reklama
V
villandra8
Gość
Kangurzyca trzymaj się dzielnie, Super że Antoś ma apetyt i szybko rośnie - tylko tak dalej
atomówka u mnie jest ten problem, że często się za coś zabieram inic mi z tego nie wychodzi. Potem tworzą się zaległości, które ciężko mi obecnie nadrobić - dawniej wystarczyłby dzień dobrego sprężenia i byłoby ok. Niekończąca się opowieść (remontowa oczywiście) też mi nie ułatwia życia - chętnie bym już sobie wysprzątała wszystko na błysk i tylko na bieżąco ogarniała co trzeba, ale u mnie ciągle nie jest to możliwe
No i potem piszę 15 razy o tej samej czynności (jednej i tej samej), że czeka na mnie, aż zrobię - dziś ani do żelazka nie dotarłam (na szczęście ??? kolejne pranie już się suszy), ani podłóg nie ruszyłam... Ciekawe na ile jutro się zmobilizuję...
mata a z czym będziesz w razie W Dobrusię jeść - z ketchupem czy musztardą? ;-):-)
..........................................
Melduję grzecznie, że ja dziś w nocy rodzić nie mam zamiaru (naturalne metody wywoławcze zdecydowanie mi dziś nie grożą)
M wrócił z pracy w miarę punktualnie, z trzema czerwonymi tulipanami - fiu fiu... Bardzo ładne i pachnące /marzy/
Potem trochę pozamulał (widać, że zmartwiony czymś okrutnie), pogadaliśmy chwilę - no martwi się M porodem No to kto ma rodzić .
No a teraz już grzecznie śpi.
A ja wcinam chińszczyznę z torebki i zaraz potem myk pod prysznic i w ślady M.
No więc śpijcie dobrze (albo figlujcie miło, jeśli wola ;-)) i do jutra :-)
Edit:
Że co???
atomówka u mnie jest ten problem, że często się za coś zabieram inic mi z tego nie wychodzi. Potem tworzą się zaległości, które ciężko mi obecnie nadrobić - dawniej wystarczyłby dzień dobrego sprężenia i byłoby ok. Niekończąca się opowieść (remontowa oczywiście) też mi nie ułatwia życia - chętnie bym już sobie wysprzątała wszystko na błysk i tylko na bieżąco ogarniała co trzeba, ale u mnie ciągle nie jest to możliwe
No i potem piszę 15 razy o tej samej czynności (jednej i tej samej), że czeka na mnie, aż zrobię - dziś ani do żelazka nie dotarłam (na szczęście ??? kolejne pranie już się suszy), ani podłóg nie ruszyłam... Ciekawe na ile jutro się zmobilizuję...
mata a z czym będziesz w razie W Dobrusię jeść - z ketchupem czy musztardą? ;-):-)
..........................................
Melduję grzecznie, że ja dziś w nocy rodzić nie mam zamiaru (naturalne metody wywoławcze zdecydowanie mi dziś nie grożą)
M wrócił z pracy w miarę punktualnie, z trzema czerwonymi tulipanami - fiu fiu... Bardzo ładne i pachnące /marzy/
Potem trochę pozamulał (widać, że zmartwiony czymś okrutnie), pogadaliśmy chwilę - no martwi się M porodem No to kto ma rodzić .
No a teraz już grzecznie śpi.
A ja wcinam chińszczyznę z torebki i zaraz potem myk pod prysznic i w ślady M.
No więc śpijcie dobrze (albo figlujcie miło, jeśli wola ;-)) i do jutra :-)
Edit:
Że co???
Perelandra graaaaaaaaaaatulacje - wow - pierwsza z niespodzianek ma chłopca :-)
Kciuki za Marcinka - na pewno da sobie chłopak radę
Kciuki za Marcinka - na pewno da sobie chłopak radę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Angel.
Zwierzoholik;)
Ojej dobrze, ze mi laptop odpalil na chwile coza wiesci, az mnie ciarki przeszly!!
Pere i synuś!! MAtko Boska mam nadzieje, ze z nim ok !!!
Teraz bede o nich myslec , szlag by to trafil..
PERELANDRO gratulacje!!
Pere i synuś!! MAtko Boska mam nadzieje, ze z nim ok !!!
Teraz bede o nich myslec , szlag by to trafil..
PERELANDRO gratulacje!!
Ewstra
Fanka BB :)
to mamy walentynkowego rodzyneczka pere gratuluje,bedzie dobrze
dziewczyny Kasiurek i Pere dziekuja bardzo za trzymanie kciukasów! najwyrazniej nasze dobre fluidy maja magiczna moc!
a teraz trzymamy grupowo za Marcinka! bedzie dobrze! musi byc
jak bede miala jakies wiesci od Kasiurka o malym od Pere, to dam znac.
a teraz trzymamy grupowo za Marcinka! bedzie dobrze! musi byc
jak bede miala jakies wiesci od Kasiurka o malym od Pere, to dam znac.
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ojoj nie spodziewalabym sie ;-) a myslal by ktos ze jak ma donoszona ciaze to urodzi wczesniej a tu mi sie marcowki sypia ;-) a ja nie... to niesprawiedliwe ja juz chce urodzic,,,
PERLANdia GRATULUJE syneczka ;-) duzo zdrowka !!!
p.s. a ja bede miec niezdrowe walentynki maz wejdzie do maca w drodze z pracy ;-)
PERLANdia GRATULUJE syneczka ;-) duzo zdrowka !!!
p.s. a ja bede miec niezdrowe walentynki maz wejdzie do maca w drodze z pracy ;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Jeszcze przed położeniem sie spac zerknełam na forum i niespodzianka :-) oby z tymi szmerami to tylko fałszywy alarm był i maluszek dzielnie dawał sobie radę
Atan hihi no wszyscy sie w kolejkę Tobie wbijają to ja dla Ciebie takie porządne
krakanie KRAAAAAAAAAAAAA co by Amelka do wylotu sie szykowała ;-)
Villandra mała to zywcem pożrę jak znów będzie takie cyrki urządzać - jak pomysle, że za jakiś czas i do malucha przyjdzie mi też wstawać, to dochodze do wniosku, że zamienię się w zombie
a ja znów padam - ciśnienie 100 na 50 - do tego brzuszek ładnie sie stawia... ale niech maluch poczeka, bo jutro kurierem brakująca część wyprawki ma przyjść
miłej nocki
Atan hihi no wszyscy sie w kolejkę Tobie wbijają to ja dla Ciebie takie porządne
krakanie KRAAAAAAAAAAAAA co by Amelka do wylotu sie szykowała ;-)
Villandra mała to zywcem pożrę jak znów będzie takie cyrki urządzać - jak pomysle, że za jakiś czas i do malucha przyjdzie mi też wstawać, to dochodze do wniosku, że zamienię się w zombie
a ja znów padam - ciśnienie 100 na 50 - do tego brzuszek ładnie sie stawia... ale niech maluch poczeka, bo jutro kurierem brakująca część wyprawki ma przyjść
miłej nocki
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
mata dzieki ;-)
a mam pytanko ty na tym szydelku robisz tez te fajne czapeczki zabkowe ? jak tak to za ile ? bo by mnie interesowala ;-) tylko jak zus mi pioeniadze przeleje ;-)albo na szydelku zielone zabkowe buciki ;-) no ja mam bzika na punkcie zabek ;-)
a mam pytanko ty na tym szydelku robisz tez te fajne czapeczki zabkowe ? jak tak to za ile ? bo by mnie interesowala ;-) tylko jak zus mi pioeniadze przeleje ;-)albo na szydelku zielone zabkowe buciki ;-) no ja mam bzika na punkcie zabek ;-)