reklama
anula_mm
czekając na...
a mnie ogarnęła znów wielka ochota na słodycze - wszystko w domu wyjadam co słodkie, na szczęście coś jest i nie muszę wyjadać cukru z cukierniczki , ale jak oszołom chodzę to po batonik, to kanapka z dżemem, to znowu jakiś cukierek...
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a sorki niki pomylilam mam numer do kasiurek ;-) i do ivi ;-)Atan do mnie nie masz, ja nigdzie nie zostawiałam swojego numeru
MaMicurina, a próbowałaś do tego ciepły prysznic, a później leżakowanie
jak na razie dzis spokoj nawet przepowiadajace skurcze znikly... i jakos wiecej sily mam i nawet w miare lepiej mi szlo wejscie po tych moich schodach na te 3 pietro ;-) i moglam szybciej chodzic jestem w szoku...
tunia- dzieki, ale ciagle tu siedze, bo glodna jestem fest, stary obiecal mi kaszke manna ugotowac, ale od jakiejs godziny lata z moim dzieckiem, podobno kładzie ja spac a ta małpka total głupawka, przesiedziala swoja godzine do spania i teraz jej odbija
Atan- moze to cisza przed burza hehehe, wlez na chlopa dzisiaj :-) mnie tak wzielo z Jula, moj zasnal, ja tez przysnelam,a juz za godzine obudzily mnie regularne skurcze :-) tylko, ze ja bylam 2 dni po terminie, a wczesniej pozamykana na milion spustow, nie pamietam jak jest u Ciebie, masz jakies rozwarcie czy cus?
Atan- moze to cisza przed burza hehehe, wlez na chlopa dzisiaj :-) mnie tak wzielo z Jula, moj zasnal, ja tez przysnelam,a juz za godzine obudzily mnie regularne skurcze :-) tylko, ze ja bylam 2 dni po terminie, a wczesniej pozamykana na milion spustow, nie pamietam jak jest u Ciebie, masz jakies rozwarcie czy cus?
Bozienka24
Fanka BB :)
atan przed porodem przychodza sily ha ha ha a wogule to bys juz urodzila bo co wchodze na forum patrze czy juz Amelka jest a tu cie amandla wyprzedzila
kamilaedi
i znow o slodkim tu gadacie musze napisac do T zeby mi cos kupil po drodze do domu... ale musze wytrzymac do 12 buuuuuuuu
mini- jak tam borysek...?
kurcze roztepy mi sie powiekszyly....... jak ja ubiore bikini latem??? jakies zabiegi i kremy musze poszukac ;/
mini- jak tam borysek...?
kurcze roztepy mi sie powiekszyly....... jak ja ubiore bikini latem??? jakies zabiegi i kremy musze poszukac ;/
lastpetunia
Ja stwierdziłam że chyba już stroju dwuczęściowego nie ubiore bo mam straszne rozstępy na brzuchu ehhhh no trudno jedynie że znikną albo wyblakną to wtedy tylko ciekawe czy się równomiernie wtedy opalę? Ehhh ja dzisiaj też wzięłam ostatnią tabl Duomoxu bo byłam ponad tydzień na nim przeszło ale jeszcze katar został i wogóle dzisiaj jakoś tak się czuje dziwnie, wszystko boli ehhh jeszcze nie wiem czy mnie mała tak skopała w żebra ale w lewym boku mnie strasznie boli jak sie kładę toę się przewrócic na prawy bok nie mogę ehhhh już bym chciała żeby był koniec lutego i się zaczęło coś dziać )
tak piszecie o tym słodkim że poszłam sobie zrobić kanapki z nutella ) a oprócz tego zjadłabym jakiś zestaw z McDonald'sa ehhh
zdrówka dla chorych życzę!!!
tak piszecie o tym słodkim że poszłam sobie zrobić kanapki z nutella ) a oprócz tego zjadłabym jakiś zestaw z McDonald'sa ehhh
zdrówka dla chorych życzę!!!
reklama
monika2412
Ivi - kuruj się żebyś do porodu zdrowa była .
Mini - zdrówko dla Boryska
Dziewczyny a jakie tabletki na pamieć można łykać bo normalnie nic mi do głowy nie wchodzi i nauka mi nie idzie a w sobotę sesja normalnie masakra
Mini - zdrówko dla Boryska
Dziewczyny a jakie tabletki na pamieć można łykać bo normalnie nic mi do głowy nie wchodzi i nauka mi nie idzie a w sobotę sesja normalnie masakra