reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam jam mam dzisiaj straszny dzien ;( znowu zdenerwowana zla wsciekla i wogole,bylam na rynku i omalo co tam niezemdlalam momentalnie ciemno przed oczami dobrze ze niedaleko mnie byl stolek to sobie szybko usiadlam bo tak to bym spadla doslownie masakra pierwszy raz mi sie takie cos przydarzylo tzn z taka sila bo krecilo mi sie juz w glowie leekko mnie przycmilo i przechodzolo a teraz blada jak sciana nogi sie doslownie ugiely podemna maz jak mnie zobaczyl to sam zbladl odprowadzil mnie do auta chwile posiedzialam i pojechalam do domu :( i teraz lerze i okropnie zle sie czuje

co sie stalo kobieto trzym sie

reklama
Witam kobietki :)
I znowu zaczynam dzien od jedzenia i to nie malo:)A jeszcze pamietam jak nic nie moglam jesc :)
Dzisiaj moj L zrobil parowki zawijane w zolty ser i ciasto francuskie i zapeikane w piekarniku pychota :)
Ja lykam prenatal complex i kwas foliowy a no i urosept bo od zawsze mialam problemy z pecherzem a teraz w ciazy jeszcze sie nasilily.
Bozienka co z Toba:(

Witam kobietki :)
I znowu zaczynam dzien od jedzenia i to nie malo:)A jeszcze pamietam jak nic nie moglam jesc :)
Dzisiaj moj L zrobil parowki zawijane w zolty ser i ciasto francuskie i zapeikane w piekarniku pychota :)
Ja lykam prenatal complex i kwas foliowy a no i urosept bo od zawsze mialam problemy z pecherzem a teraz w ciazy jeszcze sie nasilily.
Bozienka co z Toba:(

ja tez jem prenatal complex i jeszcze dha z alg ;]

dziendobry dziewczyny :)

widze, ze temat jedzenia na marcowkach jest glownym tematem :-D
ja dzis na obiadek rybka smazona, szkoda tylko ze nie mam kapusty kiszonej bo bym zjadla chyba caly sloik:tak:
Ja rano odprawilam brata do domu- moze zabrzmi to okropnie, ale dobrze ze juz pojechal...
wiecie jak to jest miec 18 latka w domu, ktory jest non stop nie zadowolony i non stop trzeba za nim chodzic i sprzatac- jak to moja babcia mowila: gdzie siadl-tam slad.
eh juz cisza i spokoj w domu...

bozienka- musisz uwazac na siebie i sama sie nie ruszac z domu :eek:
pozdrawiam wszystkie ciezarowki-marcowki

Hej kochane!
wracam do Was ;) tzn czytam Was codziennie ale czasu mało i nie pisze regularnie.

babydrem sa super!!! nie drogie i zapach śliczny! szczególnie mleczko :)

dziś kupiłam sobie witaminy Femibion... bo czuje ze 'forma' mi spada. z apetytem też różnie. no i wyniki krwi też średnie.

Tak Was czytam,... i widzę że dużo odpoczywacie.
kurczę... chyba musze odpuścić... co prawda już mocno zmieniłam swoje dotychczasowe życie w tempie, ale nadal mam dwie prace i właśnie obliczyłam że w tym tygodniu łącznie przepracuje 57 godzin!!!
Plus remont mieszkania, zajecia jogi - nie mam czasu na odpoczynek i blogie lenistwo. Tak nie może dłuzej być. Zaraz brykam do pracy (dzis 2 zajecia aerobiku) pogadam z szefem - do pazdziernika jestem w firmie a potem niech sobie radza. od 3 miesiecy wiedza o mojej ciązy i nikogo znalezc nie moga. no trudno.... mieli sporo czasu zeby znalezc odpowiednia osobę.Należy mi się odpoczynek!!!
Miłego weekendu dziewuszki! trzymajcie sie ciepło!!!!

cześć dziewczynki. dawno mnie nie było :-( Ale nadal mam ranne mdłości i wymiotuje i czasami jeszcze dopadną mnie po popoludniu. Do tego tak mnie bulą dziąsła że można umrzeć. Juz kupiłam sobie pasty elmexy i sensodyne i jest ciut lepiej ale w paczce z polski idzie meridol - poodbno najlepszy na takie dolegliwości. Zmuszona byłam wziaść kilka razy apap - dobrze ze jest dozwolony czasami. mam nadzieje że nie doświadczycie tego. Chociaz w ciąży to normalne. Czytałam was kilka razy ale nie miałam siły pisac:-( a normalnie się stęskniłam już.

Bozienka uważaj na siebie. Jak ci się tak słabo zrobiło, to może cukier ci spadł. Ginekolog z polski mówiła żebym miała jakiegoś batonika czy ciastko zawsze przy sobie bo czasami może mnie dopaść takie osłabienie i to własnie cukier.

A ty abi to pracowita dziewczyna jesteś:-) 57 godzin?? podziwiam cię. Ja maksymalnie mam, chociaż zazwyczaj pracuje 33-36 godzin:-) i czasami jest to za dużo.

Czesc dziewczynki dobrze ze jestescie:)
No abi faktycznie pracujesz ciezko, ja posprzatam mieszkanie i ledwo zyje i czuje sie jak bym miala zaraz urodzic:)
Nie przemeczaj sie tak...

hoho widze, że wszystkim zapowiada sie aktywny weekend - ale wam zazdroszczę
Bozienka odpoczywaj dziewczyno, nie chodź na żadne zakupy tylko leż; może od słoneczka trochę Cię zaćmiło
Abi czy to znaczy, że ty prowadzisz zajęcia z aerobiku w ciąży? Nie boisz się?

Zazdroszczę wam tego, że jecie owoce ja jakoś nie mogę najlepiej wchodzi mi chleb z żółtym serem i zupy; chyba powinnam więcej tych naturalnych witamin wchłaniać ale jakoś nie mogę się przemoc; witamin w tabletkach tez nie biorę bo lekarz nie zalecił więc tylko kwas foliowy, no i oczywiście duphaston

hoho widze, że wszystkim zapowiada sie aktywny weekend - ale wam zazdroszczę
Bozienka odpoczywaj dziewczyno, nie chodź na żadne zakupy tylko leż; może od słoneczka trochę Cię zaćmiło
Abi czy to znaczy, że ty prowadzisz zajęcia z aerobiku w ciąży? Nie boisz się?

Zazdroszczę wam tego, że jecie owoce ja jakoś nie mogę najlepiej wchodzi mi chleb z żółtym serem i zupy; chyba powinnam więcej tych naturalnych witamin wchłaniać ale jakoś nie mogę się przemoc; witamin w tabletkach tez nie biorę bo lekarz nie zalecił więc tylko kwas foliowy, no i oczywiście duphaston

No ja własnie za nic nie moge przemóc się do owoców.. Czasem cos skubnę, ale na codzien zero..:/
Dlatego biore witaminy..

reklama
Do góry