reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

villandra to był shar pei :-D:-D:-D:-D. heheh no tak był słodziasty.

co do grafik dla dzieci to rzeczywiście masa jest tego i gotowego i własnie mozna samemu pomyśleć. ja juz od dawna kolekcjonuję strony z fajnych kalendarzy, takich luksiusowych :-D:-D:-D:-D jak to mawiają. teraz dla małej własnie zwierzątka chcę powyciagac i w antyramy.

reklama
Villandra przejrzałam alllegro i jedynie co mi się spodobało to tapety :-)
np taki :
fototapeta_animals_tree_visual.jpg
Naklejki mi się nie podobają za bardzo , myślałam o jakimś prostym wzorze ( żebym sama mogła szablon przygotować ) ale puki co nic nie widzę fajnego :-p

Kindzia- majciory super aż mi przypomniałaś ze sobie też kupiłam(tylko co z nimi zrobiłam ??)
Atan - kurcze współczuje przed porodem samym remont (przytul )
Ivi - Coś czytałam że projekt zdajesz dzisiaj wiec powodzenia
I któraś pisała że idzie coś kupić i zapomina mam to samo (przepraszam ale nie pamiętam która )
A z prezentami to mój kupuje prezenty a zazwyczaj kwiatki gdzie ja za każdym razem mówię że nie chce ja lubię dawać a głupio mi dostawać i jak mam urodziny to staram się zapomnieć i jak mój zapomni to jestem zadowolona .

dzieki za mile slowa.. przechwila poleciala woda ciurkiem nie wiadomo skad... a do tego zaczeli rozwalac sciane w toalecie...

Zdjęcie-0287.jpgZdjęcie-0288.jpg
A ja dzisiaj dostałam jakiejs weny i przygotowałam mojemu prezencik na walentynki :) Niewiem czy dobrze widac ale tam są czekoladki ( w tym drewnianym pudełku) jakaś świeczka , ksiązeczka i długopis, wszystko z róznymi nadrukami :) mam nadzieje że sie ucieszy chodź troszke :confused:

ugh lazienka ogarnieta, pranie nastawine :-D teraz herbatka... cos dobrego bym zjadla a w lodowce echo, dopiero popoludniu na jakies zakupy pojade, a do tej pory niewiem co bede jesc....... buuuuuu

kadza fajny ten koszyk twoj :tak:

mini fajna ta tapeta :-D kurcze chcialabym umiec ladnie malowac tez bym cos pokombinowala a ze mnie niestety kompletne beztalencie .......

Noo a wy jakie plany na walentynki ?:)
Ja chciałam też cos namalowac na ścianie sama bo te naklejki ponoc jak jest ciepło to odchodza od ściany.
Aleeeee nie zrobie bo jeszcze mebelków nie ma i niewiem jak to będzie poustawiane :)

Mini tapetka fajna - ja szukałam inspiracji tutaj

Kolekcja Juniora :: 1 :: Naklejki na ścianę | Fototapety dla dzieci | Naklejki ścienne

Z tego co kojarzę, to u nas takim talentem do samodzielnych grafik jest Maria

Ja wyjęłam pranie z pralki, zaraz ma przyjść sąsiad skorzystać z neta (witajcie na polskiej wsi :rolleyes2:; 21. wiek, a można nie mieć możliwości dostępu do neta, fajnie, nie?), to może się zmobilizuję w tym czasie i je rozwieszę - na razie szamam obiad.

kadza kosz oryginalny - mój na tyle nie zasłużył :-p

reklama
fajny koszyk ;-)

plany walentynkowe maz w pracy no i mam zimno w pokoju i mam nadzieje ze tym zdenerwowaniem skurczy nie wywolam..choc boli mnie bzuszek ale to chyba ze zdenerwowania...

Do góry