Ewstra
Fanka BB :)
kindzia szalenstwo haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lina - mój mąż też wychowany bezprezentowo - nie było u niego świętowania urodzin, itp. Nauczyłam go dając mu prezenty z różnych okazji - wystarczy drobiazg - słodycz, ale dać mu do zrozumienia, że pamiętasz. Jak poczuje się głupio, że on nic nie dał, to zacznie myśleć.
Tunia my jesteśmy w ciąży i od 9 miesięcy prezenty dla nich nosimy dziwne, żebym jeszcze latała po sklepach i prezentu szukała - pocieszyłyście mnie - widzę, że nie tylko ja tak mam
Doris mówisz, że bez romantycznych walentynek - ja pewnie nawet kwiatka nie dostanę a Ciebie Mąż tak powitał zazdraszczam pozytywnie - mój M nie jest nauczony sprawiać komuś przyjemności i dawać prezentów no ale cóż zrobić - żebym pracowała i była na chodzie bym sobie ponownie sama jak co roku jakieś ładne perfumy strzeliła a tak - wczoraj wizyta, małe zakupy do domku i kocyk dla Małej (śliczny mówię Wam) i pusto w portfelu - nawet sama sobie nie mam jak nic miłego sprawić, a tak zawsze jakieś dodatki, premie to i można było coś zamodzić ;-) ehsss jak mi brakuje pracy :-(
Tunia ja też nie miałam problemów z żołądkiem - wszystkie wymiotowały a ja nie i teraz proszę role się odwróciły