reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hej Marcóweczki :-):-):-)

Uffff nadrobiłam :-):-):-):-)

Ivi życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia.... co by na rozwiązanie siły były...:tak:
Mini a co z Tygryskiem???? Znów biedactwo chore??? Mam nadzieje, że chwilowe to było i po nocy lepiej.... Dużo zdrówka i dla Tygryska i dla Emilki - co by dzieciaczki szybko odżyły :tak:
Monika mój mózg usilnie wypiera to, że w sobotę i niedzielę mam zjazd :-D:-D:-D a co mówić o nauce :-D
Kamila spadać ze schodów... ja bym zawału dostała... uważaj Kobietko....
Vill.... a Ty Kociaka odpuść - niech mieszka z dziadkiem przez jakiś czas... dobrze, że to się tylko tak skończyło...
Angel moje zęby są jakby dziurkaczem kto w ciąży przeleciał - ale czekam - 2 miesiące po porodzie się za nie biorę...ale bólu to współczuję...

A my po zdjęciach - całe 4 sztuki :-D:-D:-D ale fajna pamiątka będzie - a jak już będzie to się pochwale :-D:-D:-D Noc tradycyjnie straszna - bóle placów okrutne a brzuch mi niedługo na kolana spadnie :-D:-D:-D:-D

Atan
urodziłaś????
niestety nie ;-(
Witam!

Kasiulka ale fajna niespodzianke Ci koleżanki zrobiły :-)

Vilandra no to ładną nocke Tobie kotek zafundował... dobrze, że nic poważnego się nie stało. A z prasowaniem widzę masz jak ja :-D

Monika zaćmienie umysłu to chyba normalna rzecz w ciąży, ja w pierwszej ciąży byłam na ostatnim roku studiów - o ile na kolokwia i egzaminy byłam w stanie cos się pouczyć (tzn kilka razy przeczytałam materiały) i udało mi się bezproblemu zaliczać, to juz z pisaniem pracy wielki problem, bo bywały dni, że mimo mega skupienia pisałam po pół strony... no i w końcu broniłam się z nastepnym rokiem :sorry2:

Kamila do takich filmów wybieraja ekstremalne przypadki - jeden na milion, więc nie ma co się stresować ;-)

Mamicurina powodzenia na wizycie :-)

Angel oj szkoda, że tego ząbka w Polsce jak bylas nie pokazałaś dentyście... oby paracetamol pomagał i ząb dał sobie spokój:tak:

Atan i jak tam Amelka, jeszcze woli siedzieć w brzuszku? Wiadomo u mamy najlepiej ;-)

Doris zdrówka dla córki - wirusiska sie panoszą, więc trzeba byc czujnym :tak: ale Emilka duża panna, na pewno da coś porobić ;-)

u mnie nocka nawet nawet, poszłam spac po północy, do Dobrusi wstawałam ze 3 razy. Teraz właśnie kończę śniadanie i zastanawiam się co by tu dzisiaj robić...
no stanowczo woli mamy brzuszek nokaltowac i siedziec w nim jak takki śnieg za oknem...
ja już po usg i w domku :)
zdjęć z baby shower nie mam, bo to była niespodzianka i nie miałam aparatu, koleżanki też nie miały :sorry2:, zrobiłam tylko zdjęcie prezencikówZobacz załącznik 434976
śliczne prezenciki ;-)
Kasiulka ale czad z tym baby shower Ci koleżanki zrobiły, a prezenciki super :-)

Mini
biedny ten Twój Borysek, ciągle coś, zdrówka dla Tygryska

Kadza ja prezentu chyba nie robię, bo mam pustkę w głowie. Myśleliśmy czy nie iść do kina ale to też takie oblatane, wszyscy do kina chodzą więc nie wiem. Może ubierzemy się ładnie i pójdziemy na jakąś romantyczną kolację do fajnej restauracji? Nie wiem jeszcze

Angel ból zęba w ciąży. Masakra, przechodzilam to i okazalo sie, ze zab jest do leczenia kanalowego. Teraz chodze do dentysty, zrobila mi tego zeba tak aby tylko nie bolal, a po porodzie musze rentgen tego bolacego zrobic.
Przy okazji okazalo sie, ze wiecej mam do leczenia wiec mnie zapisala i do porodu bede chodzila regularnie
Cale szczescie dentysty ja sie wcale nie boje, a wrecz lubie chodzic

