reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
bozienko kochana milo ze pytasz nie nie urodzilam niestety.. amelka sie nie spieszy jutro ide do ginka wiec sie coniecos moze dowiem w koncu ;-) jaka mam szyjke itd ;-) tylko musze sie zalapac na pierwsze numerki bo inaczej przekwitne w przychodni.. a tylko 15 kobiet przyjmuje wiec przed 8 juz bede koczowac ;-) bo musze sie wyrobic na 11 do poloznej na ktg... wiec bedzie bieganina ;-)
a jak sie tak martwisz czy urodzilam to wyslij mi swoj numer tel to odrazu tobie napisze jak zaczne rodzic ;-) albo bede po ;-) ale jak zacznie sie cos dziac to postaram sie na forum wejsc ;-)
ja dzisiaj malo na forum bo maz mial 1 dzien wolny wiec spedzalismy go razem ;-)
ee a wam tez stawy wysiadaja ?? bo moje nogi odmawiaja posluszenstwa i kolana i nadgarstki.. zaciezka jestem w koncu od 87 -103 kg sie uzbieralo..

ajako i inne (sorki, ale czytam na raty - GOŚCIE :rolleyes2:), co ich dzisiaj chłopy wkurzały - dołączam do klubu wnerwionych dzisiaj żon/nieżon ;-)
No życie...

A teraz znowu goście, jutro z rana oddać krew do badania, więc znowu wycieczka do miasta...

Coś jeszcze miałam pisać.
Aha - foty zrobiłam, ale wrzucę pewnie dopiero jutro.

Na dziś uciekam - dobranoc kochane.

kindzia26a coś około 2300 gr, ale mi lekarz mówił, że ona malutka będzie i do max 3 kg dojdzie i w ogóle większego nie wyduszę bo ja wąska w biodrach ehhhhhh sama nie wiem co on kombinuje jutro się dowiem, bo mam wizytę to Wam napisze :-D

bozienka no ja tez jestem cala ciekawska i niecierpliwie sie strasznie bo ja do cierpliwych nie naleze nawet test ciazowy robilam w 10dniu fazy lutealnej...i na szczescie bladzioch wyszedł;-)

Nie no dziewczyny damy rade :-D

1328650996_by_barmanick_500.jpg

(P.S jak ten w białym kubraczku to jedyny chłopiec to to najbardziej pokrzywdzony facet świata :-D )

Witam pisze teraz bo mam dostep do neta i wolna .chwile bo z Iga .sie poznajemy i cycujemy. Wczoraj o 23 mialam kryzys i dalalm malej nan 1 wwiecie z butelko wypila 15 ml z czego polowe ulala ale ja mialam 4 godziny snu przypominam ze od 11 nie spalam nawet po porodzie yhhhhh no w nocy poprostu szukalam kata do spania nawet w tej wanience coIgola mi przywiezli bym. Sie przespala hjahaha wiec porow wygladal

Tak wieczorem mialam skurcze lekarz mnie zbadal i powiedzial ze szyjka jest bez zmian tak samo jej rozwarcie.....zrobili kg i tez nic nie wyszlo z niego ....godzine pozniej akurcze co 5 minut i szyjka zgladzona. Kazali mi wziasc goraca kapiel i okazalo sie ze rozwarcie na 6 cm i zrobili lewatywe i zass kapiel i juz na 8 palcow kazano mi rodzic sn boze co za bol... mialam gaz rozweselajacy i tyle urodzilam w 3 godzinie akcji nacieli mi krocze .... mala w inkubatorze spedzila 4 godziny w celu dogrzania tak to jest teraz juz spokoj lezy kolo mnie i sie grzeje . Ogolnie jest cudowna ladnie wsystko lapie. Juz sie rozglada po swiecie zdjecia na FB daje bo to prosto z telefonu bo tu nie mam jak ....przepraszam ze znowu o sobie wlasiwie o nas ale licze na to ze w srode czy czwartek nas wypuszcza to was jakos nadrobie w czytaniu .
Milego poniedzialku

reklama
kasiurek no a o kim mialabys pisac :)
to dobrze ze mala coraz bystrzejsza:tak:

ja tam na meza nie narzekam bo jest najkochańszy ale szkoda ze musicie sie jeszcze facetami denerwowac

atan podobno pod koniec ciazy tak moze byc a przy wzroscie wagi jest to nawet logiczne ze wysiądą stawy i bolą....mnie uciska jeden punkt w plecach. po poludniu zaczyna i dopóki sie nie poloze umieram.
brzucho tez sie juz tak kurczy ze nie ma mowy o dluzszych spacerach-wogole chodzeniu.

pozdrawiam nadal z karpacza i polecam :tak:...mimo ze nie pojeżdżę na niczym

Do góry