reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
Angel nie martw sie moja też ma często czkawkę podobno to normalne ja tam sie nie marwtwie to ty też sie nie martw :*
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
niestety nie ;-(Hej Marcóweczki :-):-):-)
Uffff nadrobiłam :-):-):-):-)
Ivi życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia.... co by na rozwiązanie siły były...
Mini a co z Tygryskiem???? Znów biedactwo chore??? Mam nadzieje, że chwilowe to było i po nocy lepiej.... Dużo zdrówka i dla Tygryska i dla Emilki - co by dzieciaczki szybko odżyły
Monika mój mózg usilnie wypiera to, że w sobotę i niedzielę mam zjazd a co mówić o nauce
Kamila spadać ze schodów... ja bym zawału dostała... uważaj Kobietko....
Vill.... a Ty Kociaka odpuść - niech mieszka z dziadkiem przez jakiś czas... dobrze, że to się tylko tak skończyło...
Angel moje zęby są jakby dziurkaczem kto w ciąży przeleciał - ale czekam - 2 miesiące po porodzie się za nie biorę...ale bólu to współczuję...
A my po zdjęciach - całe 4 sztuki ale fajna pamiątka będzie - a jak już będzie to się pochwale Noc tradycyjnie straszna - bóle placów okrutne a brzuch mi niedługo na kolana spadnie
Atan urodziłaś????
no stanowczo woli mamy brzuszek nokaltowac i siedziec w nim jak takki śnieg za oknem...Witam!
Kasiulka ale fajna niespodzianke Ci koleżanki zrobiły :-)
Vilandra no to ładną nocke Tobie kotek zafundował... dobrze, że nic poważnego się nie stało. A z prasowaniem widzę masz jak ja
Monika zaćmienie umysłu to chyba normalna rzecz w ciąży, ja w pierwszej ciąży byłam na ostatnim roku studiów - o ile na kolokwia i egzaminy byłam w stanie cos się pouczyć (tzn kilka razy przeczytałam materiały) i udało mi się bezproblemu zaliczać, to juz z pisaniem pracy wielki problem, bo bywały dni, że mimo mega skupienia pisałam po pół strony... no i w końcu broniłam się z nastepnym rokiem
Kamila do takich filmów wybieraja ekstremalne przypadki - jeden na milion, więc nie ma co się stresować ;-)
Mamicurina powodzenia na wizycie :-)
Angel oj szkoda, że tego ząbka w Polsce jak bylas nie pokazałaś dentyście... oby paracetamol pomagał i ząb dał sobie spokój
Atan i jak tam Amelka, jeszcze woli siedzieć w brzuszku? Wiadomo u mamy najlepiej ;-)
Doris zdrówka dla córki - wirusiska sie panoszą, więc trzeba byc czujnym ale Emilka duża panna, na pewno da coś porobić ;-)
u mnie nocka nawet nawet, poszłam spac po północy, do Dobrusi wstawałam ze 3 razy. Teraz właśnie kończę śniadanie i zastanawiam się co by tu dzisiaj robić...
śliczne prezenciki ;-)ja już po usg i w domku
zdjęć z baby shower nie mam, bo to była niespodzianka i nie miałam aparatu, koleżanki też nie miały , zrobiłam tylko zdjęcie prezencikówZobacz załącznik 434976
jestem jestem spalam se smacznie bo ten snieg jakos tak na mnie dzaiala ze budze sie i zasypiam i tak w kolko...Kasiulka ale czad z tym baby shower Ci koleżanki zrobiły, a prezenciki super :-)
Mini biedny ten Twój Borysek, ciągle coś, zdrówka dla Tygryska
Kadza ja prezentu chyba nie robię, bo mam pustkę w głowie. Myśleliśmy czy nie iść do kina ale to też takie oblatane, wszyscy do kina chodzą więc nie wiem. Może ubierzemy się ładnie i pójdziemy na jakąś romantyczną kolację do fajnej restauracji? Nie wiem jeszcze
Angel ból zęba w ciąży. Masakra, przechodzilam to i okazalo sie, ze zab jest do leczenia kanalowego. Teraz chodze do dentysty, zrobila mi tego zeba tak aby tylko nie bolal, a po porodzie musze rentgen tego bolacego zrobic.
Przy okazji okazalo sie, ze wiecej mam do leczenia wiec mnie zapisala i do porodu bede chodzila regularnie
Cale szczescie dentysty ja sie wcale nie boje, a wrecz lubie chodzic
Vill poprasowane
Atan jestes. Amelka jeszcze w brzuszku
a teraz ide zjesc leniwe ;-) choc ta pizza wasza ladnie wygladała ;-)
a u mnie brak ogolnie jakiekolwiek akcji porodowej... niech sie cos zacznie bo juz mi sie nudzi w domku...i chce juz amelke,,,,!!
monika2412
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny kochane jesteście :-)
Doris - kiepskie wytłumaczenie dla wykładowcy heh ze mam dziurę w głowie.