Vill poprasowane

Atan
jestes. Amelka jeszcze w brzuszku
jestem jestem spalam se smacznie bo ten snieg jakos tak na mnie dzaiala ze budze sie i zasypiam i tak w kolko...
a teraz ide zjesc leniwe ;-) choc ta pizza wasza ladnie wygladała ;-)

a u mnie brak ogolnie jakiekolwiek akcji porodowej... niech sie cos zacznie bo juz mi sie nudzi w domku...i chce juz amelke,,,,!!

Dzięki dziewczyny kochane jesteście :-)
Doris - kiepskie wytłumaczenie dla wykładowcy heh ze mam dziurę w głowie.
A najlepsze że z córką jak byłam w ciąży uczyłam się i nie miałam takich problemów z przyswajaniem wiedzy.
Piniula - ja mam w weekend 6 egzaminów i też nauko wstręt :-)
Lina - do mnie chyba jeszcze też nie dochodzi że zjazd jest ale ja zaczynam od piątku..
Angel - z tego co wiem to lepiej zrobić bo bardziej nie leczony szkodzi niż znieczulenie a miałam kanałówki robione gorsze jak dla mnie od wyrywania więc trzymaj się z tym niedobrym zębem

Lina szalona kobieto nie czytaj takich rzeczy przed porodem, a skoro juz poczytałaś to pamietaj nigdy nie jest ani tak źle ani tak dobrze jak piszą i tego sie trzymajmy szanowne Panie.
Damy radę.:tak:

Angel moja też czka i czka :-D Szkoda że nie zrobiłaś tego ząbka wcześniej - ja tak zwlekałam bo niby nie bolał a jak zaczął to od razu spuchłam ... nie żebym Cię straszyła ale może idź skoro boli :sorry2:

Lina
wariatko :-D:-D:-D

Monika nie wyobrażam sobie teraz wkuwać do egzaminów ... Trzymam kciuki jednak :tak:

Chciałam żeby Borys przespał jak najwięcej gorączki , bo jednak to walka organizmu i nie lubię mu zbijać ale po 6 h od podania ibuprofenu - miał prawie 40 stopni :-( Teraz dopiero padł jak gorączka przestała go męczyć .

ajako jak henna ?? :-)

nefi święte słowa :tak:....

Moja drzemka nieco się przeciągnęła :zawstydzona/y: Ciekawe co będę robić w nocy :D

Mnie to aż boli i można małą za nogę złapać :-D:-D:-D Tak sobie myślałam co dzisiaj na obiad a przecież dziś jest międzynarodowy dzień pizzy :-D:-D
Zobacz załącznik 435037

mniam mniam mniam :-D:-D

U nas dziś była pizza na śniadanie :D Nawet nie wiedziałam, że to dziś takie święto :D
W ogóle to mało brakowało, a mielibyśmy dziś tłusty czwartek :D Moja 6-letnia chrześniaczka poszła do babci wczoraj i mówi, że musi pączki jutro upiec, bo tłusty czwartek. A mamuśka zamiast sprawdzić w kalendarzu, to od rana zaczęła sobie produkty przygotowywać, a my z siostrą na nią oczy i 'co robisz?" A ona, że pączki, bo Ala powiedziała, że chce pączki babci na tłusty czwartek i dopiero ją uświadomiłyśmy, że to za tydzień :D

inamorate ja tez nie mialam jeszcze KTG takze sie nie martw nie jestes jedyna:-)

U mnie też jeszcze zero tematu KTG. Może w poniedziałek coś na wizycie się dowiem.

Muszę jechać po siostrę, bo siadł nam drugi samochód i musimy sobie radzić z jednym :D Wyślę chyba przy okazji totka :D A nóż uśmiechnie się do nas los :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D

reklama
MONIKA ja mam 5 egzaminów w ten weekend... Jak sie zaczne uczyc to zasypaim.... :( ah nie wiem jak to bedzie.... z nerwów zaczne rodzic hehe

Do góry