reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzień dobry z rana ;)

Dziś dzień lataniny, a chciałoby się posiedzieć w ciepłym domku. Niestety muszę jechać zawieść mocz na badania, odebrać wynik gbs i wreszcie podjechać do fotografa odebrać zdjęcia z sesji ;) a wieczorem doktorek. Ciekawe co mi ciekawego powie, po moich wczorajszych skurczach. Oby do czwartku i jak stuknie 37 tydz to bede juz spokojna ;))
Widziałam listę do rozpakowania na pierwszy tydzień i trzeba przyznać, że sporo nas ;) ciekawe ile wbije się w termin ;)
No i na razie prowadzą marcowe dziewczynki ;)
Lecę coś na szybko zjeść i w drogę. Do później

reklama
Gratuluje Kasiurek! Mam do kasiurek jednak pytanie bo nie bardzo rozumiem - bo ja tez 2lata temu rodzilam cc i zrozumialam ze ty rodzilas ale cos ci z szwami robili i w narkozie bylas?o co tu chodzi??? Wyjasnij mi to prosze? Bo ja wciaz nie wiem czy zgadzac sie na cc czy sn!

Cześć Dziewczyny,
wpadam się przywitać z rana,
jakos czas mi teraz biegnie mega szybko,
mala skopala mi w nocy żebra, ale co tam mamunia i tak kocha.

Wyprawka prawie gotowa, wczoraj odebralismy mebelki, torba spakowana, to aby do 37tyg.

A w czwartek jemy paczki moje drogie :-D, ja chyba zrobię faworki.
milego dnia.

Cześć Dziewczyny,
wpadam się przywitać z rana,
jakos czas mi teraz biegnie mega szybko,
mala skopala mi w nocy żebra, ale co tam mamunia i tak kocha.

Wyprawka prawie gotowa, wczoraj odebralismy mebelki, torba spakowana, to aby do 37tyg.

A w czwartek jemy paczki moje drogie :-D, ja chyba zrobię faworki.
milego dnia.

Witam również z rana :)
Bardzo się cieszymy Kasiurek, że u Ciebie wszystko ok i malutka już z Tobą, szybko poszło, więc tylko się cieszyć, lada dzień będziecie w domku razem szczęśliwe, a MY CZEKAMY...!!!
Moja malutka od rana mnie boksuje, może by się powoli szykowała do wyjścia, bo też już się niecierpliwię ;p;p
Dzisiaj 13... więc siedzę w domu, nie wychodzę nigdzie nie ma szans (jakoś uprzedzona jestem do tej daty), oby nic się nieplanowanego nie wydarzyło ;-)

hej, hej
noooo cisza, spokoj!! dziecinka odjechala do przedszkola, stary do roboty, a ja mam plan na dzis, ze sie bycze i na serio leeeezeee, choc ciezko mi to przychodzi tak na prawde.

Kasiurek- o jakiej diabelskiej godzinie piszesz :szok: spac, odyspiac, nabierac sil kobitko!!!! bol bolem, ale zobacz juz jestes na chodzie, a po pieprzonej cc...wiesz jakiego ja mam stracha.
fajnie, masz od razu malusia przy sobie, super! normalnie z chetnoscia bym Was odwiedzila, ale teraz to juz nie ma szans, nigdzie nie łaze przez ten tydzien.

MaMi- wow Karpacz, cudnie!! przynajmniej pospacerujesz, poodychasz innym powietrzem, swietnie! az sie nie moge doczekac wiosny, kiedy gdzies wyruszymy z dzieciakami.

Maruusia- Tobie to tez zazdroszcze, ze taka 'latajaco- fruwajaco' :-) jestes! ale ja tez tak ganialam do ostatniego dnia w pierwszej ciazy, ach młodosc ;-):-) foty pokazesz?

Aadka
- zdublowaly Ci sie posty. Alez jestes zorganizowana-35 tc i torba spakowana- brawo!

Kasiurek ale super Ci poszło - migusiem :-D Zazdroszczę :tak:
Fajnie że Igunia już przy Tobie :-)

My dziś zaczynamy akcję sprzątania świata ... mąż nieco mniej entuzjastycznie do tego podchodzi ;-) no ale trudno , najwyżej będę sama sprzątać , malować i wszystko inne robić ... taka jestem dziś nastawiona na to sprzątanie że nie odpuszczę:-D:-D:-D

Powodzenia na wizytach , KTG itp :-) Będę zaglądać ale pewnie rzadziej ...
MIłego dnia wszystkim ,,,( ps Borys już dużo lepiej :-))

Hej Kobietki :)
Lina to nie wiem co Ci życzyć serduszko czy pączusia ?? :-D ( czekam na zdjęcia

Mini serduszka, serduszka - pączek to ona już jest :-D:-D:-D

Mini55 ta jestem na etapie wmawiania sobie, że będzie git majonez :-D:-D a porodu nie ma się co bać i tak mnie nie ominie więc szkoda się stresować ;D

Ina bardzo fajne podejście - ja też zaczynam takie mieć - czekam tylko na noc, kiedy będę mogła przespać się na brzuszku ;-);-)

ivi mama mi to powtarza, to się odgryzam, że mój ex partner nie był aż tak hojnie obdarzony więc wyjście będzie bardziej drastyczne :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MaMi ale masz fajnie... też bym gdzieś wyjechała... ale stan finansowy nie pozwala - zazdraszczam pozytywnie :-)
Kasiurek - ekstra, że u Was wszystko ok i masz już Kruszynkę z sobą... super...:-)
Jak tam Nasze dzieciątka- Dobrusia, Emilka i Tygrysek???? Lepiej???

U Nas noc jak zwykle o 3:00 pobudka i siedzimy do 5:00 :-):-):-):-) a co :-):-):-) ból pleców i nic więcej :-) Dziś Doktorek zobaczymy co powie - ale raczej na przełomowe wieści się nie nastawiam :-D:-D:-D

reklama
Do góry