reklama
Mini55
&&&&&
Angel ale fajnie - taka noc w hotel - super pomysł na ostatnie dni we dwójkę
Nefi ale jak go nie ma ?? gdzie go nie ma ?? jest na urlopie czy jak ????
Kasiulka kabanos ... wiem co jutro sobie kupię :-)
Tunia no nieźle - rzeczywiście dużo wcześniaczków się teraz rodzi ...
A ja dziś byłam w rossamnnku - od jutra mają być na wyprzedaży jakieś rzeczy dla dzieci ( cena na do widzenia ) . Jak by któraś była niech sobie zaglądnie na ten dział
Widziałam piękny płaszczyk w cropie i się zakochałam - w przecenie -69 zł - i była bym nawet wzięła ale nie wiem jaki rozmiar
Nefi ale jak go nie ma ?? gdzie go nie ma ?? jest na urlopie czy jak ????
Kasiulka kabanos ... wiem co jutro sobie kupię :-)
Tunia no nieźle - rzeczywiście dużo wcześniaczków się teraz rodzi ...
A ja dziś byłam w rossamnnku - od jutra mają być na wyprzedaży jakieś rzeczy dla dzieci ( cena na do widzenia ) . Jak by któraś była niech sobie zaglądnie na ten dział
Widziałam piękny płaszczyk w cropie i się zakochałam - w przecenie -69 zł - i była bym nawet wzięła ale nie wiem jaki rozmiar
Mini mnie tylko poinformowali o odwołaniu wizyty. Nie mogłam sie juz dzis dodzwonic żeby sie dowiedziec o co chodzi. Jutro chyba po prostu tam pojade, bo dodzwonic sie to też graniczy czasem z cudem, ale wiesz jak jest juz sie zdenerwowałam bo kurcze myslałam, że coś mi wyjasni a tu lipa :-(. no i nie ukrywam tez już nie mam siły jeździć. :-(
Wiecie co śmiechy śmiechami ale przed chwilą na bieliźnie brązową "galaretkę" znalazłam... ciekawa jestem co to będzie - nic mnie nie boli tylko zaparcie mocne mam i nie pomaga nic zaraz się biore za zapiekanki M robi - być może ostatnia normalna kolacja mnie czeka ale jak coś obiecuje, że w drodze na porodówkę jade do mc donalda po mc kurczaka
inamorate
marcóweczka 2012 :)
tunia23 ale masz czadowego Kubusia Zobacz załącznik 434056Zobacz załącznik 434056
Zobacz załącznik 434059
Atomówka mi też renni pomaga
A ja dalej bez humoru, nie wiem co ze soba począć
_Lina teraz to mi zrobiłaś mega smaka na Mc Donalda
Zobacz załącznik 434059
Atomówka mi też renni pomaga
A ja dalej bez humoru, nie wiem co ze soba począć
_Lina teraz to mi zrobiłaś mega smaka na Mc Donalda
reklama