reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
nefi jakoś się trzymam
dzisiaj mi wyszły na ktg skurcze takie jak porodowe, mam nadzieję że nic się nie wydarzy do 22 lutego, bo nie wiem czy mój lekarz zostawił przed urlopem jakieś dyspozycje co do mojego porodu... poza tym plecy już tak bardzo nie bolą, więc dzisiaj spędziłam pierwszą noc od 2 tygodni na leżąco (do tej pory spałam siedząc)
Mam nadzieję że u Was wszystko ok, mąż mi przyniósł laptop na pół godzinki więc nawet nie mam czasu nadrobić
buziaki

Pere to trzymaj się w dwupaku w takim razie do powrotu doktorka. dobrze, że lepiej się czujesz. :tak: trzymam kciukasy &&&&

Kangurzyca - cierpliwości, Maleństwo niedługo będzie z Wami. Dobrze, że pije Twoje mleczko.
Maria - ja będę rodzić na Żelaznej - tam też akceptują plany porodu, ale jak mówiła położna na szkole rodzenia, często plan swoje, a sytuacja swoje. Ja tam nawet nie wiem co to jest ten plan, ale ja będę miała cc.
Perelandra - trzymaj się, dobrze, że ze spaniem już lepiej.

Jeśli chodzi o wątek zdjęciowy, to ja bym wolała, żeby był takowy na zamkniętym. Ja raczej nie będę na ogólnym forum wklejać zdjęć.

Perelandra wygląda na to, że jest jakaś poprawa - to bardzo dobrze :tak: A nieobecnością lekarza się nie stresuj - bądź co bądź nie on jedyny lekarz, zwłaszcza w szpitalu ;-) (ja nawet nie mam takiej opcji, żeby moja gin była przy porodzie, ale wiem, że na porodówce fachowców nie zabraknie, więc jestem pod tym względem całkowicie spokojna) i tego właśnie spokoju również Tobie życzę :-)

Jagoda witaj i zagnieżdżaj się spokojnie

A ja mówię Wam na dziś dobranoc, bo jestem dziś niedospana okrutnie, M też już poszedł spać, więc idę w jego ślady.
Śpijcie dobrze :-*

Dzieki za odpowiedz dziewczyny:)
Kasiulka jednym z szpitali jest karowa, w pierwszej ciazy mialam tam lekarza i cukrzyce i sie balam tam rodzic i polecialam na starynkiewicza. Dzis zaluje :)
A teraz mam tylko cukrzyce z opcji czemu karowa :)
Z IMiD 3 lekarzy w tym prowadzacy.
A na madalinskiego zalatwione cc. I nie moge sie zdecydowac gdzie i JAK rodzic! I imienia dla malej tez nie mam:) jejku na nic sie zdecydowac nie umiem! I torbe pakuje juz 4 dni i zero pomyslu co tam wsadzic:) chyba mi ciaza mozg wypala :(

Przespałam 3 godziny, świetnie znowu noc z głowy :/

Kangurzyca myślami jesteśmy z Wami! Mam nadzieje, ze maluszek rośnie sobie zdrowo na maminym mleczku!

Doris na zamknietym w watek ZDJĘCIA bedziecie mogly wrzucać, albo na pocztę ( chyba dwie z Nas wrzucaja jedynie na poczte i moze ze 2 w zamknietym) ;)

Witaj Jagoda pisz więcej :)

Perelandra skurczyki mowisz, łojojoj czyżbyś Nam wbijała się w kolejkę? :happy2: Będzie dobrze, a uwierz mi napewno w szpitalu mają wszystkie twoje dokumenty i zapisy lekarskie w karcie , szczegolnie wskazowki dotyczace porodu! Wiec w razie czego... bedzie dobrze!!

no wkońcu sie troche lepiej czuje wiec weszlam, choc jak chodze to ta lewa pachwina boli.

Dobrze ze z wczoraj zostala jeszcze pizza wiec dzis znowu byla:-)
Poki co leze, leze i nic nie robie.....

Mialam jeszcze napisac ale juz wylecialo mi z glowy, zakrecona jestem..............

reklama
Nusi amoze ty wiesz dokladnie co to parent craft classes w szpitalu jednorazowe??

Ja jednak mam ciaze pod znakiem ziemniaka.
Normalnie ziemniaki dla mnie nei istnieja - pol talerza miecha pol surówki i najszczesliwsza :-) ( polskiej surowki oczywiscie :-( )
A teraz.. ja mieso zostawiam i laduje ziemniaka :baffled: W kazdej postaci, puree, gotowane, frytki, pulki mmmmm a teraz hit to widgety z piekarnika na chrupko.. Jaaaaaaaaa wlasnie zjadlam pol miski samych bez miesa niczego taki obiad :-D

Podejrzewam, ze po ciazy znowu nie zobacze ich cale tygodnie :-D

Do góry