reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kamila...ja w PL nie mialam wyjscia bo z psem to ciezko sie schowac, szczegolnie "taaaakim"..
Ale nigdy nie mowilam o kotach :sorry: Im to sie odrazu wydaje, ze cyrk na kółkach , brud syf i malaria z nimi..
W ostatnim mieszkaniu na psa sie wkoncu zgodzil..a mialam do tego 4 w porywach do 5 kotów ( na domu tymczasowym) i krolika co znalazlam w lesie :sorry:
Tez wkoncu planuje sciagnac moja kotkę i jak sa takie problemy z wynajmem bez niej to juz z nia to pewnie koniec swiata!!

A co oni np z agencji cie nachodza sprawdzaja?? :szok:

reklama
atomowka dobrze ze juz lepiej ale Ty jakos czesto wymiotujesz no nie????
Maruusia no siostra skarb ciesze sie ze macie juz wozeczek:-D
ajako, kamilka i inne dziewczyny dawac do mnie z tym prasowaniem ja juz wszystko poprasowalam co mialam teraz moge Wam pomoc:-Dtylko odrazu mowie przescieradel na gumce i tetry nie chce:cool2:bo to jest masakra nad swoimi sie uklelam:-D

jestem już.... Po egzaminie.... egzamin był z propedeutyki medycyny. I czub stary mnie zapytał o śmierc okołoporodowa noworodków....
Oczy zrobiłam jak 5 zł i mu mówie że te wykłady omijałam przy nauce żęby sie nie stresowac to on do mnie że powinnam byc przygotowana na wszystko... to mu mówie że jestem przygotowana na cieżki poród, trudny połóg. Moge rodzic i 3 dni a poźniej w połogu cierpiec nie wiadomo jak ale na śmierc noworodkową nie jestem i nie będe przygotowana....
Dostałam 4,5 ale zdenerwowałam sie bardzo na tym egzaminie.... No po prostu zastrzelic głupka starego....

Tunia ja też gumkowym prześcieradełkom które trzeba prasować mówię stanowcze NIE !!!:-D:-D:-D

Pinula co za koleś :szok: Gratuluje zdanego egzaminu ... piękny wynik :tak:

A ja zaraz będę zajadać placucha po węgiersku mniammmmm - uwielbiam ziemniaki :-D:-D:-D

angel- ja zawsze akurat prywatnie wynajmowalam (jakos sie tak skladalo, ale szukalismy w agencjach tez ) i od razu mowilam ze mam 2 sierciuchy , ale moi znajomi co mieli chaty od agencji mieli niezapowiedziane wizyty....... ktos przychodzil z agencji z nienacka do nich i mowil ze chcialby sprawdzic stan mieszkania... i musisz wpuscic...... a kota/ psa w szafie nie schowasz:eek:

pinula- co za koles :szok: wazne ze masz zaliczone z bardzo dobrym wynikiem:laugh2:

tunia - kochana jestes :-D zebys tylko blizej mieszkala

mini- smacznego

ja wlasnie zapycham sie ciastkami :sorry:

Kasiulka ja w pierwszej ciąż miałam gestoze ale teraz był spokój lekarka mówiła, że raczej nie powinno sie powttórzyć w drugiej ciąży. Mam nadzieje, ze dzisiejsze ciśnienie to jednorazowy incydent ale już bede sprawdzać do końca ciąży na wszelki wypadek.

gestoza raczej się nie powtórzy, z nadciśnieniem to troche loteria - może kawe piłas, albo sie zdenerwowałaś? Czasem niewielki wysiłek przy kiepskiej pogodzie też może namieszać. Tak czy inaczej lepiej kontorlować :tak: ja też cała ciążę w stresie czy cisnienie nie skoczy, ale póki co wszystko dobrze...

Manta super niespodziankę Ci rodzinka zrobiła :-)

nefi , Kasiulka ja, co mijam lustro to płaczę że muszę do fryzjera iść ... może jutro pójdę :cool2: choć wolałabym jak najpóźniej bo po porodzie to nie wiem kiedy znajdę czas

no to tak jak ja - fryzjer to mnie woła od dawna, tylko mi nie po drodze :sorry:

Pinula co za facet :crazy: nie bzykal dawno czy co, że się na ciężarówce na wylocie odgrywa :confused2:

Angel zobaczysz - znajdziecie jeszcze mieszkanko dla Was i zwierzaków, tylko nie możecie sie poddawać :tak:

my wylądowalismy jednak z małą u lekarza i mamy infekcje wirusową, z zapaleniem spojówek - biedna smarka się, oczy zaropiałe, spuchniete i czerwone, do tego zajady... siedzimy w domku i bierzemy leki... kaska oczywiście poleciała, bo do pediatry prywatnie, wrrrrrrrrr.... M na szczęście juz lepiej... Plan taki, że zaciskam nóżki jeszcze przez 2 tygodnie, żeby towarzystwo na prostą wyprowadzic i spokojnie sie przygotować...

zmykam położyc mała spać, miłego wieczorku

Pinula- :szok: co za gosc! nooooo chyba, ze to nie ze zlej woli....moze chcial wlasnie dac Ci łatwe, myslac, ze te nowoczesne matki siedza na necie non stop, czytaja i wiedza kompletnie wszystko, łacznie z takim wlasnie tematem...no, bo nie wiem, inaczej sobie tego wytlumaczyc nie potrafie :eek:

mini- cudny Borysek!! uwielbiam takie dzieci! ciekawe czy to taki wiek czy mamy takie fajne dzieci hehehe, moja nas zawsze wysciska i sie cieszy jak jej w Biedronce kupimy te pseudo tic-taci :-D
wow, ale masz wypasna kolacje!!!!

tunia- dzieki ciotka, ale dalam rade! i tak prasuje tylko ciuchy Julii i malego, a przescieradla na gumce tylko po srodeczku jade, tak z leksza:-D

ja to nawet nie mowie jak wygladam, zreszta wygladam tak jak sie czuje czyli ciulato o :tak::cool2: !!

dzis cos z tym cisnieniem nie teges!

jopal- kontroluj, bo wiesz jakie to wazne!

Manta- wow, ale rodzinka i prezent!!! wspaniale na prawde :-) az mnie sie łezka w oku zakrecila.

Angel- kurde, masakra z tymi mieszkaniami w tym Londku, wspolczuje, ale tak jak pisalam juz kiedys, znam to doskonale, jak ja wynajmowalam mieszkania w Brukseli to zawsze po znajomosci, bo inaczej mieli takie wlasnie wymogi z kaucjami, zameldowaniem, iloscia osob itd itp

chyba Ty pytalas o Kasiurek; pisalam do niej wczoraj,dzis nie, bo nie mam na karcie.
wczoraj pisala, ze ma miec diete, bo z tych prob watrobowych aspat ma podwyzszony, podobno to leksza ta cholestoza :eek:, odpieli jej kroplowy, podejrzewa, ze jeszcze jej beda robili powtorne badania i moze w czwartek wyjdzie, chyba, ze cos sie zacznie dziac, bo wczesniej pisala, ze podejrzewa, ze sacza sie jej wody.

no to ja spadam lezakowac i na seriale.

Ostatnia edycja:
reklama
A mi nazwozili ciuszków 4 torby znowu i nie dość że nie mam gdzie upchnąć to jeszcze trzeba to znowu prasować i prać a buuu ale cudne są :-D:-D:-D:-D

Od godziny mnie skurczybyki męczą dobrze że nie są regularne ;-) ale mogę o nich powiedzieć tylko tyle że bolą jak cholera :szok::crazy:

Do góry