reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ina - hehe skurczowa kobieto, idź sobie pod prysznic dłuuuugi (min 20-30min) i ciepły.. nie gorący, ale bardzo ciepły :) jeśli to przepowiadające to miną ;) a jesli nie, to się nasilą i na to i tak nic nie poradzisz;)

reklama
ivi czekam na akcje już się zawziełam a tu nagle cisza buu a już się cieszyłam :-D:-D eeee tam ja nie panikuję kurcze i tak mnie to nie ominie :-D

hehehhe no niestety;-) to jak siedzenie na bombie zegarowej. A najgorzej jak się przenosi.. czekasz np od 36 tygodnia i mija tydzień.. dwa.. trzy.. i nic :)

kamila mam teraz flat z agencji co 4 miesiace ktos przychodzi sprawdza stan techniczny mieszkania, ale nie maja prawa by wejsc tak bez zaqpowiedzi-zawsze przysylaja mi list tydzien wczesniej,ktorego dnia i o jakiej godzinie, jesli mnie nie ma w domu to wchodza sprawdzaja i wychodza.

Manta niespodzianka super :tak:
pinula co za baran:crazy:, gratuluję że wybrnęłaś

Dodam, że u Kasiurki jest w miarę ok; leży w szpitalu, ale powiem wam, że szpital beznadziejny... ona sama czuje się w miarę dobrze, berze leki ale opieka do d... zalecili jej dietę wątrobową ale dają jeść normalnie, tak jak wszystkim, poza tym mówiła, że jej się chyba wody sączą, to kazali pokazać wkładkę, zamiast ją zbadać, a dzisiaj stwierdzili, że to pewnie mocz i też ni zbadali :crazy:; biedna czeka aż jej gin wróci z urlopu i ją zbada i usg zrobi;

Załatwiłam się dzisiaj ładnie - zachciało mi się tortilli, dobry mąż przywiózł, zjadłam i zdycham, żołądek mnie boli okrutnie, mam nadzieję, że nie będę rozmawiać ze szpitalnym kibelkiem całą nockę:no:

ewstra- moze zalezy od agencji... wiem ze u moich znajomych byli bez zapowiedzi... ja jakos mialam szczecie i zawsze prywatnie sie udawalo i to u spoko lanlordow :-)

Ale mi MAły na szyjkie napiera, normalnie maskara jak mocno. Ide leżec bo jak siedze to go czuje cały czas... mój mąż mówi żebym zgasiła światło, bo jak mam rozwarcie na półtora palca to mały idzie w strone światła....
żartowniś jeden.... mi tam wcale nie do śmiechu

reklama
ddobranoc ide spac choc male skurcze wracaja.. chyba nospa przestaje dzialac..jesli sie cos rozkreci w co watpie to dam znac ;-)

Do góry