. pralka prała, a ja powiesiłam:-)
Normalnie oglądałysmy film na disney i płakałam jak bóbr ze wzruszenia, Pati nie bardzo wiedziała jak się zachować wkońcu mnie wyprzytulała:-D, mamuśka daje czadu:-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry!!
co to? gdzie jestescie wszystkie? ja pierwsza??:szok:

moja biedroneczka wyjechala na swoj bal, ja leze, ale taaaaaak mi sie chce jesc, a kurde nie chce mi sie robic, brzuch mnie boli, ta koncowka jest mega :cool2:

odzywac sie ładnie prosze, no! chyba, ze rodzicie hehehhe

jestem jestem:)) od dziś moge legalnie rodzic (terminowo):-D:-D:-D no i dzis kontrola.... jupi!!

Dzien dobry:-D
Alez wiesci:-)zobaczcie jakie miala przeczucie ze bedzie chlopak:-)

A ja wstalam i czuje sie jak by ze mnie wszystko wypompowali...
Wogole sie nie wyspalam w nocy sie turlalam z boku na bok :-)
I tak jak juz wczesniej pisalam tak chce mi sie pic teraz jak bym miala kaca pochlaniam tego picia tyle ze nawet nie wiem gdzie mi sie to miesci a dalej chce mi sie pic:-)ja to jakas dziwna jestem:-D

Pada snieg:-)

ivi kciuki zacisniete :-)

Zaczelismy 36 tydzien:-)atomowka, Aadka gratuluje:-D

Witajcie :) u was też tyle śniegu nasypało??? :szok: szok, a my dziś do Katowic mamy jechać na konsultacje z anestezjologiem, wiedziałam, że jak to odłoże to potem spadnie śnieg i ciężka droga się zapowiada.
Biorę ze sobą torbę do szpitala, bo z moim szczęściem wolę być przygotowana, gdyby w razie "W" moja księżniczka zechciała nas zaskoczyć to będę gotowa, bo wracać tyle km po torbę w taką pogodę...byłby kłopot...

Życzę wszystkim miłego dnia, siedźcie w ciepłych domkach i grzejcie grzuszki :))

kamilka bierz bierz :-)ja tez z tych osob co moga miec takie szczescie ze gdzies sie wyjezdza a tu niespodzianka:-)

Ja w piatek do lekarza poewnie tyle napada ze bede sie czolgac kroczek za kroczkiem prawie caly tydzien nie padalo a teraz musialo zaczac:-)

tunia23 - to nie ja jedna "szczęśliwa" hehe, jakby mnie tak dzisiaj złapało to ja nie wiem ;p boję się na samą myśl, ale torbę wezmę, bo lepiej być przygotowanym na wszystko :))

Ale wieści od rana :tak:
Kurcze mam nadzieję że Marcinek okaże się super silnym chłopczykiem , a te szmery to tylko jakaś pomyłka ...
Wyobrażam sobie co przeżywa teraz Perelandra :-(

U mnie chłopcy zebrali się za skręcanie łóżeczka :sorry2: kurcze zaczynam się stresować że coraz bliżej i bliżej :rolleyes2:

Pytałam się wczoraj Boryska co by chciał dostać od siostrzyczki to powiedział że nic :blink: ... bo ona jest za mała żeby mu kupić a poza tym w brzuszku nie ma sklepów :sorry: Ale mam logiczne dziecko ... no szok :-)
W takim razie prezentu od siostrzyczki nie będzie za to będzie prezent od rodziców :-D Tylko muszę wymyślić co ....
A Wy już mamuśki co kupujecie Waszym starszym pociechom ??

Ivi trzymam kciuki za wizytę :tak:

Ahoj tam!
U mnie też duuużo śniegu i nadal sypie :-D Przynajmniej ma dziadek zajęcie z jego odgarnianiem ;-):-D:-D:-D

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&

ajako jeszcze nie rodzimy - nie ma takiej opcji, trzeba jeszcze to i owo zrobić...
No i rodzić w taki śnieg!? Jako istota czysto wiosenna mówię :no:;-):-)

tunia to na zdrowie - spijamy we dwie; też nie wiem gdzie się to mieści, zwłaszcza że jak biegnę do wc-eta to tylko po kropelce, po kropelce (i tak co kilka minut :cool:). I żeby nie było - nie puchnę nigdzie (albo tego nie widzę) - chyba odparowuję normalnie :rolleyes2:

Oki - plany na dziś nie do podważenia: najpierw przebieram naszą pościel, potem wstawiam pościel dla dzidizusia, która dotarła do mnie wczoraj. Jak starczy sił, to jeszcze pomyślę nad skleceniem prześcieradeł (mam hektar flaneli w kawałku, na którą nie miałam pomysłu - się dorobi gumkę i będzie prześcieradełko ;-)).

No to milutkiego dzionka, cieszyć się śniegiem jak małe dzieci (kto może oczywiście), a ja będę zerkać :-)

Mini logika Borysa mnie powaliła :-D:-D:-D Genialny chłopak :tak:
tunia ja też w piątek śmigam do lekarza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
villandra no i ja niby nie puchne paruje paruje przez glowe a dym uszami wychodzi:-D:-D:-D
Pracowity dzionek przed Toba tylko sie tam nie przemeczaj:-)

Do góry