reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiulka no to super!baby showery sa spoko :tak:

vill ja o tym twoim prasowaniu to czytam i czytam hehe:-)

angel bidaku :-(-ja caly czas juz teraz chodze do dentystki i lecze wszystko co sie da a ogolnie mam predyspozycje do psucia sie zgryzaczy...byle tylko nie bolało...a jak w UK z dentystami wogole?

wczoraj meczylam sie z tym postawionym brzucholem az nie wzielam kapieli faktycznie-dziekuje za rade...
teraz obudzilam sie o 5.00 i nie moglam spac wiec oto jestem.

jak mnie ostatnio stacjonarny gin zdzaznil , jade dzis do mojego zaufanego w Poznaniu w klinice-przy okazji zrobią ktg i moze wozek odbierzemy...pewnie wroce kwicząc

milego dnia!

reklama
Dzien dobry dziewczynki :)
Ja mojego odprawiłam do pracy. I znowu kolejny nudny dzien ;/ ale co zrobic.
Pewnie pójde jeszcze spac bo w nocy prawie wogóle nie śpie , dzisiaj z moim śniły nam sie całą noc pierdoły hehehe jak sobie zaczelismy opowiadac to myslałam ze sie popłacze ze śmiechu :) śnił mi sie żurek mmmhmmm może by zrobił :D
Noo u mnie tez ząbki sie szybko psuja ale na szczęscie nic sie tam nie dzieje jak narazie pójde za jakies 2-3 miesiące obadac co tam w paszczy piszczy :p

No nic dziołchy miłego poranka :D odezwe sie później :)

dobry
no ja juz od 5 nie spie czyli spalam bite 4godzny super:)no nic dam rade,moze pozniej sie przespie, dzis w koncu moze zamowimy ten wozek i szukanie domu nas czeka-moze pojade gdzies z m bo w wyrku krecka dostaje-mam nadzieje ze cos sie ruszy w tej kwestii.
vill kurcze to masz jakiegos lobuza tego kota,dobrze ze nic ci nie jest
kasiulka to super impreze mialas

Kamila - dobrze, ze nic się nie stało, a takich filmów, to lepiej nie oglądaj, bo w trakcie porodu dużo zależy od psychiki - jak się będziesz bała, to może się poród zatrzymać.
Monika - w ciąży organizm skupia się na dziecku i roztargnienie, brak pamięci do innych rzeczy są normalne.
Villandra - co za pech z tym kotkiem. W końcówce ciąży jechać do szpitala na szycie powieki... Dobrze, że w sumie to nic poważnego.
Angel - współczuję bólu zęba. Ja w ciąży z Emilką miałam usuwany ząb - chirurgicznie, ale wtedy nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Teraz to już lepiej chyba zaczekać do porodu. Krocze też często mnie boli.

Emilka miała iść dzisiaj do przedszkola i później przenocować u babci, a ja miałam w planach wielkie pakowanie. Emilka obudziła się z dużym kaszlem i ciepłą głową. Zostawiłam ją w domu, więc znowu plany nie wypaliły. Ech... Ciekawe, czy cokolwiek dzisiaj uda mi się zrobić.

Hej Marcóweczki :-):-):-)

Uffff nadrobiłam :-):-):-):-)

Ivi życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia.... co by na rozwiązanie siły były...:tak:
Mini a co z Tygryskiem???? Znów biedactwo chore??? Mam nadzieje, że chwilowe to było i po nocy lepiej.... Dużo zdrówka i dla Tygryska i dla Emilki - co by dzieciaczki szybko odżyły :tak:
Monika mój mózg usilnie wypiera to, że w sobotę i niedzielę mam zjazd :-D:-D:-D a co mówić o nauce :-D
Kamila spadać ze schodów... ja bym zawału dostała... uważaj Kobietko....
Vill.... a Ty Kociaka odpuść - niech mieszka z dziadkiem przez jakiś czas... dobrze, że to się tylko tak skończyło...
Angel moje zęby są jakby dziurkaczem kto w ciąży przeleciał - ale czekam - 2 miesiące po porodzie się za nie biorę...ale bólu to współczuję...

A my po zdjęciach - całe 4 sztuki :-D:-D:-D ale fajna pamiątka będzie - a jak już będzie to się pochwale :-D:-D:-D Noc tradycyjnie straszna - bóle placów okrutne a brzuch mi niedługo na kolana spadnie :-D:-D:-D:-D

Atan
urodziłaś????

Witam!

