reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejka Wam...
Noc znowu straszna, ja juz mam tak dosc..
Spac o 1..pobudka o 3:30 bo siku, potem 5 rano bo juz nos zapchany i za goraco, wywietrzyc pokoj, potem 9 znowu siku i druga dziurka nosa..teraz ledwo o 12 mnie M dobdzil..
Czuje sie koszmarnie..no i spanie wcale nie super wygodne i fajnen..
jej..

M na popoludnie jedzie i biedny gania to odkurzyc, to posprzatac, to mi herbate, sie okazalo, ze niema picia a ja musze pic i wlasciwie do pracy powinien wychodzic a pedzi do sklepu :-( ciezarna zona + choroba to jakas katastrofa ;/

Vill a ty nie tniesz pazurków swojemu kociakowi?? Moje zawsze maja sciete, to jest makabra przez przypadek nawet sie zachaczyc o taka igłe :sorry2: Tesciowej za to nie maja i przypadkiem mi zachaczyla o skórkę przy paznokciu- babrało mi sie fatalnie 2 tygodnie :wściekła/y:

Pere juz nie dlugo!! Chcialabym Cie pocieszyc, ale ciezko :( Mi tez tak zle bylo z tym wszystkim w szpitalu, jednak jestesmy zawsze w rekach lekarzy wiedza co robia.. ROzwala mnie na łopatki jak w necie jakies laski pisza, ze dostaly cos od lekarza ale nie biora bo.. 'przeczytaly ulotke i nie wskazane' 'przeczytaly w internecie, że...'... Matko Boska, to w długa pogonic wszystkich lekarzy jak internet jest madrzejszy. Niech sie sam kazdy leczy ;/
Wiec nie martw sie juz , wiedza co robia! Jeszcze chwil pare i WKONCU dowiemy sie co tam u Ciebie siedzi :-)

Monika rowniez podziwiam, czuje sie jak dętka bez powietrza i jakbym miala przyswajac jakas wiedze na egzaminy to ...bym odpuscila napewno.. Szacun!

Mini alez Ci sie ten malutek twój nacierpi no.. dużo zdrówka

Ivi tobie też no mialo kiedy przyjsc jak ty na zielonym swietle jestes :-D

Nefi poprostu sie trzymaj!!

reklama
mata pewnie podam bo sama nic nie wymyślę :-D
Niepokoi mnie tylko dlaczego nie boli go gardło ( przy anginie to typowy objaw ) a bardziej skarży się na brzuszek :sorry2: szkoda że nie mam takiej sprawdzonej lekarki - ta o której byłam ( a nie było mojej niestety ) już kilka razy postawiła złą diagnozę mojej znajomej i dlatego z duszą na ramieniu będę go paść tymi lekami :zawstydzona/y:

Angel nic Ci nie przechodzi ??

cześć laseczki
ja dziś jeszcze bardziej załatwiona, ale przynajmniej spokojniej spałam w nocy ;)
w każdym razie mąż odwiózł dziecia do przedszkola, teraz robimy śniadanko i kończymy projekt :tak: oby w ten weekend sprawę już zamknąć!:-) wtedy mogę spokojnie rodzić:-D

Atan - ból jak na @ jest dobry ;) ale on się pojawia i znika czy trwa cały czas?
trwa caly czas ,,i promieniuje na kregosłup.. a skurczy brak i wody nadal nie odeszły.. ale siedziec nie moge ani lezec na plecach bo boli... a do tego znowu Amelka jakos tak uciska ze trudno sie siusiu robi...

a i snil mi sie porod... ;-) ale smiesznie ;-) bo snilo mi sie ze poszlam na wizyte co mam w poniedzialek do ginka i bada szyjke i mowi oo wody odeszly i po chwili skurcz on mowi nie pchaj a ja nie moglam sie powstrzymac i glówke bylo widac i nastepny skurcz i Amelka byla na swiecie ale nie chciala krzyczec ani plakac tylko szukala ustami cycka ;-) i jak ja przystawil do piersi o zaczela jesc ;-) taki mialam sen ;-)

witam dziewczyny ;-)

naskrobalyscie tyle .... ze nie pamietam juz co i jak:zawstydzona/y:

ja ostatnio tez mam problemy ze spaniem....a dzis jeszcze szczeniory tak halasowaly w nocy....... wiec niedospana jestem bardzo :baffled:

jutro ide na moja szkole rodzenia :dry:ciekawe co tam beda gadac ?
a pozatym to nudaaaaaaaaaaaaa

dzis na obiad gotuje piecczarkowa i wiecej nic robic nie bede :dry:pada deszcz brzydko i szaro jest... wiec nawet spacer mi odpada...

