reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ewasta hahaha no to ladnie ja juz zapomnialam co to zachcianki :) eghh ale fajnie tak bylo miec na cos ochote i choc by skaly .... to to sie musialo zjesc :) tak jak ja mialam z batonikami musialam i koniec ;)

inamorate, kamilka677, Bozienka24 Witajcie :D Otóż sama nie jestem w stanie powiedzieć czemu tak pozno dołączam do Was :p nie pisałam wcześniej na żadnym forum.
A co do ciąży - nie narzekam :) znoszę ją dość dobrze, przytyłam 10 kg więc jeszcze nie jest tak zle :p i tak naprawdę czuję się tak samo jak 8 miesięcy temu, gdyby nie mój wielki brzuch to bym zapomniała o tym że jestem w ciąży :D

No to fajnie, gratulacje dobrego samopoczucia, ja też dopiero ostatnio bardziej się tutaj staram udzieelać, a tak w domu można zwariować z nudów, a tutaj dziewczyny zawsze coś ciekawego piszą i można się troszkę towarzysko udzilić :))

Kasia witaj :-)

ajako pisałam Ci o olejku na zakupowym :tak:

Borys chyba mi się rozkłada , boli go brzuch i ma temperaturę :baffled: Oby to nie jakaś grypa żołądkowa

reklama
Do góry