reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

villandra to był shar pei :-D:-D:-D:-D. heheh no tak był słodziasty.

co do grafik dla dzieci to rzeczywiście masa jest tego i gotowego i własnie mozna samemu pomyśleć. ja juz od dawna kolekcjonuję strony z fajnych kalendarzy, takich luksiusowych :-D:-D:-D:-D jak to mawiają. teraz dla małej własnie zwierzątka chcę powyciagac i w antyramy.

reklama
Villandra przejrzałam alllegro i jedynie co mi się spodobało to tapety :-)
np taki :
fototapeta_animals_tree_visual.jpg
Naklejki mi się nie podobają za bardzo , myślałam o jakimś prostym wzorze ( żebym sama mogła szablon przygotować ) ale puki co nic nie widzę fajnego :-p

Kindzia- majciory super aż mi przypomniałaś ze sobie też kupiłam(tylko co z nimi zrobiłam ??)
Atan - kurcze współczuje przed porodem samym remont (przytul )
Ivi - Coś czytałam że projekt zdajesz dzisiaj wiec powodzenia
I któraś pisała że idzie coś kupić i zapomina mam to samo (przepraszam ale nie pamiętam która )
A z prezentami to mój kupuje prezenty a zazwyczaj kwiatki gdzie ja za każdym razem mówię że nie chce ja lubię dawać a głupio mi dostawać i jak mam urodziny to staram się zapomnieć i jak mój zapomni to jestem zadowolona .

dzieki za mile slowa.. przechwila poleciala woda ciurkiem nie wiadomo skad... a do tego zaczeli rozwalac sciane w toalecie...

Zdjęcie-0287.jpgZdjęcie-0288.jpg
A ja dzisiaj dostałam jakiejs weny i przygotowałam mojemu prezencik na walentynki :) Niewiem czy dobrze widac ale tam są czekoladki ( w tym drewnianym pudełku) jakaś świeczka , ksiązeczka i długopis, wszystko z róznymi nadrukami :) mam nadzieje że sie ucieszy chodź troszke :confused:

ugh lazienka ogarnieta, pranie nastawine :-D teraz herbatka... cos dobrego bym zjadla a w lodowce echo, dopiero popoludniu na jakies zakupy pojade, a do tej pory niewiem co bede jesc....... buuuuuu

kadza fajny ten koszyk twoj :tak:

mini fajna ta tapeta :-D kurcze chcialabym umiec ladnie malowac tez bym cos pokombinowala a ze mnie niestety kompletne beztalencie .......

Noo a wy jakie plany na walentynki ?:)
Ja chciałam też cos namalowac na ścianie sama bo te naklejki ponoc jak jest ciepło to odchodza od ściany.
Aleeeee nie zrobie bo jeszcze mebelków nie ma i niewiem jak to będzie poustawiane :)

Mini tapetka fajna - ja szukałam inspiracji tutaj

Kolekcja Juniora :: 1 :: Naklejki na ścianę | Fototapety dla dzieci | Naklejki ścienne

Z tego co kojarzę, to u nas takim talentem do samodzielnych grafik jest Maria

Ja wyjęłam pranie z pralki, zaraz ma przyjść sąsiad skorzystać z neta (witajcie na polskiej wsi :rolleyes2:; 21. wiek, a można nie mieć możliwości dostępu do neta, fajnie, nie?), to może się zmobilizuję w tym czasie i je rozwieszę - na razie szamam obiad.

kadza kosz oryginalny - mój na tyle nie zasłużył :-p

reklama
fajny koszyk ;-)

plany walentynkowe maz w pracy no i mam zimno w pokoju i mam nadzieje ze tym zdenerwowaniem skurczy nie wywolam..choc boli mnie bzuszek ale to chyba ze zdenerwowania...

Do góry