reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ajako zeby zaspokoic ciekawosc ukradlam fotke Igi z facebooka i wrzucilam do galerii :-)

No ciekawe Inamorate czy któraś jeszcze przez ten tydzien cie wyprzedzi :-D

reklama
ooo a ja zanim tu zajrzalam to wyslalam do ivi, zeby wstawila, no trudno...w kazdym badz razie juz IgA jest w galerii no i jest pokazna, co?:-)

Dzien dobry:-)
Znowu szok przezylam:-)caly dzien mnie nie bylo i takie wiesci:-)

Moja torba juz spakowana:-Dwkoncu:-)
Maruusia szybciutko wracaj do zdrowia i duzo zdrowka zycze:-)
inamorate toz to zaraz juz Hania bedzie:-)

A mi sie nic nie chce bylismy na obiedzie u rodzicow wrocilismy i ja n9ormalnie jak flak sie czuje:eek:

Mini55 boje się, ale nie porodu tylko czy z małą będzie wszystko ok... jakieś takie trzaski mam durnowate. No i zaczeło mi się dłużyć choc to w sumie już tylko 6 dni :szok:

no to my zabieramy sie za robienie obiadu i w odpowiedniej chwili wstawie ciasto do wyrobienia na paczusie:) juz nie moge sie doczekac bo bedzie to moj debiut a w sumie m bedzie walkowal itp to wszystko w jego rekach:)

reklama
heloł lejdis :) ja tu dzisiaj wchodze i jakie wiesci kolejny bobasek :) Słodko sie u nas robi :) U mnie mała cały czas wariuje :) szalenstwa w głowie temu dziecku :)

Byłam sobie dzisiaj na wystawie piesków i było boskooooo :) piękne psy :) było na co popatrzec oczywiscie na moją ukochaną rase sie spóźniłam no ale zobaczyłam kilka sztuk :)

Z moim sie ściełam rano, nie chciał ze mną jechac na wystawe ja niewiem, zapytałam sie czy nie mógłby mi zrobic przyjemnosci w ten sposób aaaa zresztą szkoda gadac , pojechał do domu rano obrażony i sie nie odzywa do tej pory , łaski mi nie robi pojechałam sobie z mamusią o i już :p
Nie musie sie odzywac jakos przeżyje bez niego :p

Miłego wieczoru dziewczyny ja odpoczywam po obiedzie przed tv czyli standardzik hehehe :D

Do góry