reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
a mnie ogarnęła znów wielka ochota na słodycze - wszystko w domu wyjadam co słodkie, na szczęście coś jest i nie muszę wyjadać cukru z cukierniczki :-D:rofl2:, ale jak oszołom chodzę to po batonik, to kanapka z dżemem, to znowu jakiś cukierek...

ajako no malutka pojemność , ale myślę stosować do kąpieli to wydajniej idzie .... ewentualnie trochę posmarować jak by się skórka przesuszała .

Kupilam te podpaski poporodowe te z belli i witaminy vitaminer prenatal 60 tabletek za 13 zl pierwszy raz w zyciu chyba trafilam na tak duza promocje:-)

Atan do mnie nie masz, ja nigdzie nie zostawiałam swojego numeru
MaMicurina, a próbowałaś do tego ciepły prysznic, a później leżakowanie
a sorki niki pomylilam mam numer do kasiurek ;-) i do ivi ;-)

jak na razie dzis spokoj nawet przepowiadajace skurcze znikly... :szok: i jakos wiecej sily mam i nawet w miare lepiej mi szlo wejscie po tych moich schodach na te 3 pietro ;-) i moglam szybciej chodzic jestem w szoku...

tunia- dzieki, ale ciagle tu siedze, bo glodna jestem fest, stary obiecal mi kaszke manna ugotowac, ale od jakiejs godziny lata z moim dzieckiem, podobno kładzie ja spac :szok: a ta małpka total głupawka, przesiedziala swoja godzine do spania i teraz jej odbija :cool:

Atan- moze to cisza przed burza hehehe, wlez na chlopa dzisiaj :-) mnie tak wzielo z Jula, moj zasnal, ja tez przysnelam,a juz za godzine obudzily mnie regularne skurcze :-) tylko, ze ja bylam 2 dni po terminie, a wczesniej pozamykana na milion spustow, nie pamietam jak jest u Ciebie, masz jakies rozwarcie czy cus?

atan przed porodem przychodza sily ha ha ha :) a wogule to bys juz urodzila :p bo co wchodze na forum patrze czy juz Amelka jest :p a tu cie amandla wyprzedzila :p

i znow o slodkim tu gadacie musze napisac do T zeby mi cos kupil po drodze do domu... ale musze wytrzymac do 12 buuuuuuuu

mini- jak tam borysek...?

kurcze roztepy mi sie powiekszyly....... jak ja ubiore bikini latem??? jakies zabiegi i kremy musze poszukac ;/

Ja stwierdziłam że chyba już stroju dwuczęściowego nie ubiore bo mam straszne rozstępy na brzuchu ehhhh no trudno jedynie że znikną albo wyblakną to wtedy tylko ciekawe czy się równomiernie wtedy opalę? Ehhh ja dzisiaj też wzięłam ostatnią tabl Duomoxu bo byłam ponad tydzień na nim przeszło ale jeszcze katar został i wogóle dzisiaj jakoś tak się czuje dziwnie, wszystko boli ehhh jeszcze nie wiem czy mnie mała tak skopała w żebra ale w lewym boku mnie strasznie boli jak sie kładę toę się przewrócic na prawy bok nie mogę ehhhh już bym chciała żeby był koniec lutego i się zaczęło coś dziać :))
tak piszecie o tym słodkim że poszłam sobie zrobić kanapki z nutella :)) a oprócz tego zjadłabym jakiś zestaw z McDonald'sa ehhh

zdrówka dla chorych życzę!!!

reklama
Ivi - kuruj się żebyś do porodu zdrowa była .
Mini - zdrówko dla Boryska
Dziewczyny a jakie tabletki na pamieć można łykać bo normalnie nic mi do głowy nie wchodzi i nauka mi nie idzie a w sobotę sesja normalnie masakra

Do góry