Kasiulka ale fajna niespodzianke Ci koleżanki zrobiły :-)

Vilandra no to ładną nocke Tobie kotek zafundował... dobrze, że nic poważnego się nie stało. A z prasowaniem widzę masz jak ja :-D

Monika zaćmienie umysłu to chyba normalna rzecz w ciąży, ja w pierwszej ciąży byłam na ostatnim roku studiów - o ile na kolokwia i egzaminy byłam w stanie cos się pouczyć (tzn kilka razy przeczytałam materiały) i udało mi się bezproblemu zaliczać, to juz z pisaniem pracy wielki problem, bo bywały dni, że mimo mega skupienia pisałam po pół strony... no i w końcu broniłam się z nastepnym rokiem :sorry2:

Kamila do takich filmów wybieraja ekstremalne przypadki - jeden na milion, więc nie ma co się stresować ;-)

Mamicurina powodzenia na wizycie :-)

Angel oj szkoda, że tego ząbka w Polsce jak bylas nie pokazałaś dentyście... oby paracetamol pomagał i ząb dał sobie spokój:tak:

Atan i jak tam Amelka, jeszcze woli siedzieć w brzuszku? Wiadomo u mamy najlepiej ;-)

Doris zdrówka dla córki - wirusiska sie panoszą, więc trzeba byc czujnym :tak: ale Emilka duża panna, na pewno da coś porobić ;-)

u mnie nocka nawet nawet, poszłam spac po północy, do Dobrusi wstawałam ze 3 razy. Teraz właśnie kończę śniadanie i zastanawiam się co by tu dzisiaj robić...

helo dziewczynki ;) ktoras poszla na porodowke ?/ moja niunia postanowila od 3 do 6 niespac potem sie przespac godzinke i to by bylo na tyle teraz lezy sobie na brzuszku dzwiga glowe i sie rozglada malpiszonek jeden,eghh ale czuje jak ja nosze ze sie jej przytulo i to zdrowo ale niema sie co dziwic na tyle co ona wcina smieje sie ze zaniedlugo jej bede musiala dosypac kaszki do mleka bo tak wcina i wiecznie glodna ;) niestety apetyt ma po tatusiu

witajcie :)

ja dzisiaj tu trochę wcześniej, bo zaraz jadę na USG, już się nie mogę doczekać. Impreza faktycznie była super, dostałam też fajne prezenty, głównie zabawki, bo nie miałam ani jdenej, dziewczyny trzymały rękę na pulsie, później może wrzucę zdjęcia
MaMicurina baw się dobrze w Poznaniu i powodzenia na wizycie
Kadza leń się i ciesz bo już niedługo będziesz tylko marzyła o takim dniu
Angel współczuje z tym zębem, ale pewnie im szybciej byś się z nim rozprawiła tym lepiej
Lina jak będą zdjęcia to wrzucaj, jestem ciekawa co Wam wyszło

dzień dobry dziewczyny,

zdrówka wszystkim chorowitkom życzę
.
jakis wredny okres się zaczął ja tez zasmarkana chodzę.:baffled: oj a kichanie w ciązy to nie jest za przyjemne, cały brzuszek mnie boli.:baffled:

Angel
mnie tez tak boli jak Ciebie, szczególnie jak sie nałażę. co do zęba to może szałwia by na razie cos pomogła. ja sobie troszke ząb wyciszyłam. są tez przynajmniej u nas (może u Was też) takie smarowidła na dziąsła i stany zapalne zębów właśnie na bazie szałwi i jeszcze z czyms takim co uśmierza miejscowo ból. może cosik takiego na razie da rade???

Villandra
nie no kot gangster normalnie. dobrze, że nic powaznego.
Kasiulka powodzonka na USG :tak:

ja wczoraj się nalatałam. ojjj ciężko było się ruszac już, a dzis zakwasy w nózkach mam. musiałam jeszcze pare rzeczy kupić.
ja dziś do lekarza biegnę, mam tez KTG. zobacze co mój gin na te moje wyniki powie. :dry:

oki zmykam. miłego dnia życzę.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry:-)

I ja dzisiaj wczesniej:-)no ile mozna spac wkoncu:-D

villandra no ale przygoda zycze zeby szybciutko sie zagoilo:-)
Angel wspolczuje z zebem ja narazie odpukac nie mam problemow zobaczymy jak dlugo:-)
Lina czekam na zdjecia:-D
Kasiulka jeszcze raz trzymam kciuki za USG zdawaj szybko relacje a no i zjdecia z babyshower wstaw koniecznie:-)
Bozienka to super ze malutka ma apetyt gorzej jak by nie chciala jesc:-)

A ja nie wiem co bede dzis robic pewnie sie polenie:-D

Do góry