reklama
Ewstra
Fanka BB :)
kasiulka nie lubisz ja lubie ale zadko je jem ,tutaj sa ochydne jak bym chciala kupic w sklepie, no a w srode u mnie na tapecie beda faworki raz w roku jak ja to kocham
Angel.
Zwierzoholik;)
Kadza jak fajno z wystawą Poszłabym sobie na walentynkową do BDG fajne są.. A jaka twoja rasa?
Pączki jak dorwę świeże w PL sklepie to ładuje az mi papierowa torebka peka
Pączki jak dorwę świeże w PL sklepie to ładuje az mi papierowa torebka peka
kamilka677
Ajako- nic się nie stresuj, jak się zawziął to niech sie troszkę udzieli i ci pomoże i posprząta... Nie miej żadnych wyrzutów sumienia, nie doceniają ile w domu robimy to niech sami trochę zrobią to zaraz będą inaczej myśleć, a Ty odpoczywaj relaksuj się i leniu**** ))
Mój też miał pozmywać po obiedzie i już coś kręci... ja nie wiem, że ja tego wcześniej nie widziałam, że on taki wygodny i że ciężkie życie będę miała, no ale cóż, trzeba z tym jakoś walczyć, może się kiedyś uda ;p
Dziewczyny już o pączkach, ciekawe czy do czw którach znów nie zrobi nam niespodzianki.. hehe
Mój też miał pozmywać po obiedzie i już coś kręci... ja nie wiem, że ja tego wcześniej nie widziałam, że on taki wygodny i że ciężkie życie będę miała, no ale cóż, trzeba z tym jakoś walczyć, może się kiedyś uda ;p
Dziewczyny już o pączkach, ciekawe czy do czw którach znów nie zrobi nam niespodzianki.. hehe
kadza
Moja ulubiona rasa to Białe Owczarki Szwajcarskie
Angel.
Zwierzoholik;)
No proszę Piękne są!Moja ulubiona rasa to Białe Owczarki Szwajcarskie
Mały czka, do tego zaga, zapchany jeszcze nos....... wrrrrrrrrr
inamorate staram się myśleć podobnie i podejść do sprawy zadaniowo, rzecz nie do ominięcia. Takie myślenie mam ok 95% czasu, bo pozostałe 5% godzinny nocne to jest "aaaaaaaaaaaaaa jak się boję, nie dam rady, stracę przytomność itd."
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
angel - współczuję zatkanego nosa! ja dziś prawie wsadziłam nos do słoika z ogórkami kiszonymi żeby poczuć ich zapach i..... i tak to nic nie dało :/ ale na szczęście ogólnie czuję się już lepiej
ina - hehe dobre podejście! jak weszło to musi wyjsć - tą czy inną stroną
a ja dziś jestem cała spuchnięta.. nogi jak balerony dosłownie.. Na szczęście mlody dziś szybko spać poszedł to chyba wezmę prysznic i walnę się do łóżeczka wcześniej...
ina - hehe dobre podejście! jak weszło to musi wyjsć - tą czy inną stroną
a ja dziś jestem cała spuchnięta.. nogi jak balerony dosłownie.. Na szczęście mlody dziś szybko spać poszedł to chyba wezmę prysznic i walnę się do łóżeczka wcześniej...