reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Co tu taka cisza?? Spicie??
Mi K&M narobiła smaka na sałatke jarzynową i już sie ziemniaczki gotują i będe knysac sałatke za chwile :D Mężowinka odkurza grzecznie dom, ja za chwilke umyje podłogi i jutro po pracy, bo niestey jutro mam dyżur, będe miała czas dla siebie. Albo la prac w ogrodzie. Tylko sama będe w domu, smutno mi będzie....

reklama
cisza cisza własnie :p zaglądam tu co chwilke ale nic nikt nie pisze :p my z mężem zjedl;ismy własnie sałatkę gyrosową :p najedlismy sie jak nie wiem co a ja jeszcze wczesniej zjadłam dwie fantazje i banana i doprawiłam sałatką :p leżę i się ruszyć nie mogę z tego przejedzenia :/ mieli jeszcze do nas znajomi dzisiaj wpasc ale w ostatniej chwili napisali ze nie przyjda i co nam zostaje? siedzenie przed TV w ten piątkowy wieczór, tylko żeby jeszcze było coś ciekawego w tv to by było dobrze a tu dupa nie ma nic :/

Ja miałam awarię neta, potem córke spac położyc i tak zeszło... M walczy z płytkami... ale dzisiaj przynajmniej niezłe tempo soie narzucił, że az go musze pochwalić ;-)

Zaraz chyba sobie jakis film włącze i przycisnę szydełko, żeby tego Timmiego zrobić Dobrusi, bo już mnie męczy o niego i koniecznie chce w poniedziałek (w dzień zabawki w przedszkolu) go zabrać :sorry:

Tricia ja niby coś ćwczyłam,a le jakoś nie zauważyłam żeby to cokolwiek dawała (teraz czasem przy przytulankach z M mogę co nieco wykorzystać :-p)

sałatka mówicie - oj chyba tez jutro zrobie, tym bardziej, że dzis otoworzyłam słoik kiszonych ogórków i całego nie zjem :rofl2:

Miłego wieczorku ;-)

chłop mi zabrał komputer do pracy i znów musiałam nadrabiać
ależ dziś mam głodomora, chyba zaraz zrobię spaghetti, a raczej sos bo makaron mam ugotowany; ciągle mnie ssie
jeśli chodzi o ruchy, to sama nie wiem... czasem wydaje mi się jakbym miała motyla w brzuchu i zastanawiam się czy to nie dzidziuś ale chyba jeszcze za wcześnie, co?

planuję zakupić fissan do smarowania brzusia ale może spróbuję najpierw tego balsamu z rossmana o którym piszecie

nawet nie mam się czym zapchać, a to byłoby najprostsze
zrobiłam zapiekany ryż z jabłkami, ale już nie mogę bo słodkie teraz musze zmienić smaki

moja koleżanka powiedziała, że fissan jest bardzo dobry i żebym koniecznie kupiła bo działa jesli się go intensywnie używa

reklama
Tricia ja ćwiczyłam ;-) . Niby nic a może dużo pomóc . Bo nie tylko wzmacnia mięśnie do porodu ale też zapobiega niedotrzymaniom moczu , a pod koniec ciąży może się to zdarzać np przy kichnięciu , kaszlnięciu itd .
Ale zaczęłam chyba dopiero po połowie ciąży

Mnie też ssie , i nie tyle głodna jestem co mam takiego smaka jak przed okresem , cały czas bym coś przeżuwała . I to najlepiej wyraziste w smaku coś octowego , kwaśnego ...
masakra :-)

Do góry