reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Witam!

Ale tu się dzieje!

Lina to ten weekend jest Twój mówisz ;-) czopik wylazł, to może już tuz tuż :tak:

Atan spokojnie czop, wody i mocniejsze skurcze mogą w jeden dzień wyskoczyć, brzuszek widziałam że opadł, więc juz tez bliziutko :tak: Ty juz w terminie, więc oficjalne krakanie dla Ciebie KRAAAAAAAAAAA ;-):-D

K&M super maksyma - chyba każdej ciężarówki w terminie

Przepraszam, że ja tak w telegraficznym skrócie, ale tyle piszecie, że ledwo po łepkach czytam, ale żeby sie orientować która co pisze, to nie bardzo...
Mi sie Dobrusia znów rozłożyła, M nadal kaszlący okropnie, próbował sie dostac do naszego ośrodka na wizytę, niestety nie udało się mu wcisnąć, a prywatnie gdzie chodzimy nikt nie odbierał... obym tylko nie zaczęła rodzić, bo kiepsko widzę, że M wpuszczą na porodówke w takim stanie... jutro teściowa ma mi załatwić inny lek na grzybka, bo objeździlismy chyba wszytskie apteki w promieniu 20 km i nie ma, w hurtowanich też, więc nie ma co czekac, bo mi hodowla kwitnie :crazy: i zdałoby sie podleczyc do porodu... a ja zaczynam juz 37 tydzień, dostaje powera do działania - syndrom wicia gniazda jak nic ;-) zmykam do zamówienia

miłego wieczoru

oo u mnie to sexik był od początku :) ja to choty mam dużooo ale brak sił ociężała jakaś jestem hehehehe :happy2: No i pozycji jakos mało nie ma jak poszarżowac w łóżku :dry:. Nooo ale nadrobimy jak urodze :cool2:. Jak narazie jakos dajemy rade chociaż mój troche sie boi ale twierdzi że taka sie fajna okrągła zrobiłam hehe :p

hej,
no ja nocna zmiana jak widac.
gratuluję pozbycia się czopa. ja póki co lepiej jak jeszcze w dwupaku posiedzę.
co do gina to dzis pojade i zobacze. mam nadzieję, że tylko prywatne wizyty sa odwołane. :-(
kurcze, a ja chyba zaczynam powiekszać klub zasmarkanych brzuchatek. cos marnie sie czuję. zimno mi i gardło zaczyna mnie boleć. :-(
co do szeksiku to zazdraszczam, mi srednio póki co wolno, a i jakos wyluzować sie chwilowo nie mogę.
oki ide spać tzn. idę zobaczyc czy uda mi się zasnąć. później się zwloke w wyrka i oficjalnie powiem Wam dzień dobry.

Ostatnia edycja:
atan przeciez to dopiero wtorek dzis-mozesz jeszcze 5 razy urodzic a czop przeciez odchodzi tez przed samiuśkim porodem!

nefi jakby co to zwolnienie moze ktos inny wypisac?

A dzien dobry:-)
Ja juz nie spie:-)czuje sie wyspana i normalnie jak nie ja przespalam cala noc:-)
Kobitki wstawac wstawac bo czuje sie taka samotna:-(

melduję się! młody rozrabia, zaraz się zbieramy do przedszkola;) a ja chętnie bym jeszcze pospała... Ale niestety! góra prasowania nadal wzyta i woła, a praca goni.... ;-) buziaki kobietki!!

Dzień dobry wszystkim

Wreszcie nadrobiłam wszystkie wątki, ostatnio przez mróz internet nawala (2 minuty jest, a 15 nie ma) szlak mnie trafia głupi internet GUPI GUPI GUPI:-)
Z dwa dni temu walnęłam wielkiego posta i go wcięło to się normalnie na ten internet obraziłam.
A tu trzeba być teraz na bieżąco bo coraz goręcej się robi, kobitki zaczynacie szaleć, no ale wiele z nas ma już zielone światelko :-).
Ja wczoraj byłam parę godzinek w mieście a długo już nie wychodziłam i tak mi dobrze ten spacer zrobił, że szok. musiała iść dokupić parę lumpków dla maluca bo jak poprałam Rysiowe ciuszki to się okazało, żę większosć z krótkim rękawkiem bo on czerwcowy i trzeba się było zaopatrzyć w długie no ale teraz już wsio jest.
Mnie co jakiś czas ciągnie (podszczypuje) na dole troche tak jakbym miała zapalenie cewki moczowej ale to nie jest, to po prostu dzidziuś już mnie tak ciśnie na dół, do tego troszke bezbolesnych skórczy w nocy wiem o nich tylko wtedy jak spać nie moge i nie są wogóle uciążliwe, ale niech organizm ćwiczy to akurat mnie cieszy.

No i teraz czekamy cały czas bo każda z nas już by chciała mieć dzidziucha przy sobie więc oby do przodu.

Dzień dobry :tak:

A ja w szoku jestem PITa dostałam uuuuu:szok: Nawet się wyspałam mam tylko problem z przewracaniem się w nocy bo miednica boli :-( Mała szaleje od rana a wieczorem wczoraj dała taki popis, no myślałam ze wyskakuje :-D

Wy tu o sexie o maaamaaaaaaa mia co to jest :szok: Ja miałam odrzut jak tylko się dowiedziałam o ciąży a teraz hmmm to bym sobie musiała wibrator chyba zakupić na samotne lata :-D:-D:-D

Lece jakieś sniadanie spałaszować hmmm chyba parówki, a ostatnio cały czas jajka jem nie wiem dlaczego :eek: No jajka i parówki zestaw małego erotomana a pff:-D:-D:-D

reklama
Do góry