reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

kamilka uwazaj na siebie dzieki Bogu ze nic sie nie stalo

atomowka no ja mam zamiar kupic 2 opakowania tak jak Kasiulka

reklama
eh... brzuszek caly, kinder suprise radosnie fika, takze spoko... czego nie moge powiedziec o moim biodrze i tylku:baffled: ledwo chodze....

pogoda ladna poszlo by sie na spacer ale chyba jednak dzisiaj sobie odpuszcze... jutro T ma wolne to nadrobimy :happy2:

kamila- ja pierdykam, az mi sie goraco zrobilo jak przeczytalam!! uwazaj tam bardziej na tych schodach!
ja tez mam schody, ale ide po nich tak ociezale i sapie, ze w ogole zajmuje mi 2 razy dluzej, zeby sie dostac na dol lub gore:-D

mini- wow zazdraszczam fryzjera :-) i jakbys mogla o tym olejku, pytalam,ale chyba juz sobie poszlas. Znasz, stosowalas juz? bedziesz Idusie kapala w nim czy smarowala?

mata- ale torpeda!! masz jakis dopalacz dla ciezarnych? jak Dobrusia??

ja tez bym zjadala chalwe, albo cos hmmmm

Kamila - ojejciusiu!!!! Uważaj babo na siebie!!!

mini - ej no pokaż się w nowej fryzurce!!!

baby...ja jestem w jakimś dole...masakra nic mi się nie chce! Nudzi mi się okropnie!jetem wypompowana bez chęci do życia:-:)-( kopnijcie mnie albo co....ja chyba chce już marzec.... Ale najpierw muszę się zmobilizować i zrobić zakupy, wyprać wsio i spakować się:baffled: ajjj coś czuję że jak poczuje pierwsze skurcze to będę się pakować i wstawiać pranie,bo z takimi ruchami to się z niczym nie wyrobię:baffled:

heloł a ja dzisiaj robiłam placuszka z masą toffi troche mi zeszło a efekt zobaczymy jutro jak sie zetnie wszystko ładnie :)
Czy wam też pieprzyki powyskakiwały ? bo ja mam cos więcej ostatnio :)
Ja niewiem wy też tak macie że wszystko fajnie pieknie a za chwile chce sie płakac niewiadomo z jakiego powodu ? :D bo ja wlasnie tak mam hehe :nerd:.
Mojego tez całymi dniami nie ma ehh....smutno mi i nudno nie mam co ze sobą zrobic.

Hej! jestem nową mamą na forum baby boom :) Nazywam się Kasia, mam 19 lat i mam pod serduszkiem synka - Damianka, którego ujrzę najprawdopodobniej 8 marca :)
Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie :):*

reklama
dziewczyny bo sobie tak mysle co z kangurzyca nieodzywa sie wogule ma ktos do niej numer ?? oby bylo wszytsko dobrze i maly przybieral ladnie i szybko wyszli :)

Do góry