A najlepsze że z córką jak byłam w ciąży uczyłam się i nie miałam takich problemów z przyswajaniem wiedzy.
Piniula - ja mam w weekend 6 egzaminów i też nauko wstręt :-)
Lina - do mnie chyba jeszcze też nie dochodzi że zjazd jest ale ja zaczynam od piątku..
Angel - z tego co wiem to lepiej zrobić bo bardziej nie leczony szkodzi niż znieczulenie a miałam kanałówki robione gorsze jak dla mnie od wyrywania więc trzymaj się z tym niedobrym zębem
Doris - kiepskie wytłumaczenie dla wykładowcy heh ze mam dziurę w głowie.
A najlepsze że z córką jak byłam w ciąży uczyłam się i nie miałam takich problemów z przyswajaniem wiedzy.
Piniula - ja mam w weekend 6 egzaminów i też nauko wstręt :-)
Lina - do mnie chyba jeszcze też nie dochodzi że zjazd jest ale ja zaczynam od piątku..
Angel - z tego co wiem to lepiej zrobić bo bardziej nie leczony szkodzi niż znieczulenie a miałam kanałówki robione gorsze jak dla mnie od wyrywania więc trzymaj się z tym niedobrym zębem
Mini55
&&&&&
Angel moja też czka i czka Szkoda że nie zrobiłaś tego ząbka wcześniej - ja tak zwlekałam bo niby nie bolał a jak zaczął to od razu spuchłam ... nie żebym Cię straszyła ale może idź skoro boli
Lina wariatko
Monika nie wyobrażam sobie teraz wkuwać do egzaminów ... Trzymam kciuki jednak
Chciałam żeby Borys przespał jak najwięcej gorączki , bo jednak to walka organizmu i nie lubię mu zbijać ale po 6 h od podania ibuprofenu - miał prawie 40 stopni :-( Teraz dopiero padł jak gorączka przestała go męczyć .
ajako jak henna ?? :-)
nefi święte słowa ....
Lina wariatko
Monika nie wyobrażam sobie teraz wkuwać do egzaminów ... Trzymam kciuki jednak
Chciałam żeby Borys przespał jak najwięcej gorączki , bo jednak to walka organizmu i nie lubię mu zbijać ale po 6 h od podania ibuprofenu - miał prawie 40 stopni :-( Teraz dopiero padł jak gorączka przestała go męczyć .
ajako jak henna ?? :-)
nefi święte słowa ....
Moja drzemka nieco się przeciągnęła Ciekawe co będę robić w nocy
U nas dziś była pizza na śniadanie Nawet nie wiedziałam, że to dziś takie święto
W ogóle to mało brakowało, a mielibyśmy dziś tłusty czwartek Moja 6-letnia chrześniaczka poszła do babci wczoraj i mówi, że musi pączki jutro upiec, bo tłusty czwartek. A mamuśka zamiast sprawdzić w kalendarzu, to od rana zaczęła sobie produkty przygotowywać, a my z siostrą na nią oczy i 'co robisz?" A ona, że pączki, bo Ala powiedziała, że chce pączki babci na tłusty czwartek i dopiero ją uświadomiłyśmy, że to za tydzień
U mnie też jeszcze zero tematu KTG. Może w poniedziałek coś na wizycie się dowiem.
Muszę jechać po siostrę, bo siadł nam drugi samochód i musimy sobie radzić z jednym Wyślę chyba przy okazji totka A nóż uśmiechnie się do nas los
Mnie to aż boli i można małą za nogę złapać Tak sobie myślałam co dzisiaj na obiad a przecież dziś jest międzynarodowy dzień pizzy
Zobacz załącznik 435037
mniam mniam mniam
U nas dziś była pizza na śniadanie Nawet nie wiedziałam, że to dziś takie święto
W ogóle to mało brakowało, a mielibyśmy dziś tłusty czwartek Moja 6-letnia chrześniaczka poszła do babci wczoraj i mówi, że musi pączki jutro upiec, bo tłusty czwartek. A mamuśka zamiast sprawdzić w kalendarzu, to od rana zaczęła sobie produkty przygotowywać, a my z siostrą na nią oczy i 'co robisz?" A ona, że pączki, bo Ala powiedziała, że chce pączki babci na tłusty czwartek i dopiero ją uświadomiłyśmy, że to za tydzień
inamorate ja tez nie mialam jeszcze KTG takze sie nie martw nie jestes jedyna:-)
U mnie też jeszcze zero tematu KTG. Może w poniedziałek coś na wizycie się dowiem.
Muszę jechać po siostrę, bo siadł nam drugi samochód i musimy sobie radzić z jednym Wyślę chyba przy okazji totka A nóż uśmiechnie się do nas los
reklama