reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
bozienko kochana milo ze pytasz nie nie urodzilam niestety.. amelka sie nie spieszy jutro ide do ginka wiec sie coniecos moze dowiem w koncu ;-) jaka mam szyjke itd ;-) tylko musze sie zalapac na pierwsze numerki bo inaczej przekwitne w przychodni.. a tylko 15 kobiet przyjmuje wiec przed 8 juz bede koczowac ;-) bo musze sie wyrobic na 11 do poloznej na ktg... wiec bedzie bieganina ;-)
a jak sie tak martwisz czy urodzilam to wyslij mi swoj numer tel to odrazu tobie napisze jak zaczne rodzic ;-) albo bede po ;-) ale jak zacznie sie cos dziac to postaram sie na forum wejsc ;-)
ja dzisiaj malo na forum bo maz mial 1 dzien wolny wiec spedzalismy go razem ;-)
ee a wam tez stawy wysiadaja ?? bo moje nogi odmawiaja posluszenstwa i kolana i nadgarstki.. zaciezka jestem w koncu od 87 -103 kg sie uzbieralo..
a jak sie tak martwisz czy urodzilam to wyslij mi swoj numer tel to odrazu tobie napisze jak zaczne rodzic ;-) albo bede po ;-) ale jak zacznie sie cos dziac to postaram sie na forum wejsc ;-)
ja dzisiaj malo na forum bo maz mial 1 dzien wolny wiec spedzalismy go razem ;-)
ee a wam tez stawy wysiadaja ?? bo moje nogi odmawiaja posluszenstwa i kolana i nadgarstki.. zaciezka jestem w koncu od 87 -103 kg sie uzbieralo..
V
villandra8
Gość
ajako i inne (sorki, ale czytam na raty - GOŚCIE ), co ich dzisiaj chłopy wkurzały - dołączam do klubu wnerwionych dzisiaj żon/nieżon ;-)
No życie...
A teraz znowu goście, jutro z rana oddać krew do badania, więc znowu wycieczka do miasta...
Coś jeszcze miałam pisać.
Aha - foty zrobiłam, ale wrzucę pewnie dopiero jutro.
Na dziś uciekam - dobranoc kochane.
No życie...
A teraz znowu goście, jutro z rana oddać krew do badania, więc znowu wycieczka do miasta...
Coś jeszcze miałam pisać.
Aha - foty zrobiłam, ale wrzucę pewnie dopiero jutro.
Na dziś uciekam - dobranoc kochane.
inamorate
marcóweczka 2012 :)
kindzia26a coś około 2300 gr, ale mi lekarz mówił, że ona malutka będzie i do max 3 kg dojdzie i w ogóle większego nie wyduszę bo ja wąska w biodrach ehhhhhh sama nie wiem co on kombinuje jutro się dowiem, bo mam wizytę to Wam napisze
Bozienka24
Fanka BB :)
Atan caly dzien z mezulkiem moze sie cos ruszy numerek zaraz ci wysle na prv jestem ciekawa kiedy Amelka bedzie chciala wyjsc
Angel.
Zwierzoholik;)
Kasiurek1983
Witam pisze teraz bo mam dostep do neta i wolna .chwile bo z Iga .sie poznajemy i cycujemy. Wczoraj o 23 mialam kryzys i dalalm malej nan 1 wwiecie z butelko wypila 15 ml z czego polowe ulala ale ja mialam 4 godziny snu przypominam ze od 11 nie spalam nawet po porodzie yhhhhh no w nocy poprostu szukalam kata do spania nawet w tej wanience coIgola mi przywiezli bym. Sie przespala hjahaha wiec porow wygladal
Tak wieczorem mialam skurcze lekarz mnie zbadal i powiedzial ze szyjka jest bez zmian tak samo jej rozwarcie.....zrobili kg i tez nic nie wyszlo z niego ....godzine pozniej akurcze co 5 minut i szyjka zgladzona. Kazali mi wziasc goraca kapiel i okazalo sie ze rozwarcie na 6 cm i zrobili lewatywe i zass kapiel i juz na 8 palcow kazano mi rodzic sn boze co za bol... mialam gaz rozweselajacy i tyle urodzilam w 3 godzinie akcji nacieli mi krocze .... mala w inkubatorze spedzila 4 godziny w celu dogrzania tak to jest teraz juz spokoj lezy kolo mnie i sie grzeje . Ogolnie jest cudowna ladnie wsystko lapie. Juz sie rozglada po swiecie zdjecia na FB daje bo to prosto z telefonu bo tu nie mam jak ....przepraszam ze znowu o sobie wlasiwie o nas ale licze na to ze w srode czy czwartek nas wypuszcza to was jakos nadrobie w czytaniu .
Milego poniedzialku
Tak wieczorem mialam skurcze lekarz mnie zbadal i powiedzial ze szyjka jest bez zmian tak samo jej rozwarcie.....zrobili kg i tez nic nie wyszlo z niego ....godzine pozniej akurcze co 5 minut i szyjka zgladzona. Kazali mi wziasc goraca kapiel i okazalo sie ze rozwarcie na 6 cm i zrobili lewatywe i zass kapiel i juz na 8 palcow kazano mi rodzic sn boze co za bol... mialam gaz rozweselajacy i tyle urodzilam w 3 godzinie akcji nacieli mi krocze .... mala w inkubatorze spedzila 4 godziny w celu dogrzania tak to jest teraz juz spokoj lezy kolo mnie i sie grzeje . Ogolnie jest cudowna ladnie wsystko lapie. Juz sie rozglada po swiecie zdjecia na FB daje bo to prosto z telefonu bo tu nie mam jak ....przepraszam ze znowu o sobie wlasiwie o nas ale licze na to ze w srode czy czwartek nas wypuszcza to was jakos nadrobie w czytaniu .
Milego poniedzialku
reklama
MaMicurina
kasiurek no a o kim mialabys pisac
to dobrze ze mala coraz bystrzejsza
ja tam na meza nie narzekam bo jest najkochańszy ale szkoda ze musicie sie jeszcze facetami denerwowac
atan podobno pod koniec ciazy tak moze byc a przy wzroscie wagi jest to nawet logiczne ze wysiądą stawy i bolą....mnie uciska jeden punkt w plecach. po poludniu zaczyna i dopóki sie nie poloze umieram.
brzucho tez sie juz tak kurczy ze nie ma mowy o dluzszych spacerach-wogole chodzeniu.
pozdrawiam nadal z karpacza i polecam ...mimo ze nie pojeżdżę na niczym
to dobrze ze mala coraz bystrzejsza
ja tam na meza nie narzekam bo jest najkochańszy ale szkoda ze musicie sie jeszcze facetami denerwowac
atan podobno pod koniec ciazy tak moze byc a przy wzroscie wagi jest to nawet logiczne ze wysiądą stawy i bolą....mnie uciska jeden punkt w plecach. po poludniu zaczyna i dopóki sie nie poloze umieram.
brzucho tez sie juz tak kurczy ze nie ma mowy o dluzszych spacerach-wogole chodzeniu.
pozdrawiam nadal z karpacza i polecam ...mimo ze nie pojeżdżę na niczym