reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dziewczyny, Wy już któryś dzień o tych pączkach, a ja mam na nie coraz większą ochotę. JA, ja przecież nie lubię pączków :-)

reklama
kasiulka nie lubisz ja lubie ale zadko je jem ,tutaj sa ochydne jak bym chciala kupic w sklepie, no a w srode u mnie na tapecie beda faworki:) raz w roku jak ja to kocham

Kadza jak fajno z wystawą :) Poszłabym sobie na walentynkową do BDG fajne są.. A jaka twoja rasa?;)

Pączki jak dorwę świeże w PL sklepie to ładuje az mi papierowa torebka peka :-D

inamorate fajnie że nie boisz się porodu ... To naprawdę dużo daje ... A to że masz jakieś inne obawy i stresy to normalniutkie :-D Na pewno wszystko będzie super i raz dwa Hania będzie po drugiej stronie :tak:

A ja dzisiaj zjadłam pączka :-p... :-)

Ajako- nic się nie stresuj, jak się zawziął to niech sie troszkę udzieli i ci pomoże i posprząta... Nie miej żadnych wyrzutów sumienia, nie doceniają ile w domu robimy to niech sami trochę zrobią to zaraz będą inaczej myśleć, a Ty odpoczywaj relaksuj się i leniu**** :)))

Mój też miał pozmywać po obiedzie i już coś kręci... ja nie wiem, że ja tego wcześniej nie widziałam, że on taki wygodny i że ciężkie życie będę miała, no ale cóż, trzeba z tym jakoś walczyć, może się kiedyś uda ;p

Dziewczyny już o pączkach, ciekawe czy do czw którach znów nie zrobi nam niespodzianki.. hehe

Mini55 ta jestem na etapie wmawiania sobie, że będzie git majonez :-D:-D a porodu nie ma się co bać i tak mnie nie ominie więc szkoda się stresować ;D

inamorate staram się myśleć podobnie i podejść do sprawy zadaniowo, rzecz nie do ominięcia. Takie myślenie mam ok 95% czasu, bo pozostałe 5% godzinny nocne to jest "aaaaaaaaaaaaaa jak się boję, nie dam rady, stracę przytomność itd.":-D:-D:-D

reklama
angel - współczuję zatkanego nosa! ja dziś prawie wsadziłam nos do słoika z ogórkami kiszonymi żeby poczuć ich zapach i..... i tak to nic nie dało :/ ale na szczęście ogólnie czuję się już lepiej

ina - hehe dobre podejście! jak weszło to musi wyjsć - tą czy inną stroną;)

a ja dziś jestem cała spuchnięta.. nogi jak balerony dosłownie.. Na szczęście mlody dziś szybko spać poszedł to chyba wezmę prysznic i walnę się do łóżeczka wcześniej...:confused2:

Do góry