reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
eh... brzuszek caly, kinder suprise radosnie fika, takze spoko... czego nie moge powiedziec o moim biodrze i tylku ledwo chodze....
pogoda ladna poszlo by sie na spacer ale chyba jednak dzisiaj sobie odpuszcze... jutro T ma wolne to nadrobimy
pogoda ladna poszlo by sie na spacer ale chyba jednak dzisiaj sobie odpuszcze... jutro T ma wolne to nadrobimy
monika2412
Kamila-to dobrze żę wszystko ok musisz bardziej uważać na siebie.
Mini- wieści super :-) Mini pochwal się fryzurką:-)
A mi się nic nie chce robić jakiś leń mnie ogarnął .........
Mini- wieści super :-) Mini pochwal się fryzurką:-)
A mi się nic nie chce robić jakiś leń mnie ogarnął .........
nusia181
kamila uwazaj na siebie. Te schody- wykładziny w domach sa beznadziejne. Ja chyba juz 3 razy zjechałam na tyłku po tych schdach, cale szczescie nie bulam jeszcze w ciązy.
kamila- ja pierdykam, az mi sie goraco zrobilo jak przeczytalam!! uwazaj tam bardziej na tych schodach!
ja tez mam schody, ale ide po nich tak ociezale i sapie, ze w ogole zajmuje mi 2 razy dluzej, zeby sie dostac na dol lub gore
mini- wow zazdraszczam fryzjera :-) i jakbys mogla o tym olejku, pytalam,ale chyba juz sobie poszlas. Znasz, stosowalas juz? bedziesz Idusie kapala w nim czy smarowala?
mata- ale torpeda!! masz jakis dopalacz dla ciezarnych? jak Dobrusia??
ja tez bym zjadala chalwe, albo cos hmmmm
ja tez mam schody, ale ide po nich tak ociezale i sapie, ze w ogole zajmuje mi 2 razy dluzej, zeby sie dostac na dol lub gore
mini- wow zazdraszczam fryzjera :-) i jakbys mogla o tym olejku, pytalam,ale chyba juz sobie poszlas. Znasz, stosowalas juz? bedziesz Idusie kapala w nim czy smarowala?
mata- ale torpeda!! masz jakis dopalacz dla ciezarnych? jak Dobrusia??
ja tez bym zjadala chalwe, albo cos hmmmm
Kamila - ojejciusiu!!!! Uważaj babo na siebie!!!
mini - ej no pokaż się w nowej fryzurce!!!
baby...ja jestem w jakimś dole...masakra nic mi się nie chce! Nudzi mi się okropnie!jetem wypompowana bez chęci do życia:--( kopnijcie mnie albo co....ja chyba chce już marzec.... Ale najpierw muszę się zmobilizować i zrobić zakupy, wyprać wsio i spakować się ajjj coś czuję że jak poczuje pierwsze skurcze to będę się pakować i wstawiać pranie,bo z takimi ruchami to się z niczym nie wyrobię
mini - ej no pokaż się w nowej fryzurce!!!
baby...ja jestem w jakimś dole...masakra nic mi się nie chce! Nudzi mi się okropnie!jetem wypompowana bez chęci do życia:--( kopnijcie mnie albo co....ja chyba chce już marzec.... Ale najpierw muszę się zmobilizować i zrobić zakupy, wyprać wsio i spakować się ajjj coś czuję że jak poczuje pierwsze skurcze to będę się pakować i wstawiać pranie,bo z takimi ruchami to się z niczym nie wyrobię
kadza
heloł a ja dzisiaj robiłam placuszka z masą toffi troche mi zeszło a efekt zobaczymy jutro jak sie zetnie wszystko ładnie
Czy wam też pieprzyki powyskakiwały ? bo ja mam cos więcej ostatnio
Ja niewiem wy też tak macie że wszystko fajnie pieknie a za chwile chce sie płakac niewiadomo z jakiego powodu ? bo ja wlasnie tak mam hehe .
Mojego tez całymi dniami nie ma ehh....smutno mi i nudno nie mam co ze sobą zrobic.
Czy wam też pieprzyki powyskakiwały ? bo ja mam cos więcej ostatnio
Ja niewiem wy też tak macie że wszystko fajnie pieknie a za chwile chce sie płakac niewiadomo z jakiego powodu ? bo ja wlasnie tak mam hehe .
Mojego tez całymi dniami nie ma ehh....smutno mi i nudno nie mam co ze sobą zrobic.
Ewstra
kadza mi sie wydaje ze mam ich wiecej i tak bylam wysypana i w dodatku wszystkie sa takie wypukle
reklama
Bozienka24
dziewczyny bo sobie tak mysle co z kangurzyca nieodzywa sie wogule ma ktos do niej numer ?? oby bylo wszytsko dobrze i maly przybieral ladnie i szybko wyszli