reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ło matko, ale napisałyscie siedze czytam i czytam i zapomniałam co miałam napisać. :baffled:
jak zawsze zapamietałam tylko, że parówki sa dobre na wszystko :-D:-D:-D:-D:-D tunia jakies to hasło jest bliskie memu sercu, chociaz juz tak parówek nie jadam.

co do kotów zazdrosników to mój pieso tez jakis bardziej przytulasny jest, chociaż i tak bardziej woli mojego M bo ja teraz w chacie siedzę, a M pojawia sie wieczorami, więc jest bardziej atrakcyjny. ja za to mam funkcje ministra od żarcia, więc oficjalnie jestem VIP-em dwa razy dziennie. :-D:-D:-D

Ja się jeszcze nigdzie nie wybieram. Jak pójde do szpitala to z marszu raz dwa i wracam do domu. Nie wyobrażam sobie Rysia na długo w domu zostawić. Więc teraz grzecznie czekam i odpędzam od siebie te skurcze chociaż ciężko siedzieć, chodzić też nie za komfortowo ale jeszcze godzinke i Riko pójdzie spać na popołudniową drzemkę to ja od razu z nim może uda się wszystko uspokoić. To na pewno tylko takie strachy na lachy, przedtem miałam planowane CC wiec to co się teraz dzieje to dla mnie wszystko nowe jak dla pierworódki, zresztą tak też lekarze traktują takie przypadki.

Dla kazdej Walentynki
ode mnie:)

678.jpg

A u nas Walentynkowo od rana
po drodze do pikola "wdepnęliśmy" po breloczki z serduszkami
i Remek wyliczył ze 3 będą mu potrzebne
bo ma trzy dziewczyny

68493he_slonik_serduszko_brelok.jpg

Zaprowadziła Smarka i tak sobie myśle
w sumie tez jestem Walentynka to sobie cos kupie
i kupiłam portaski -majtaski z soxo,
3 pary jak na Walentynke przystało

3146001.jpg

3145054.jpg

2617e.jpg

były jeszcze z boberkiem na środku i
napis: "mam fajnego bobra"
z pajęczynką na środku
z małpka i napis "pofiglujemy"

Ale zeby nie było
to mam i coś dla Walentego:)

2600fcopy.jpg

2600e.jpg

jeszcze mi sie podobały
z takim małym żłotym wróbelkiem na srodeczku
i napisa "taki mały a jaki woriot"
albo z konikiem na boku i napisa:
"skocz na konika"

.................................................

miłego for all

Lina - mój mąż też wychowany bezprezentowo - nie było u niego świętowania urodzin, itp. Nauczyłam go dając mu prezenty z różnych okazji - wystarczy drobiazg - słodycz, ale dać mu do zrozumienia, że pamiętasz. Jak poczuje się głupio, że on nic nie dał, to zacznie myśleć.
Ewstra - termin cc mam na 12-tego.
Jopal - mierz czas pomiędzy skurczami i czas trwania skurczu - jeśli skurcze są w miarę regularne, a czas pomiędzy nimi będzie się skracał, a czas skurczu wydłużał, to może być poród.
Villandra - może nie tyle romantyczny, co pamięta o prezentach. Jeśli jednak chodzi o jakieś wyjścia do restauracji, czy kina, to zawsze jest z mojej inicjatywy - ale mi to nie przeszkadza.

Już 12-ta, a ja jeszcze nic w domu nie zrobiłam... Ten komputer, to złodziej czasu.
Oskar mi w brzuchu tańczy - nadrabia za wczoraj, bo był mało aktywny. Biorę się za pakowanie, na razie :)

apropo spinania brzucha -mnie w srode i czwartek spinal sie tak ze myslalam ze odlece-nic nie szlo zrobic!chodzic,lezec-NIC
magnez i luteina pomagają chyba-no spa na pewno u mnie nie

reklama
Doris ale mnie nic nie boli tylko to jest okropnie upierdliwe i nieprzyjemne ja nie odczuwam tego jako bólu, więc to na pewno nie te własciwe skurcze. Po prostu mnie męczy i tyle.

Kindzia gaciory full wypas, normalnie sie zakochałam w tych z loginem i hasłem.

Ostatnia edycja:
Do góry