reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
dziendobry dziewczyny :-) ale tu wiesci super.......

ja wczoraj za to mialam ciekawy koniec dnia, bo zlecialam ze schodow... oczywiscie rozryczalam sie T byl juz w domku - terror w oczach jak zobaczyl mnie zaryczana ... eh... ogolnie jest ok tylek i biodro mam obite...:dry: teraz niedosc ze gruba to poobijana cala jestem.........

juz nie pamietam co kto pisal - w kazdym badz razie chorym zdrowka zycze :D

ja ide jakies pranie nastawic... mialam isc na spacer ale z tym tylkiem obitym niewiem jak to bedzie

Kamila kurde uważaj na siebie
Matko aż mi się gorąco zrobiło, jak przeczytałam o tych schodach

Tunia ja też mam te belli, ale tylko jedno opakowanie
Nie wiem czy starczy? Do szpitala pewnie tak, najwyżej potem wyśle P żeby dokupił

kamila biedulko ,ale wszystko ok? ja 1 nocy jak przyjechalam do uk spadlam ze schodow z samej gory poslizgnelam sie na tej ich wykladzinie zakichanej

Kurcze cos bym zjadla hmmm

atomowka no i ja nie wymiotowalam w pierwszym trymestrze, ale za to mdlilo mnie strasznie:-)

Dziewczyny a ja mam pytanie do Was. Jakie kupowalyscie podpaski poporodowe te bella czerwone czy jakies inne???

Tunia ja mam 2 op. Tych czerwonych bella i 7 szt. takich tzw. pieluch dla dorosłych sa one troche szersze - podobno w sam raz na poczatek. cos takiego

Zobacz załącznik 434621

Kamila mam nadzieje, że brzuszek wyszedł cało z tego upadku... Ja wczoraj też bym się wywróciła na schodach, bo wychodziłam z piwnicy, a mamy dośc nisko schody, więc zawsze się pochylam, no i brzuszek mnie przeciążył :zawstydzona/y: na szczęście udało mi się w ostatniej chwili złapac równowagę :tak: my to teraz takie wańki-wstańki jesteśmy :-D

uff a ja padam, przed chwilą z kuchni wyszłam dopiero od południa... 3 pralki zrobione, w tym przedostatnie pranie maluszkowe ;-) na obiad male pizze zrobione, do tego micha sałatki z ryżem, pozmywane, ogarnięte... i co najdziwniejsze mocno nic mnie nie boli :szok::rofl2: zaraz zabieram się chyba za końćzenie zamówienia, bo dużo juz mi nie zostało, a kaska by się przydała :sorry2:

reklama
Przeczytałam pobieżnie bo od rana się naprodukowałyście ... Fajne wieści co ?? :-) pól nocy kurcze pióro nie spałam :-D:-D:-D

Byłam dziś u fryzjera , mam bombkę na głowie :rolleyes2:ale o ile lżej :-D

Do góry