reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kasiulka prezenty super fajne te Twoje kolezanki:-D
inamorate ja tez nie mialam jeszcze KTG takze sie nie martw nie jestes jedyna:-)

Musialam zrobic kawe bo normalnie spie na siedzaco cos mi sie porobilo:-)

haaaa no i jestem :)
Dziewczyny co planujecie na walantynki dla waszych partnerów? :) bo ja zero pomysłow...

Zuzankę planuje w prezencie dla Męża :-D:-D:-D:-D mam nadzieję, że ostatecznie w Walentynki ewentualnie wcześniej może dostać prezent :-D:-D:-D

Kasiulka ekstra prezenciki zebrałaś :-) zazdraszczam :-):-)
Inaaaa ja dziś tez pizzę robię - mam już wszystkie składniki kupione - koło 16 się biorę do pracy :-):-)
Mini biedny ten Twój Borysek - oby szybciutko wrócił do zdrowia...

Moja Niunia też się ruszać zbytnio nie chce - a ja porobiłam już wszystko co zaległe miałam - jeszcze odkurzyć by się przydało no ale cóż nie wsio na raz :-D:-D:-D:-D

_Lina kobieto skąd Ty masz tyle energii jakby co to u mnie też by się przydało poodkurzać :-p:-D Ja to się ruszać nie mogę :wściekła/y: nie wytrzymam z tą miednicą :crazy:

hej kochane, moje dziecię też ostatnio coś mało aktywne no ale jakoś się tym nie martwie bo pewnie jest wszyswtko ok :)) co do KTG to miałam tylko robione jak leżałam na oddziale potwierdzić tą cholestaze a tak to mój gin jakoś o tym nic nie mówi :)) jeżeli któraś z kobitek ma nadmiar energii to zapraszam do mnie posprzatać bo u mnie leń od paru dni na maxa i nic mi się nie chce :p my dzisiaj z m również pizze będziemy wieczorem wcinać :)) a co do walentynek to już tyle razem jesteśmy (7 lat razem, pół roku małżeństwo) że nic sobie nie kupujemy, wystarczy że mamy siebie :))

helooo
ja od rana podczytuje, ale tak łaze jak przetracona, mimo tych wszystkich lekow brzuch mnie pobolewa od wczoraj, ale moze tak to juz musi byc na tym etapie :baffled:
jupiiii ostatnie pranie malucha poczynilam, ale to juz samo 'ubranie' z kołyski, pozytywke, przytulanki, ostatnie czapeczki, kocyki uffff w koncu :-) posciele wszystkie poprasowalam dzisiaj i reszte prasowania, nic mi juz nie zalega, moge isc rodzic :-)

tunia, mini- ja wlasnie kawe popijam, zagryzam takim tyci, tyci batoniczkiem ;-)
moje dziecko tez bardzo ospale dzisiaj i w ogole od wczoraj, niby wypnie czasem ta girke, ale tak to chyba w wiekszosci czasu spi. Cisnienie pewnie dzieciaczkom nie sprzyja.

Kasiulka- ale masz fajne kumpele!! swietne prezenty, swietna niespodziewajka!!

o ja pierdu zapomnialam, ze mam henne na brwiach :szok: leeeceee

reklama
Dzięki babeczki :tak: Nie jest to ból jednostajny, teraz jest ok np. ale jak czasem zacznie pulsować noo.. :/
MaMi z dentystami w UK jest masakra- ALE w ciazy akurat za darmo.
Tyle, że ja mam dentystofobię, owszem jestem idiotką, ale nic na to nie poradze.
Ja chce pociazy..nawet jak maja rwac :-( Bo wtedy za włosy mnie M zaprowadzi, powiem, ze bez znieczlenia nawet na fotel nie usiade i jakos moze przezyje.
Teraz stresu bym takiego dostala + znieczulenie, przysiegam skonczylo by sie to szpitalem :no:
Oby wytrzymal...

Ja jestem jak śnięta ryba ...poszlam spac po 3, m sie rozgral na calego do 4.. a o 10 juz spac zajebiscie wspolokatorzy nie dali.
Ehh....

Vill to cie kociak urządził jeju, alez to musialo bolec w oko :baffled:

Kasiulka wspaniale prezenty!! I ten motylek z LAMANZA bardzo mi sie podoba, wlasnie wczoraj ogladalam je i planuje nabyc ze dwie takie zabawki :-) Choc tanie nie sa :dry:

Kto jeszcze..jej mozg mam zresetowany zaraz sie klade jeszcze;/

Zdrówka dla dzieciaczków, Borysek i Emilka cos niedomaaja?

ide..

Aaa co do czkawki.. to ja wiem, ze ona bezbolesna dla dzidzia jest i , ze sobie tak płucka ćwiczy...ale mój ma ją po 10 razy na dzien :/
Odkąd wstalam 3 godziny temu ma drugi raz wlasnie, dluga i meczaca.. Czy jestem glodna, czy zjem czkawka..
Czy tak jej duzo to tez normalne??

Ostatnia edycja:
Do góry