reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
tunia ja i prywatnie jesli trzeba i państwowo do niej chodzę. jutro bede próbowała cos wymysleć, zadzwonie tam, ale z doświadczenia wiem, że cięzko cokolwiek sie od nich dowiedzieć.

No wlasnie to jest wlasnie 21 wiek a zyjemy jak w sredniowieczu...masakra jakas...jutro cos wymysl i zadzwon do niej to moze czegos sie dowiesz.

Angel ale fajnie - taka noc w hotel - super pomysł na ostatnie dni we dwójkę :tak:

Nefi ale jak go nie ma ?? gdzie go nie ma ?? :eek: jest na urlopie czy jak ????

Kasiulka kabanos ...:rolleyes2: wiem co jutro sobie kupię :-)

Tunia no nieźle - rzeczywiście dużo wcześniaczków się teraz rodzi ...:tak:

A ja dziś byłam w rossamnnku - od jutra mają być na wyprzedaży jakieś rzeczy dla dzieci ( cena na do widzenia ) . Jak by któraś była niech sobie zaglądnie na ten dział :tak:
Widziałam piękny płaszczyk w cropie i się zakochałam - w przecenie -69 zł - i była bym nawet wzięła ale nie wiem jaki rozmiar :zawstydzona/y:

Mini mnie tylko poinformowali o odwołaniu wizyty. Nie mogłam sie juz dzis dodzwonic żeby sie dowiedziec o co chodzi. Jutro chyba po prostu tam pojade, bo dodzwonic sie to też graniczy czasem z cudem, ale wiesz jak jest juz sie zdenerwowałam bo kurcze myslałam, że coś mi wyjasni a tu lipa :-(. no i nie ukrywam tez już nie mam siły jeździć. :-(

Wiecie co śmiechy śmiechami ale przed chwilą na bieliźnie brązową "galaretkę" znalazłam... ciekawa jestem co to będzie - nic mnie nie boli tylko zaparcie mocne mam :confused2::confused2::confused2::confused2: i nie pomaga nic:confused2::confused2::confused2: zaraz się biore za zapiekanki :-D M robi - być może ostatnia normalna kolacja mnie czeka :-D:-D:-D:-D ale jak coś obiecuje, że w drodze na porodówkę jade do mc donalda po mc kurczaka :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry