reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
kangurzyca super ze maly rosnie ;-) i lubi mamy mleczko ;-) jeszcze troszke i bedzie z toba w domku ;-)
a probowalas wypic nimesil czy niemozesz przeciwbolowo zapalnych lekow gdy sciagasz pokarm /? bo moze ci pomoze jak mi na moje stawy co wysiadly niewiadomo od czego i przeszedl bol sam..

Kangurzyca- wszystkiego dobrego i lepszego humorku życzę, niech maleństwo rośnie zdrowo :)
Aadka- Ja też się już szybko męczę, do tego mam straszne skurcze macicy, ani magnez ani nospa nie pomagają zbytnio, jade już na tym jakieś 3 tyg i du... ;/ brzuszek sterczy a w nocy jak wstaję z łóżka to łooo jak słonica hehe także myślę, że nie jesteśmy z tym same ;-)
Villa- hehe skleroza nie boli ;)
Atomowka- ja jeżdżę z moim średnio raz w tyg na zakupy z listąąąąą a i tak mi się zdarza jeszcze czegoś nie kupić, a bez kartki to już wogóle lipa..

Cisza się zrobiła, chyba poszłyście wszystkie świętować Walentynki :-D miłego wieczorku życzę wszystkim i spokojnych snów do jutra :)

Ostatnia edycja:
Eeee tam świętować jak nie ma z kim
Ja tam jestem.
Byłam na zakupach, zrobię obiad ale jeszcze nie teraz
Kupiłam piwka jakieś dziwne ( bo mój to lubi jakieś nowości próbować) no i sobie będe czekała na niego

Wiesz co Vill tak sobie pomyślałam,że Ci trochę zazdroszczę z tym praniem i tą całą robotą ciągle
Ja co prawda męczę się szybko i ostatnio coraz częsciej w ciągu dnia mnie mdli bardzo, albo śpie ale z chęcia bym sobie coś porobiła
A tu d.pa mieszkanie w sumie mam wysprzątane, bo robie to często
Pranie zrobione na tyle ile mam miejsca na suszarce, wstawiłabym małego rzeczy ale jeszcze za wcześnie
Porobiła bym coś jeszcze ale za bardzo nie mam co
Jakoś mnie na robote wzięło hahha

kangurzyca super ze maluch rośnie i ładnie przybiera na wadze:-)

Mój pojechał po obiadokolacje- mamy dzis jedzonko z chińskiej. Wiec wydaje mi się ze to bedzie mój ostatni raz przed poordem..... i po poordzie za szybko tez nie wroce.....

zycze miłych wieczórow i do jutra:-)

Az jestem ciekawa czy któras z nas bedzie jechała dziś na porodówkę:-)

u mnie sie nie zapowiada nic zebym miala na porodowke jechac ;-)
a gdzie tu swietowac jak dopiero skonczyli z ta rura a zeby bylo smieszniej to u nas sciany rozwalone i sie zalata ale sasiad pod nami co sie jutro wyprowadza nie bylo u niego nikogo w domku u nas w sumie woda nie pokapala pod panele wiec to nie nasza wina tylko okazalo sie ze woda leciała juz wczesniej tylko nie bylo tego widac i u niego leciala w scianie i przebila sie i zalala mu sprzet i poszlo spiecie i zaplil mu sie telewizor i komputer itd elektryczne sprzety a teraz slysze jak przeklina ... wiec ma po prostu zarabiste walentynki szkoda mi go ..

Witam dzis wieczorową porą. Tez jestem ciekawa czy któras się wypakuje dziś w nocy ;-)

Kangurzyca super, że maluszek dobrze sobie radzi - jeszcze troszke i będzie w domku :tak:

Melduję się, że żyję, ale ledwo ledwo, bo strasznie mnie niskie ciśnienie dziś dobiło 100 na 40 - chodziłam po ścianach... dopiero teraz pomalutku jest lepiej... jutro z rana do krwiopijców będe śmigać - zobaczymy czy te śniezyce przyjdą, to wtedy M mnie podrzuci, a jak pogoda będzie w miare ok to się przejdę, tylko mała do przedszkola na reszcie odstawię ;-)

my walentynek nie obchodzimy jakos szczególnie, ot M cos słodkiego albo kwiatka kupi - też z tych co najchętniej świąt żadnych by nie obchodził ;-)

zmykam - Dobrusia wyskauje własnie z kapieli, zaraz bajeczka i do spania - ale jak będzie mi się co godzine budzic jak dziś w nocy to ją chyba zjem :confused2:

my walentynkowo byliśmy w KFC :-D i na zakupach w auchan;-)
musimy potworka spać położyć bo dzioś wszystko poprzesuwane ostro:szok: a jutro wreszcie kontrola u gin!!jupi!

reklama
Az jestem ciekawa czy któras z nas bedzie jechała dziś na porodówkę:-)

nooooo w kazdym badz razie jedno waltynowe dzieciatko juz mamy;

Pere- urodzila syneczka!!! na razie nic wiecej nie wiem, info od Kasiurka.

do polnocy jeszcze czas, ktoras chetna?!;-):-)

ide po kakao, bede zagladac dopki dam rade hehhee

Do góry