reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

heloll laseczki :) jak wam mija niedziela ?/ ja bylam na nartach z synkiem dzisiaj skurczybyk maly dawal sobie swietnie rade a pierwszy raz mial narty na nogach ;) oczywiscie zmeczeni po dotlenieniu :)
kohane a powiedzcie mi co z atan urodzila juz ;) bo cos jej niewidze ;)

reklama
ivi cieszę się, że u Ciebie ok, u mnie tez juz w zasadzie :) noc przespana dopiero nad ranem zatkalo do reszty i obdzilo wiec nie jest najgorzej :)

Wiecie co...ja tez o porodzie staram sie nie myslec i nie stresowac. A przyznac muszę, że zdecydowanie nad strach o sam poród, dominuje u mnie bardziej strach żeby tylko mały był zdrowy i bez problemów przyszedł na ten świat..

Kasiulka! nooo ja też mam takie momenty zwątpenia, ale już coraz rzadziej, pewnie panikę zaczne siać dzień przed pójściem do szpitala więc mam jeszcze 5 dni reeeeeeeeelax :-D:-D:-D

ivi mama mi to powtarza, to się odgryzam, że mój ex partner nie był aż tak hojnie obdarzony więc wyjście będzie bardziej drastyczne :-D:-D:-D

ina- 6 dni masakra ... juz tak szybko mala bedzie z toba
angel- ja mam to samo, boje sie porodu ale wlasnie ze z dzieckiem cos nie tak bedzie... w sensie utknie, podusi sie i takie rozne... juz bym chciala miec to za soba
mini - dobrze ze z boryskiem lepiej:tak:

ja tez wk.....a FACECI... eh... z tego prawie cala chate wysprzatalam tylko lazieneczka zostala... za ktora pewnie zaraz sie zabiore... :crazy:

heyka
Mini no to dobrze ze z Tygryskiem lepiej.
Bozienka niezły agent z synka ze tak dawał rade.. ale smyki sa super niczego sie nie boja..
Ina wow to juz na dniach.. nono.. a ile wazyła Twoja ksiezniczka na ost usg?
Kasiula a Ciebie biora w koncu tego 20 na wywołanie?
cos pisałas ze grzes drobny 2,5kg wiec biora czy czekaja do terminu?
............

podam
dzień mnie zmęczył..
ale to normalne ostanio..

Ja sobie postanowiłam ze nic nie przyspieszam do marca
"wybije" 1 marca i biore sie za "wypedzanie" Kornela..
na ile sie mi uda
i na ile sie da
to sie okaze:)

ivi rozbawilas mnie z tym weszlo to musi wyjsc-tylko wczesniej jakos latwiej bylo wejsc:)
Ja sie jakos porodu nie boje , moj natomiast zaczol sie dopytywac czy sie boje ,no ale na ta chwile jeszcze nic nie wiem licze na tego 20/02 ze cos juz nam powiedza.

reklama
Cześć dziewczyny.Zajrzałam wcześniej dobre wieści przeczytałam o Kasiurku i jeszcze raz gratuluje:-)
Zmęczona jestem po dzisiejszym dniu i na sam koniec najważniejszy egzamin i dostałam takich bóli na nim że mi łzy poszły ale wytrwałam do końca i przeszło ale mały szalał strasznie w brzuchu.Nie mogłam się skupić na zadaniu i robiłam w żółwim tępię i jestem zła bo tyle się uczyłam i nie wiem czy mi zaliczy.A za 2 tygodnie jeszcze 3 egzaminy i jak ten ostatni mi nie zaliczy to 4 egzaminy :-(Mam nadzieje że nie urodzę do tego czasu.
Zdrówka życzę wszystkim chorym marcówka ja zmykam do łózka jutro do lekarza idę na kontrole zobaczę jak tam wyniki i szyjka.Dobrej nocki

Do góry