reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiulka ale czad z tym baby shower Ci koleżanki zrobiły, a prezenciki super :-)

Mini
biedny ten Twój Borysek, ciągle coś, zdrówka dla Tygryska

Kadza ja prezentu chyba nie robię, bo mam pustkę w głowie. Myśleliśmy czy nie iść do kina ale to też takie oblatane, wszyscy do kina chodzą więc nie wiem. Może ubierzemy się ładnie i pójdziemy na jakąś romantyczną kolację do fajnej restauracji? Nie wiem jeszcze

Angel ból zęba w ciąży. Masakra, przechodzilam to i okazalo sie, ze zab jest do leczenia kanalowego. Teraz chodze do dentysty, zrobila mi tego zeba tak aby tylko nie bolal, a po porodzie musze rentgen tego bolacego zrobic.
Przy okazji okazalo sie, ze wiecej mam do leczenia wiec mnie zapisala i do porodu bede chodzila regularnie
Cale szczescie dentysty ja sie wcale nie boje, a wrecz lubie chodzic

Vill poprasowane

Atan
jestes. Amelka jeszcze w brzuszku

reklama
Hej :)

Ivi- dużo zdrówka! Oby Cię szybko choróbsko opuściło.

Angel- łączę się w bólu! Mój ząb od kilku dni też szaleje. Na razie się nie daje ale coś czuję, że długo nie wytrzymam.

Kasiulka - ale fajne prezenty! W ogóle super niespodzianka.

Vill- O matko, ale Cię kicia urządziła. Niech się szybko oko wygoi! Aż mnie ciarki przeszły na samą myśl o szwach.

Mini- biedny Borysek! Niech szybciutko zdrowieje!

Ja od 5 na nogach. Nie mogłam spać :/ Chyba zaraz skoczę do wyrka trochę odespać.
Dziś skończyliśmy 36 tydzień :D Coraz bliżej :D

atomówka dobrze że zajęłaś się zębami ... łatwo to zaniedbać a potem dużo ból i kasy schodzi ... Jesteś chyba jedyną osobą która lubi chodzić do dentysty :-D

Marusia pewnie że się połóż ... Ja sama bym chętnie się wyłożyła ale mam taką czteroletnią przesłodką przeszkodę :-)

Kurcze , ostatnio Idka mało się rusza ... mam nadzieję że to kwestia tego że ja jestem aktywniejsza , ale jak tak nadal będzie to może w następnym tygodniu wybiorę się na KTG ....

Bozienka jak Kornlecia ??? Przeszedł jej ten katar ??

Kurcze wszystkie biegacie na KTG a ja nie miałam ani razu i pewnie będę miała dopiero w sobote 18 lutego jak pójdę do szpitala :baffled:

Mini55 zdrówka dla Boryska :tak::tak:

Inamorate ja też nie miałam , podobno na KTG chodzi się dopiero po terminie , ewentualnie jak są jakieś przesłanki to można wcześniej ....

Mini55 no to mnie teraz uspokoiłaś :tak:

U mnie mała jak jej się zachce są dni, ze szaleje, ale są też takie że cicho sza... Nie ma się co martwić śpi sobie pewnie :-D

Mini, mój Grześ ostatnio też mniej ruchliwy, trochę mnie to martwi, uspokajam się sama, że ma mniej miejsca itd.

No właśnie nie wiem czy ilość miejsca ma znaczenie . Wydaje mi się że im mniej miejsca tym bardziej dziecko powinnam czuć a nie na odwrót :dry:
A do tej pory była mega ruchliwa - więc ma dość niezły temperament :tak:.

A ja się najadłam czekolady i się zaczęły tańce hulańce :-D:-D

Kasiulka ale Ci dziewczyny fajną niespodziankę zrobiły tylko pozazdrościć znajomych :-)

reklama
Do góry