reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Bozienko mam taką nadzieje ... brykał całe popołudnie i jak wypił mleczko co dostał w przedszkolu to zaczął się skarżyć na brzuszek i tak jest do tej pory :-( do tego cieplutki jak termoforek ....

A jak Kornelka ?? lepiej już ?? dała Ci co pospać ??

reklama
my oboje po lekarzu
no więc mój mąż dostał tylko leki objawowe, bo nie jest z nim tak źle;) ja natomiast na szczęście anginy nie mam, "jedynie" zapalenie gardła:/ tak czy inaczej - antybiotyk... Dostałam Duomox + jakieś objawowe

W ogóle to dziś z nerwów mnie brzuch aż boli, chyba no spę sobie zapodam dodatkowo bo niewyrobię.. :( nie wiem czy tak czy inaczej jutro nie pojadę na moment do pracy mojej...

Ivi a co Wam się podziało ?? Kurcze Ty w łóżku leż zamiast latać do pracy żebyś zdążyła się wykurować przed rozwiązaniem ....

Kasia witaj, dołączasz na finiszu będzie tu jeszcze więcej emocji :-)

ja bym tu więcej się udzielała, ale mój kręgosłup tak mnie boli że nie idzie wysiedzieć za długo przy komputerze
i domku tez jeszcze coś zrobić trzeba a już te czynności jakoś zajmują więcej czasu niż wcześniej hmmm dziwne :rofl2:

Zdrówka dla wszystkich których jakieś choróbska dopadają, dla mam i waszych pociech

a u mnie się synek tak rozpycha że mój okrągły brzuch stał się jakimś nieokreślonym kształtem i tak od kilku dni non stop, ma już naprawdę tam mało miejsca, no i zaczyna mi się znów trochę brzuszek napinać, ale teraz to już bez paniki do żadnego szpitala się na razie nie wybieram niech sobie macica ćwiczy w domku :happy2: w piątek mam KTG a 16 lutego wizytę u dr niech zajrzy jak tam sprawy się trzymają czy już troszkę puszczają :-D

reklama
mini- dzieki za info odnosnie olejku, tez sie napalilam na niego, tylko pojemnosc troche mala, widzialas??
jak Borysek rozpalony to organizm walczy, pewnie wirusowe jakies badziorstwo :-(

ivi- o kurczaki czyli jednak antybiotyk, ale jak sie nie da inaczej to moze lepiej, zebys szybciutko stanela na nogi.

ja spadam, bo tez wysiedziec nie moge i brzuch mnie boli, bore tego felka, a dzis do zestawu wzielam nospe, bo kurde boli. ja pierdu...w ogole wszystko juz boli jak cholera; kregoslup, posladki, krocze, masakra!
dobrej nocy!

Do góry