reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Spałam 3 godziny :sorry:
Dzwonil do mnie jakis numer kilka razy, oddzwaniam i po polsku pani, ze ma mjieszkanie krotkoterminowe do wynajecia ale WŁAŚNIE w przed chwila dzwonila jej siostra, ze moze potrzebowac..Dżizas.
No takie krótko terminowe tez nie jest nic nadzwyczajnego.. ale ona depozytu tylko tydzien chciala i tydzien plac, wiec.. nawet na taki uklad isc na 2-3 miesiace sobie wkoncu po ludzku pozyc i poczekac do rozwiazania, urodzic i tez w spokoju.. a przez ten czas dalej odkladac i znalesc cos na spokojnie juz..
ALe jak widac nawet takie cos nam nie dane :sorry:

Strasznie wiecie łamie mnie to mieszkanie. Niestety mialo sie znajomych, wiesci tylko z innych czesci anglii gdzie zyje sie swobodniej..jak widzicie Kamila, Nusia , Ewstra... wynajmuja chaty bez problemow, majac zwierzaki a teraz dzieci w drodze..
A ten popieprzony Londyn..
Od paru dni szperam, czytam.. jak niechetnie tu sie daje komus z dzieckiem, no jakie sa ceny strasznie horrendalne..
I wogole duzo duzo kłóod pod nogi..
Jak dzwoni tyle osob na jedno mieszkanie to cóż moga sobie wybierac i przebierac..nie beda szli Ci na reke bo po co , jak za toba w kolejce kilu innych ehhhhhhh..

Ide wstawic sobie ziemniaczki do piekarnika i nuggetsy..

reklama
Kasiulka o odrostach nie mówię :sorry: puki co chodzę w czapce :-D:-D:-D
Ale też już nie da się ich ukryć ....

Angel no w sumie kiepsko z tym mieszkaniem :baffled:

Witajcie :)
Widzę, że nie tylko ja wygładam jak 7 nieszczęść, u fryzjera byłam w grudniu, ale tylko podciąć końcówki, czekam na wiosne, przed świętami Wielkanocnymi zamierzam iść do fryzjera i zrobić sobie jakąś metamorfozę, już rok nie farbuję, więc mam nadzieję, że uda się zmienić kolor i będzie to jakaś dużaaaaa zmiana na nowy etap w życiu, no i na zakupy się wkońcu pójdzie jakiegoś ciuszka nowego kupić, na wiosnę, żebyśmy były fajne mamuśki, a teraz to i tak się w domu siedzi to co tam ;p;p;p

nusia ja tez w koncu wstalam tylko glowe umyc bo jutro do lekarza ide wiec jak czlowiek chce wygladac
mini super ten twoj synek,cieszy sie z owoca :)
angel spokojnie ja tez szukam mieszkania-w czwartek piatek bedzie poswiecony na odwiedzenie wszystkich agencji, jak jest cos w necie i mi sie podoba to na 5miesiecy a mi sie nie widzi kolejna przeprowadzka, zwierzaka nie mowie ze mam:) ale jest sporo ogloszen be dzieci, no a chce na poczatku marca sie wyprowadzic

kamilka fajna taka metamorfoza choć nie wiem czy bym się odważyła :sorry:

kupiłam dziś chusteczki dzidziusie w dwupaku za 5,99 :tak: W rossmannku są wyprzedaże . Są też nivea z pudełkiem za 6,99 chyba :tak:

mini55- no ja też troszkę się boję, ale mam ochotę coś zmienić w swoim wyglądzie, chociaż narazie jestem na etapie szukania odpowiedniego fryzjera, który tego nie spierdzieli... ;/ a o takiego ciężko niestety :((
Właśnie siedzę i przeglądam stare zdjęcia na kompie, rany teraz wyglądam jak wieloryb i ten brak fryzury, manicuru... heh

A ja się żegnam, życzę wszystkim spokojnej nocy i kolorowych snów, ja dzisiaj prawie całą noc nie spałam, myślałam, że mnie coś trafi:wściekła/y:
Do tego mam takie skurcze, że brzuch jak skała, także kolacja, kąpiel i łóżeczko... Do jutra laseczki :)

reklama
angel- cos w koncu znajdziecie !! trzymam kciuki za to...
ewstra- ja bym nie ryzykowala nie mowiac o zwierzaku... moga cie wywalic i kaucje zatrzymac..........

ja tez czekam az urodze potem schudne(mam nadzieje ze szybko!) i pojde zaszalec troche ... a dzis moze sie ulituje i jakis manicure i jak siegne pedicure?!?!
aaaaaa prasowanie wciaz czeka :crazy::eek:

Do góry