reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
aaaaa jakie wieści od rana:)) super!!

Atan - a co u Ciebie?? skurczybyki przeszly?

a myśmy z mężem się rozłożyli:/ dziś idziemy oboje do lekarza.. Tylko młody w miarę się trzyma, to pójdzie jeszcze do przedszkola żeby z nami i zarazkami w domu nie siedzieć:dry:

ooo moja noc koszmarna dzisiaj była ;/ porażka, tak mnie brzuch bolał że myslałam że obudze mojego i będe sie z nim żegnac ale przeszło , później sie obudziłam głowa , za chwile jak nie głowa to zgaga i tak na okrągło no masakra jakas, mojego odprawiłam do pracy i chyba pójde odespac troszke :) noo kto tam urodził ? :D

dzień dobry,

oj Amandla gratuluję !!!!! Fajnie, że wszystko jest dobrze. Życzę szybkiego powrotu do formy po cesarce i z mała do domciu :tak:.
Atan no już w sumie u Ciebie to w każdej chwili. Trzymam kciukasy żeby było wszystko dobrze.

Dziewczyny, które leżą w szpitalu, trzymajcie się dzielnie. Fakt czasem opieka to kpina, ale nie bardzo ma się na to wpływ. Trzymam kciukasy za Was.

kadza idź odsapnij. czasem jak dokopie coś w nocy to człowiek ledwo zyje. ja zaliczyłam kilka nocek z mega zgaga i po prostu nie wiedziałam jak się nazywam.

ivi zdrowiej i rodzinka także.

ja też przeziebiona, katar, kaszel i ogólnie ledwo żyję. własnie piore kolejne ciuszki bo sie boję, że znowu w szpitalu wyląduję, a mój M sobie raczej czasowo nie da rady i to jeszcze z praniem. jak leżałam w szpitalu to było mi go tak żal bo z pracy do mnie przyjeżdzał i do domu do psa to juz jak jechał to jak zombie wyglądał.
ja zauważyłam, że serio już źle psychicznie to wszystko co się dzieje znoszę. wiem, że ciążą i hormony szaleja, ale wykańcza mnie to, że w sumie nic u mnie nie wiadomo. najgorsza jest bezsilność. w ogóle to też zaczyna mnie cosik pobolewac, więc sie zastanawiam jak to dalej będzie. termin mam oficjalnie ostatnio wyliczony od dziś za miesiąc, więc własnie zaczynam 9-ty miesiac ciąży. ciekawe jak ta moja maleńka sobie rośnie.

miłego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
Amandla ogromne gratulacje i życzę dużo zdrowia dla Was dziewczynki:-)
Pinula świetny tekst :-D:-D:-D
kadza mnie też wczoraj wieczorem bolał brzuch, ale przeszło, ja jeszcze nie chcę...:zawstydzona/y:
ivi oj biedactwo, dużo zdrowia

Lina co do sterydów na płucka ja tez je dostawałm i co myslisz, że maluch Ci po tym urósł. ja tylko zauważyłam, że od momentu podania mi tego leku mała czka i czka cały czas, wczesniej w ogóle nie czułam czkawki.

[video=youtube_share;WC7tzEi7D3o]http://youtu.be/WC7tzEi7D3o[/video]

Hello brzuchatki wstajemy nie ma spania! :-D Ja mam jakieś trzaski od rana tańcować mi się chcę :-D:-D Mamy już 3 mamuśki rozpakowane no ładnie ładnie :-D:-D

reklama
Do góry