Tunia ja mam te z Belli 2 op. Maredo - Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, artykuły dziecięce - Podkłady poporodowe BELLA MAMA
reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
dziendobry dziewczyny :-) ale tu wiesci super.......
ja wczoraj za to mialam ciekawy koniec dnia, bo zlecialam ze schodow... oczywiscie rozryczalam sie T byl juz w domku - terror w oczach jak zobaczyl mnie zaryczana ... eh... ogolnie jest ok tylek i biodro mam obite... teraz niedosc ze gruba to poobijana cala jestem.........
juz nie pamietam co kto pisal - w kazdym badz razie chorym zdrowka zycze
ja ide jakies pranie nastawic... mialam isc na spacer ale z tym tylkiem obitym niewiem jak to bedzie
ja wczoraj za to mialam ciekawy koniec dnia, bo zlecialam ze schodow... oczywiscie rozryczalam sie T byl juz w domku - terror w oczach jak zobaczyl mnie zaryczana ... eh... ogolnie jest ok tylek i biodro mam obite... teraz niedosc ze gruba to poobijana cala jestem.........
juz nie pamietam co kto pisal - w kazdym badz razie chorym zdrowka zycze
ja ide jakies pranie nastawic... mialam isc na spacer ale z tym tylkiem obitym niewiem jak to bedzie
Kamila kurde uważaj na siebie
Matko aż mi się gorąco zrobiło, jak przeczytałam o tych schodach
Tunia ja też mam te belli, ale tylko jedno opakowanie
Nie wiem czy starczy? Do szpitala pewnie tak, najwyżej potem wyśle P żeby dokupił
Matko aż mi się gorąco zrobiło, jak przeczytałam o tych schodach
Tunia ja też mam te belli, ale tylko jedno opakowanie
Nie wiem czy starczy? Do szpitala pewnie tak, najwyżej potem wyśle P żeby dokupił
Ewstra
kamila biedulko ,ale wszystko ok? ja 1 nocy jak przyjechalam do uk spadlam ze schodow z samej gory poslizgnelam sie na tej ich wykladzinie zakichanej
Kurcze cos bym zjadla hmmm
Kurcze cos bym zjadla hmmm
aaa i mam jeszcze takie podkłady, żeby na wszelki wypadek położyć na łóżku, a później na przewijaku Grzesiahttp://www.blizejciebie.pl/podklady_higieniczne_seni_soft_90x60-_szt_30.html,325_316,780,1
nusia181
atomowka no i ja nie wymiotowalam w pierwszym trymestrze, ale za to mdlilo mnie strasznie:-)
Dziewczyny a ja mam pytanie do Was. Jakie kupowalyscie podpaski poporodowe te bella czerwone czy jakies inne???
Tunia ja mam 2 op. Tych czerwonych bella i 7 szt. takich tzw. pieluch dla dorosłych sa one troche szersze - podobno w sam raz na poczatek. cos takiego
Zobacz załącznik 434621
anula_mm
czekając na...
Dziewczyny a ja mam pytanie do Was. Jakie kupowalyscie podpaski poporodowe te bella czerwone czy jakies inne???
podpaski ja mam takie do szpitala 2 opakowania Poporodowe ginekologiczne PODKŁADY dla kobiet 34cm (2015014586) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
do tego podkład na łóżko PODKŁADY higieniczne SENI SOFT 60x60 cm - 5 SZTUK (2033270993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i majtki jednorazowe sobie kupiłam oglądałam i się wydają ok Majtki poporodowe Canpol rozmiar L 5 SZTUK (2020317626) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., w razie mam jeszcze moje takie bawełniane do szpitala
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kamila mam nadzieje, że brzuszek wyszedł cało z tego upadku... Ja wczoraj też bym się wywróciła na schodach, bo wychodziłam z piwnicy, a mamy dośc nisko schody, więc zawsze się pochylam, no i brzuszek mnie przeciążył na szczęście udało mi się w ostatniej chwili złapac równowagę my to teraz takie wańki-wstańki jesteśmy
uff a ja padam, przed chwilą z kuchni wyszłam dopiero od południa... 3 pralki zrobione, w tym przedostatnie pranie maluszkowe ;-) na obiad male pizze zrobione, do tego micha sałatki z ryżem, pozmywane, ogarnięte... i co najdziwniejsze mocno nic mnie nie boli zaraz zabieram się chyba za końćzenie zamówienia, bo dużo juz mi nie zostało, a kaska by się przydała
uff a ja padam, przed chwilą z kuchni wyszłam dopiero od południa... 3 pralki zrobione, w tym przedostatnie pranie maluszkowe ;-) na obiad male pizze zrobione, do tego micha sałatki z ryżem, pozmywane, ogarnięte... i co najdziwniejsze mocno nic mnie nie boli zaraz zabieram się chyba za końćzenie zamówienia, bo dużo juz mi nie zostało, a kaska by się przydała
reklama