reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzień dobry z rana ;)

Dziś dzień lataniny, a chciałoby się posiedzieć w ciepłym domku. Niestety muszę jechać zawieść mocz na badania, odebrać wynik gbs i wreszcie podjechać do fotografa odebrać zdjęcia z sesji ;) a wieczorem doktorek. Ciekawe co mi ciekawego powie, po moich wczorajszych skurczach. Oby do czwartku i jak stuknie 37 tydz to bede juz spokojna ;))
Widziałam listę do rozpakowania na pierwszy tydzień i trzeba przyznać, że sporo nas ;) ciekawe ile wbije się w termin ;)
No i na razie prowadzą marcowe dziewczynki ;)
Lecę coś na szybko zjeść i w drogę. Do później

reklama
Gratuluje Kasiurek! Mam do kasiurek jednak pytanie bo nie bardzo rozumiem - bo ja tez 2lata temu rodzilam cc i zrozumialam ze ty rodzilas ale cos ci z szwami robili i w narkozie bylas?o co tu chodzi??? Wyjasnij mi to prosze? Bo ja wciaz nie wiem czy zgadzac sie na cc czy sn!

Cześć Dziewczyny,
wpadam się przywitać z rana,
jakos czas mi teraz biegnie mega szybko,
mala skopala mi w nocy żebra, ale co tam mamunia i tak kocha.

Wyprawka prawie gotowa, wczoraj odebralismy mebelki, torba spakowana, to aby do 37tyg.

A w czwartek jemy paczki moje drogie :-D, ja chyba zrobię faworki.
milego dnia.

Cześć Dziewczyny,
wpadam się przywitać z rana,
jakos czas mi teraz biegnie mega szybko,
mala skopala mi w nocy żebra, ale co tam mamunia i tak kocha.

Wyprawka prawie gotowa, wczoraj odebralismy mebelki, torba spakowana, to aby do 37tyg.

A w czwartek jemy paczki moje drogie :-D, ja chyba zrobię faworki.
milego dnia.

Witam również z rana :)
Bardzo się cieszymy Kasiurek, że u Ciebie wszystko ok i malutka już z Tobą, szybko poszło, więc tylko się cieszyć, lada dzień będziecie w domku razem szczęśliwe, a MY CZEKAMY...!!!
Moja malutka od rana mnie boksuje, może by się powoli szykowała do wyjścia, bo też już się niecierpliwię ;p;p
Dzisiaj 13... więc siedzę w domu, nie wychodzę nigdzie nie ma szans (jakoś uprzedzona jestem do tej daty), oby nic się nieplanowanego nie wydarzyło ;-)

hej, hej
noooo cisza, spokoj!! dziecinka odjechala do przedszkola, stary do roboty, a ja mam plan na dzis, ze sie bycze i na serio leeeezeee, choc ciezko mi to przychodzi tak na prawde.

Kasiurek- o jakiej diabelskiej godzinie piszesz :szok: spac, odyspiac, nabierac sil kobitko!!!! bol bolem, ale zobacz juz jestes na chodzie, a po pieprzonej cc...wiesz jakiego ja mam stracha.
fajnie, masz od razu malusia przy sobie, super! normalnie z chetnoscia bym Was odwiedzila, ale teraz to juz nie ma szans, nigdzie nie łaze przez ten tydzien.

MaMi- wow Karpacz, cudnie!! przynajmniej pospacerujesz, poodychasz innym powietrzem, swietnie! az sie nie moge doczekac wiosny, kiedy gdzies wyruszymy z dzieciakami.

Maruusia- Tobie to tez zazdroszcze, ze taka 'latajaco- fruwajaco' :-) jestes! ale ja tez tak ganialam do ostatniego dnia w pierwszej ciazy, ach młodosc ;-):-) foty pokazesz?

Aadka
- zdublowaly Ci sie posty. Alez jestes zorganizowana-35 tc i torba spakowana- brawo!

Kasiurek ale super Ci poszło - migusiem :-D Zazdroszczę :tak:
Fajnie że Igunia już przy Tobie :-)

My dziś zaczynamy akcję sprzątania świata ... mąż nieco mniej entuzjastycznie do tego podchodzi ;-) no ale trudno , najwyżej będę sama sprzątać , malować i wszystko inne robić ... taka jestem dziś nastawiona na to sprzątanie że nie odpuszczę:-D:-D:-D

Powodzenia na wizytach , KTG itp :-) Będę zaglądać ale pewnie rzadziej ...
MIłego dnia wszystkim ,,,( ps Borys już dużo lepiej :-))

Hej Kobietki :)
Lina to nie wiem co Ci życzyć serduszko czy pączusia ?? :-D ( czekam na zdjęcia

Mini serduszka, serduszka - pączek to ona już jest :-D:-D:-D

Mini55 ta jestem na etapie wmawiania sobie, że będzie git majonez :-D:-D a porodu nie ma się co bać i tak mnie nie ominie więc szkoda się stresować ;D

Ina bardzo fajne podejście - ja też zaczynam takie mieć - czekam tylko na noc, kiedy będę mogła przespać się na brzuszku ;-);-)

ivi mama mi to powtarza, to się odgryzam, że mój ex partner nie był aż tak hojnie obdarzony więc wyjście będzie bardziej drastyczne :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MaMi ale masz fajnie... też bym gdzieś wyjechała... ale stan finansowy nie pozwala - zazdraszczam pozytywnie :-)
Kasiurek - ekstra, że u Was wszystko ok i masz już Kruszynkę z sobą... super...:-)
Jak tam Nasze dzieciątka- Dobrusia, Emilka i Tygrysek???? Lepiej???

U Nas noc jak zwykle o 3:00 pobudka i siedzimy do 5:00 :-):-):-):-) a co :-):-):-) ból pleców i nic więcej :-) Dziś Doktorek zobaczymy co powie - ale raczej na przełomowe wieści się nie nastawiam :-D:-D:-D

reklama
Do góry