reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ajako zeby zaspokoic ciekawosc ukradlam fotke Igi z facebooka i wrzucilam do galerii :-)

No ciekawe Inamorate czy któraś jeszcze przez ten tydzien cie wyprzedzi :-D

reklama
ooo a ja zanim tu zajrzalam to wyslalam do ivi, zeby wstawila, no trudno...w kazdym badz razie juz IgA jest w galerii no i jest pokazna, co?:-)

Dzien dobry:-)
Znowu szok przezylam:-)caly dzien mnie nie bylo i takie wiesci:-)

Moja torba juz spakowana:-Dwkoncu:-)
Maruusia szybciutko wracaj do zdrowia i duzo zdrowka zycze:-)
inamorate toz to zaraz juz Hania bedzie:-)

A mi sie nic nie chce bylismy na obiedzie u rodzicow wrocilismy i ja n9ormalnie jak flak sie czuje:eek:

Mini55 boje się, ale nie porodu tylko czy z małą będzie wszystko ok... jakieś takie trzaski mam durnowate. No i zaczeło mi się dłużyć choc to w sumie już tylko 6 dni :szok:

no to my zabieramy sie za robienie obiadu i w odpowiedniej chwili wstawie ciasto do wyrobienia na paczusie:) juz nie moge sie doczekac bo bedzie to moj debiut a w sumie m bedzie walkowal itp to wszystko w jego rekach:)

reklama
heloł lejdis :) ja tu dzisiaj wchodze i jakie wiesci kolejny bobasek :) Słodko sie u nas robi :) U mnie mała cały czas wariuje :) szalenstwa w głowie temu dziecku :)

Byłam sobie dzisiaj na wystawie piesków i było boskooooo :) piękne psy :) było na co popatrzec oczywiscie na moją ukochaną rase sie spóźniłam no ale zobaczyłam kilka sztuk :)

Z moim sie ściełam rano, nie chciał ze mną jechac na wystawe ja niewiem, zapytałam sie czy nie mógłby mi zrobic przyjemnosci w ten sposób aaaa zresztą szkoda gadac , pojechał do domu rano obrażony i sie nie odzywa do tej pory , łaski mi nie robi pojechałam sobie z mamusią o i już :p
Nie musie sie odzywac jakos przeżyje bez niego :p

Miłego wieczoru dziewczyny ja odpoczywam po obiedzie przed tv czyli standardzik hehehe :D

Do góry