Dziewczyny nie nadrabiam co piszecie.... mam straszny ból żołądka - zjadłam jeden talerz rosołu i zwijam się z bólu... jak myślicie czy to może być poważne?? nie wiem czy dzwonić do lekarza czy na IP jechać....

LIna - cieżko powiedzieć co to może być przez neta... Ogólnie na niestrawność czy problemy z brzuszkiem wszelkiego rodzaju (ale pochodzące z przewodu pokarmowego oczywiście) polecam 1/4 łyżeczki mielonego(!) kminku popić pół szklanki ciepłej wody. Pomaga prawie od razu:tak:

Kurcze tylko, że te bóle już mam ze 3 dni... jak nic nie jem jest ok... wczoraj jeszcze bóle przy jedzeniu były słabe... dziś od rana nic konkretnego nie jadłam - serek danio sztuk 1- teraz jak zjadłam zupę natychmiast wymioty i ból :dry::dry::blink::blink:

helołłł :)
Oj ile ja bym oddała żeby przespac jedną noc w całosci żeby nie wstac do łazienki , żeby nie obudzic sie z zapchanym nosem , a najważniejsze przespac sie na brzuchu ehhh....
Niby juz niedługo ale ciągnie sie tak nieziemsko że szok:confused:
Dzisiaj rano sie obudziłam z nerwą że znowu nieprzespana noc ehhh.,...
Juz bym chciała byc po wszystkim tak najlepiej gdzies po miesiacu od urodzenia córeczki i żeby wszystkie "groty" sie pogoiły i żebym wiedziała jak "sie obsłużyc" małą ehhhhh i bym sobie zaczeła cwiczyc i było by super ale no nic trzeba poczekac :) Narazie sobie marze :zawstydzona/y:
Po za tym dzisiaj zjadłam fast fooda , naszło mnie i masz musiałam :)

kadza - niedługo? no w sumie.. jeszcze tylko jakieś 3-4 lata jak dobrze pójdzie.. ;) Bo jak maleństwo się urodzi to zapomnisz co to noc i dzień na jakiś czas.. a potem standardem będą pobudki w nocy. Z tym, że organizm się nieźle przestawia na takie funkcjonowanie i to na prawdę aż tak bardzo nie przeszkadza :) A raz na jakiś czas w pełni przespana noc i święto :-D

Lina - niestety przez neta raczej nikt Ci nie powie co to może być :-(

reklama
JA po drzemce, ale nie jakieś twardej... bo tv cały czas wlaczone, to sms, to przyjaciolka zadzwonila a to mężu dzwonil czy czasam skurczy nie mam.....

Juz bym chciała byc po wszystkim tak najlepiej gdzies po miesiacu od urodzenia córeczki i żeby wszystkie "groty" sie pogoiły i żebym wiedziała jak "sie obsłużyc" małą

Oj ja też bym chciała być juz po porodzie, zeby mi juz tam nic nie leciało, i żebym juz tylko musiala się cieszyć ze mam synka:-)

Lina mnie zoładek boli czasami i mam mdłości i czasami zwymiotuje- ale to mały mi nogami jakoś chyba uciska ten żoładek.

KAmilaedi- oj te twoje szczeniaczki, Ale i tak sa kochane i słodkie. U mnie o dziwo nie pada i ciepło:-)około 12 stopni na plusie:-)

Angel- wspołczuje ci choroby. A moze by przejsc sie do gp i jakis lek by ci przepisal

mata-kow jak zwykle na obrotach:-)

mini- biedny ten twoj synek. Ale jak dobrze dobrany antybiotyk to 2-3 dni i bedzie lepiej

Ostatnia edycja:
Do góry