reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

no ciekawa jestem kto bedzie na podium i czy to bedzie luty czy poczekamy ladnie do marca.
Czop podobno na kilka tygodni przed moze juz odejsc wiec to nie ma znaczenia ale faktycznie bedziemy teraz szukac oznak :)

ja to musze ten proszek kupic i zaczac prac bo sie okaze ze M. bedzie sam wszytsko robil hehe

reklama
K&M na marzec, serio w to wierzysz hehehe

Pere jakim optymizmem zarzuciła bo padę :-D :-D :-D

Lina , jaaaa gratulacje odejscia czopa :-) Hehe ale mamy radoche z takich rzeczy wariatki

dziewczyny nie daję rady was nadrobić ostatnio, co tu się dzieje? :szok::laugh2:

wyłapałam tylko że Atan będzie się seksić, a Lina pozbyła się czopa! to już Pinula i Lina są bezczopowe, jupi!

Bozienka - zdrówka dla malutkiej!

ja lecę spać, jestem ostatnio w ogóle nie do życia:(

Atan 3 tygodnie???? Kobiet nie narzekaj - u mnie jakieś 33 tygodnie - czyli od dnia kiedy wyszedł pozytywny test ciążowy a potem zakaz do odwołania a odwołania brak :-D:-D:-Dtzn od dziś gin pozwolił mi robić co chcę - aleeee wolałabym poczekac z porodem do czwartku/piątku i tak co tydzień - nie rodzimy na początku tygodnia - to postanowione :laugh2::laugh2::laugh2: nie lubimy poniedziałków :laugh2::laugh2::laugh2:
a ja sądzę, że nas ktoś zaskoczy na podium ;-) niespodziewanie Tunia czy Angel się wbiją :-D:-D:-D czego oczywiście nie życzę bo Dziewczyny późniejsze terminy mają ;-)

ja tez bez zadnych oznak... ale jeszcze troche czasu mamy....

co do przytulanek- to moj chlop non stop napalony:szok::szok: ja zawsze sie dziwie jak mu sie moze az tak podobac sex z wielorybem.....? chyba na zapas sie probuje nachapac hihihi wie, ze czeka go post :laugh2::laugh2:

Lina no gratuluje z okazji czopika:-DCos Ty za bardzo chcesz sie wybrac na ta porodowke teraz grzecznie porozmawiaj z wodami zeby sie nigdzie nie wybieraly chociaz:-D

Co do przytulanek to ja jestem antyseksowa w tej ciazy nie czuje potrzeby podziwiam kobiety ktore czuja takowa potrzebe:-)

Lina no jak to moje dziecko bedzie mi takie akcje robic jak dzisiaj np albo te skurcze w sobote to kto wie:-D

Ostatnia edycja:
ha! ja mam późniejszy ale prawdopodobnie będą mnie ciąć 22 lutego więc może się załapię

Lina my też mamy zakaz, więc też jakieś 33 tygodnie minęły... ale ostatnio mi się śni, że coś się kręci a tu co chwilę ktoś wcodzi do pokoju; to dopiero frustracja - ni na jawie ni we śnie się nie da :eek::rofl2:

to moj nie chce nic a nic... chociaz ostatnio rano mnie zdziwil bo mnie zaatakował i to całkiem a nie tylko przytulanki rozpieszczanki miło było, ale powiem Wam ze teraz to ja juz jestem na tyle ociezala ze juz nie mam takiej ochoty, przyzwyczailam sie do braku

Angel hehe no my przeciez jestemy marcowe mamy jakby nie bylo :) :p

Ostatnia edycja:
Ło matko.. no jak trzeba to trzeba.. jak mielismy tez chwile przerwy ...ale są inne sposoby by tez bylo fajnie :rofl2:
Ale fakt faktem mi libido spadłoooooo... jak nie ja :(

Lina no ja wstepnie rezerwuje 20 luty, miecha przed to jeszcze w normnie :-D

reklama
Do góry