reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
miłego weekendu . Ja zaraz zmykam na wieś , może jakieś ognicho zrobimy :tak: ...Ale bym zjadła ogniskowego ziemniaka ...

Ahoj kobitki:D widzę, że apetyt dopisuje nam wszystkim:D Ja wczoraj upichciłam gulasz z warzywami i gar kaszy jęczmiennej, po czym wrąbałam całą michę, mimo, że za mięsem nie przepadam:)
Dostałam od koleżanki wielką dynię i właśnie obmyślam przepis na zupę dyniową, pewnie też część zamrożę, i zapakuję do słoiczków na zimę.cudna pogoda dzisiaj u nas, chyba zaraz wyruszę na targ po warzywa i gruszki, strasznie za mną łażą gruszki w tym roku, mogłabym je jeść tonami:) Nie wiem co to będzie w zimie, jak nie będzie owoców sezonowych:(

Jesli chodzi o smarowanie brzuszka to ja używam perfecta mama i musteli, moja koleżnka zachwycona była też kremem na rozstępy z Avene. Wczoraj w mojej aptece odkryłam promocję na femibion natal2, który łykam od miesiąca.Normalnie kosztuje ok. 62 zł, a w promocji jest po 38 zł:D a Wy łykacie jakieś witaminki?

Witam :-)

Amandla oj ja też pożeram wprost sezonowe owoce - na początku były nektarynki i brzoskwinie, teraz własnie gruszki i winogron, a jak juz tego w domu nie mam, to jabłka (ale z tymi musze uważać bo mnie zawsze wzdymają :confused2:)

Ja póki co jeszcze na kwasie foliowym jestem, za tydzien mam wizytę to zobaczymy co mój gin powie na lecące wyniki - może zaleci witaminki łykać (chociaż on z tych, co zamiast witamin w tabletkach zaleca naturalne)

Mini ziemniaczki z ogniska, albo taka kiełbaska... mnaimmmmmmmm, mam nadzieję, że ognisko wypali :tak:

Kurcze tez musze w końcu coś na brzuszek kupić, bo coraz większy rosnie i zaczyna swędzieć... Wiem, że rozstępów nie uniknę (chyba, że nie wbiją sie między te z poprzedniej ciąży, których mam sporo :sorry:)

A ja znów całą noc ganiałam między naszym a Dobrusi łóżkiem... kiedy ona znowu zacznie ładnie spać :confused2: Dobrze, że M rano przejął małą(bo ona wstaje przed 7), a ja łapałam jeszcze drzemki jako tako funkcjonuję... a zaraz zabieram się za sterte prasowania, żeby mi się nie zakurzyło przez ten remont... no i dzisiaj ciąg dalszy walczenia z szydełkowym Timmim (juz z 60% zrobione ;-))

Miłego dnia!

Witam z rana. ja jak narazie kisze się w pracy a wszyscy wokól denerwują mnie wybitnie. Byle do 13. Musze dziś odpoczac bo boli mnie brzuch od wczoraj, chyba wczoraj troche przesadziałam... sprzątanie gotowanie prasowanie... no i mam za swoje. Czułam ten brzuch cała noc przy każdej zmianie pozycji :(

miłego weekendu . Ja zaraz zmykam na wieś , może jakieś ognicho zrobimy :tak: ...Ale bym zjadła ogniskowego ziemniaka ...
ja wczoraj milm ogniocho kiełbacy nie jadlam ale z ziemniakow 10 zjdlam a co ;]

a ja dzis w nocy horror przezylam zaczelam sobie wkrecac ze rodze ze mm skurcze ni eumialam sie uspokoic oczywiscie zatwardzenie dalo znac o sobie napsialam sie kapuczino i od rzu mnie odgruzowalo ;/ ja zwariuje kurde !!!!!!!!!!!!

i zasnc nie umialam jak zsnelam to syn sie obudzil zaczal po mieszkniu biegac i mowic mama nie uciekaj mi hyht poszlam spac z nim skopal mnie wiec worcilam do lozk i zsnelm n chwile potem pies zaczął sie ruszac ahhhh koszmar jakis ;/

cześć Babeczki:)
a ja od rana zabiegana, teraz troszkę spokoju:) Jadźka z babusią poszła po pomidory, a mąż wrócił o północy i już go nie ma:-( dobrze,że chociaż będzie miał urlop teraz....

hej mamuśki :) mnie też ciągnie do owoców, ogórka to ugryze i tyle nie mam ochoty na kwasne :/ my dzisiaj z mężem idziemy sobie na działeczce i robimy kociołek mniammmmm :) ja biorę od jakiegoś tygodnia już witaminki, kupiłam sobie falvit mama, we wtorek idę do gina na wizytę i zobaczymy co powie na wyniki i w ogóle. Miłego popołudnia życze :)

reklama
witam jam mam dzisiaj straszny dzien ;( znowu zdenerwowana zla wsciekla i wogole,bylam na rynku i omalo co tam niezemdlalam momentalnie ciemno przed oczami dobrze ze niedaleko mnie byl stolek to sobie szybko usiadlam bo tak to bym spadla doslownie masakra pierwszy raz mi sie takie cos przydarzylo tzn z taka sila bo krecilo mi sie juz w glowie leekko mnie przycmilo i przechodzolo a teraz blada jak sciana nogi sie doslownie ugiely podemna maz jak mnie zobaczyl to sam zbladl odprowadzil mnie do auta chwile posiedzialam i pojechalam do domu :( i teraz lerze i okropnie zle sie czuje

Do góry